VOV leppestift sulten utseende 66

Hei alle sammen I dag skal jeg vurdere en annen leppestift fra VOV. Skyggen heter "sulten utseende" 😉

Pris: INR 150

Min erfaring med VOV Lipstick Hungry Look 66:

Den kommer i en glasspose type emballasje som definitivt ikke ser ut som om den er fra et lavt merke. Jeg har lest mange anmeldelser av lipsticks med lavere utvalg på IMBB hvor emballasjen ikke er opp til merket. Det er ikke tilfelle i denne. Lippestiftskyggen kan ses på bunnen av leppestiftet. Dessuten er det et klistremerke ved foten hvor skygge og tall skrives ut.

Nå, som jeg fortalte deg tidligere, da jeg så på choco brown shade, har de et skyggekort å velge mellom, og så kan du trekke ut testeren i samme nyanse. Skyggekortet minner meg om Nerolac-skyggekort, det vi får for å velge veggmalerier. Jeg fant dette skyggekortet noe attraktivt.

Denne spesielle nyansen ser ut som en gulrotrosa eller rosa rosa skygge. Veldig slitesterk og kan bygges opp av de som liker mørke nyanser. Åh, jeg glemte å fortelle - de har 60-70 nyanser å tilby.

Formuleringen av leppestiftet er veldig glatt og det glir jevnt. Disse er heller ikke matte tørre eller helt buttery i konsistens. Testerne selv var veldig glatte å bruke.

Disse leppestifterne er helt luktfrie, noe som er en stor hit for meg da jeg har en sensitiv nese.

Oppholdsstyrken er også veldig bra. De holder seg på i 5-6 timer og falmer etter å forlate en rosa rester.

Disse leppestifter har latt meg lure på hvorfor kostnaden er så mindre. De har alt best å tilby, men prislappen de bærer gjør meg lurer på om de har noe dårlig i dem. Til nå fant jeg ikke noe annet enn ingredienslisten mangler fra den. Fortell meg om du finner en?

Fordeler med VOV leppestift Hungry Look 66:

• Utrolig skygge og en lang liste med andre nyanser å tilby. • Glatt på applikasjon. • Langt opphold • Fin emballasje • Helt luktfri. • Ikke dyrt

Cons av VOV Lipstick Hungry Look 66:

• Ingredienser som ikke er nevnt.

Anbefaling:

Jeg ville definitivt prøve mange flere nyanser fra dette området. Jeg tror du alle burde også prøve. Prisen frister deg til å prøve hver enkelt av dem. 😛

IMBB rating: 4.5 / 5

Ha det fint.

Les også:

VOV neglelakk og parfymert nagelrenser VOV Hurtig tørr matt nagelmaling VOV CANDY Vannskinn Lip Gloss VOV flytende eyeliner VOV Nail Paint Fransk Manicure Kit VOV Professional Trio Blusher i 01 Den farligste neglelakken ved VOV VOV Neon Nail Maler Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Review, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Review, Swatch, FOTD Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches MAC Midi Mauve Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Maybelline Color Sensational Lipstick Varm meg opp fargeprøver og bilder 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Revlon Colorburst Lipstick-Peach

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: