Montagne Jeunesse Trøtt Leg Gel

Halo venner!

De fleste av oss elsker å hoard sko / sandaler av alle slags. Hjelper er en integrert del av dem. Men alt som går på et høyere nivå bringer mye stress på våre ofte forsømte føtter. Så her er et produkt som kan bidra til å bringe noen lettelse til dine trette føtter etter en hard dag. Hjelper det virkelig, kan vi finne ut.

ingredienser:

Aqua (Renset vann), Alkohol denat., Propylenglykol, PPG-1-PEG-9-laurylglykoleter, Hammamelis virginiana (Witch Hazel), Mentol, Mentyllaktat, Akrylater / C10-30-alkylakrylatkrypolymer, Parfum (Fragrance), Triethanolamin, Hedera Helix (Ivy Extract), Methylparaben, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice Extract), Propylparaben, Prunus cerasus (Kirsebærekstrakt), Mentha piperita (Peppermynteolje), Mentha viridis (Spearmint olje), CI 14700 (FD & C Red No. 4), CI 42090 (FD & C Blå nr. 1).

Jeg fikk dette som en gave, men jeg antar at den er rundt Rs. 100 eller så. Den kommer i en fotformet plastpakke i lilla farge som noen av sine andre produkter. Ser ut som en søt liten venn for føttene dine.

Jeg holdt det tålmodig for en av dem når føttene mine er veldig vondt for å se hvor bra det utfører. Endelig kom dagen, og jeg åpnet det lykkelig. (Gjør meg glemme føttene mine vondt: p). Det er i gelform, ikke rennende og i en vakker rød skygge. Jeg tok litt av det og søkte på mine føtter. Det blir straks absorbert. Gir føttene en isete myntefornemmelse. Gjenta føttene for en stund. Mine føtter følte lys som en fjær for en stund . Som pakken sier, konsentrert jeg mer på ankler, kalver og søkte på knærne.

Smil fordi Montagne Jeunesse Trøtt Leg Gel:

  • Det er billig.
  • En pakke varer for to applikasjoner. (For begge føttene som er).
  • Ingen sterk lukt.
  • Nydelig farge å se på.
  • Gjør føttene føle lys.
  • Ikke klebrig.
  • Det er et unikt produkt.

Frown as Montagne Jeunesse Trøtt Leg Gel:

  • Det gir deg ikke nok tid til å massasje som det blir absorbert umiddelbart.
  • Mange kjemikalier. Men det er greit som nesten alle produkter i markedet har mange kjemikalier til tross for hevder å være urte eller så.

Anbefaler jeg Montagne Jeunesse Trøtt Leg Gel?

Ja, vi burde lagre den for de trette føttedagene.

Montagne Jeunesse Anti-Stress Sauna Masque - Red Hot Earth Montagne Jeunesse Whitening Masque Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque Oriflame Foot Salavtion Cream Oriflame beroligende fotkrem med kamille Oriflame føtter opp beroligende fotkrem Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub Oriflame Overnattingskrem med avokado Oriflame Deodorizing Foot Powder Victoria's Secret Strawberry & Champagne Stimulerende Body Scrub Oriflame Stimulerende Leg Comfort Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: