Nature's Co. Marigold Hair Cleanser Review

Hei damer

Jeg skal gjennomgå en sjampo for tørt og skadet hår som kommer fra Nature's Co. Ja, dette var også en del av bursdagen min fra The Nature's Co. Jeg hadde kjøpt Marigold Conditioner fra dem noen måneder tilbake som jeg likte, så trodde det vil være fint å kjøpe sjampoen også.

Pris:

INR 695 for 250 ml.

Produktbeskrivelse:

Få mykt, silkeaktig hår med vår Marigold sjampo. Dens antioksidantegenskaper gir vitalitet og kropp til hår som er skadet av skadelige eksterne faktorer som gir hydratisering og forsterkning og styrke de skjøre delene.

ingredienser:

Min erfaring med Nature's Co. Marigold Hair Cleanser:

Jeg har krøllet / bølget hår, som er tørt i naturen og har en tendens til å være frizzy. Jeg blåser tørket håret mitt ofte og bruker strykejern av og til. Dette er den eneste varmen som forårsaker skade på håret mitt, bortsett fra det, jeg har ingen kjemisk behandling på håret. Denne rengjøringen er skinnende gul i farge og er rennende i konsistens. Det lukter gullfisk + sitron til meg.

Ikke sikker, hvorfor jeg lukter sitron i dette (kanskje det er eple cedar eddik lukt), men lukten er ikke veldig sterk eller irriterende. Det lammer godt og etterlater håret knirkende rent. Samtidig gjør det ikke håret tørr, det riper heller ikke fuktighet ut av håret mitt eller gir ekstra fuktighet. Så jeg bruker alltid balsam etter dette, men folk med fint, naturlig silkeaktig hår kan hoppe over balsam hvis de vil ha det (min mann har fint silkeaktig hår og det fungerer veldig bra for ham uten balsam).

Det er en høykvalitets sjampo laget av naturlige ingredienser som ikke skader håret. Håret mitt ser skinnende ut og sunt etter at du har brukt dette. Det gjør ikke håret tørt, så et godt alternativ for folk som vasker hår hver dag. Denne sjampoen jobber veldig bra for håret mitt, og skaper ingen problemer.

Pros av Nature's Co. Marigold Hair Cleanser:

 • Gjør håret mykt og skinnende.
 • Lukter godt.
 • Inneholder mange naturlige og nyttige ingredienser.
 • Gjør aldri håret tørt.
 • Ideell til daglig bruk for normalt hår.
 • Vakker og sikker emballasje.
 • 100% veganer, ikke testet på dyr.
 • Natural Hill kildevann brukes til å lage produktet.
 • Resirkulerbar emballasje, gamle flasker samles i butikken.

Ulemper med Nature's Co. Marigold Hair Cleanser:

 • Kostbar.
 • Bare tilgjengelig i butikkene sine og deres nettbutikker (svært få andre nettsteder har dem).

Nature's Co. Marigold Hair Cleanser:

Jeg er fornøyd med måten denne sjampoen jobbet på for mitt tørre hår, og jeg anbefaler dette til alle med tørt og skadet hår og til folk som leter etter en naturlig sjampo for vanlig bruk.

IMBB Rating:

4.25/5

Vil jeg tilbakekjøpe Nature's Co. Marigold Hair Cleanser?

Jeg ville elske også, det er litt dyrt, men verdt det.

Naturens Co Marigold Conditioner Forest Essentials Light Day Lotion Rose og Marigold Med SPF 25 Naturens Co Nori Hair Conditioner - Anmeldelse Naturens Co Nori Hair Cleanser-gjennomgang Nature's Co. Mango Sun Beskytter Lip Butter Review Nature's Co Coffee Face Scrub Naturens Co Apple Guava Hair Conditioner Naturens Co Fuller er Earth Face Pack Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo Naturens Co Apple Guava Hair Conditioner Review Forest Essentials Light Day Lotion Rose og Marigold Med SPF 25 Naturens Co Nori Hair Cleanser Forest Essentials Mashobra Honning og Vanilje Hair Cleanser Forest Essentials Hair Cleanser Mysore Sandeltre og Vetiver Richfeel Scalp Cleanser Shampoo og Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020