Nivea Body Lotion Angel Star: Anmeldelse

Hei min virtuelle verden av vakre venner, jeg var så opptatt av ditt svar og oppmuntring til mitt første innlegg. Nå er jeg alle begeistret for det andre.

Vintrene nærmer seg. Hvordan behandler det dere alle. Jeg ser det som en festlig sesong med alle kjøpesentre, restauranter blir dekorert og gir seg til jul og nytt årgrønt og rødt overalt. Så pen! I dag vurderer jeg NIVEAs kroppsrengjøring som heter "Angel Star".

Produktbeskrivelse:

For din "wow-effekt"! NIVEA Body Lotion gir en myk følelse og til og med ser etter huden din hele dagen. Den spesielle formelen med mikrofine pulverpartikler tilpasser seg nivået av fuktighet som trengs på kroppssoner. Oljeområder er mattified og tørre soner er intensivt fuktet. Den uimotståelige bringebærduften gir en behagelig innflytelse på huden din.

Pris:

Det er priset til $ 4 for 250 ml.

Min erfaring med Nivea Body Lotion Angel Star:

Jeg har i utgangspunktet en fet hud. Men om vinteren virker huden min helt annerledes. Dens generelt tørr og flaky, og når jeg bruker noen form for fuktighetskrem, la det være vannbasert, det blir så oljeaktig og jeg begynner å få breakouts. Men leser beskrivelsen av denne kroppsrøret spesielt tilpasningskvaliteten på mikrofine partikler jeg tenkte på å prøve.

Som du kan se flasken er lys rosa i fargen veldig feminin og søt, så er lotion. Den er myk i tekstur og ganske lett når du bruker den. Det er en svak bringebær lukter som dør av etter noen timer. Men den beste delen av denne lotionen er det adaptiv kvalitet. I motsetning til sine påstander er det mykere mykt hudsoner og fuktiggjøre mine tørre hudsoner godt. Det er veldig fint for T-zone hudtyper også

Jeg er helt fornøyd med denne lotionen. Det er som en velsignelse for meg om vinteren. Det matter ansiktene mine og myker hendene mine, armene. Dens selv fungerer bra for mine sprukne hæl.

Pros av Nivea Body Lotion Angel Star:

  • Tilpasning til huden din. Det var utrolig jeg var så tvilsomt om det mens jeg kjøpte det, men det forundrer meg virkelig.
  • Absorberer raskt.
  • Rimelig.
  • En søt bringebær lukt, selv om den er litt lett og svak.

Ulemper med Nivea Body Lotion Angel Star:

  • Den har parabener i sin liste over ingredienser.

IMBB Rating:

4/5. Et merke trekkes for parabener og lukten er veldig søt, jeg skulle ønske det ville vare litt lenger.

Vil jeg tilbakekjøre Nivea Body Lotion Angel Star:

Ja sikkert, jeg har nettopp funnet en god følgesvenn for mine winters. Yippie !!!

Nivea Happy Time Body Lotion Review Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Review Nivea For Men Forfriskende Face Wash Gel Review Nivea Glatt Nourishing Hand Cream Review Adidas For Women Happy Game Deodorant Spray Review Leger Formel Lykkelig Booster Glød og Mood Boosting Blush - Rose Parfyme: Clinique Happy for Men and Women Review Nivea Lip Balm i Angel Star Lotus Herbals PURESTAY Nourishing Foundations-Bright Angel, Royal Ivory, hasselnøttstjerne, mandel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 07 2020