Victoria's Secret Beauty Rush Sparkling Shadow i Flashback Review

Av Pragya Shukla

I dag vurderer jeg Victoria's Secret Sparkling Shadow i "Flashback." Flashback kommer i en søt flytende eyeliner-lignende flaske med en sølvfarget hette som applikatorstaven er festet til. Det er veldig praktisk å ta med deg i sminkeposen din eller å søppel det i vesken din akkurat slik.

Flashback er en svart sparkly øyeskygge. Prisen på kanadiske $ 7,50 er denne øyenskyggen sant til den hevde "høy glitret". Faktisk er det sprengning med gnist og svart er veldig svart og ikke grå-svart og er perfekt for å skape det røykfulle øye du alltid har lurt etter .

Flashback leveres med en svampapplikator. Programmet er litt vanskelig, selv om det kan virke som et stykke kake i utgangspunktet, men som du fortsetter å bruke det, vil du finne ut at et lite dab er mer enn bare tilstrekkelig for hele øyelokket ditt, med mindre du vil ser ut som en total drakkdronning (oh-nei!) Også den svarte skyggen sammen med gnisten sprer seg godt og ikke krøller seg.

Selv om du kanskje vil gjøre deg oppmerksom på å gå og kjøpe en for deg, men la meg advare deg, støvsuger det mye. Fallout er dårlig, og hvis du prøver å støv den av med penselen eller fingeren, blir den flekker enda mer.

Jeg anbefaler å bruke en våt tørke for å tørke nedfallet fra kinnet ditt før du fortsetter med resten av sminke. Som du fortsetter å bruke den, vil du innse at gnisten begynner å falle etter en god 5-6 timer.

Det har både fordeler og ulemper, og jeg vil anbefale det til folk som virkelig elsker glitter, ikke bryr seg virkelig om nedfallet og er klare til å bekjempe det.

Pris:

CAD 7,5 for 1 gram (Omtrent Rs. 400).

Fordeler med Victoria's Secret Beauty Rush Sparkling Shadow i Flashback:

  • Vakker svart farge.
  • Bursting med gnisten.
  • Sprer seg veldig bra.
  • Praktisk å bære.
  • Applikatoren er veldig bra.
  • En liten dab er mer enn tilstrekkelig.
  • Ikke krøller seg.
  • Rimelig.

Ulemper med Victoria's Secret Beauty Rush Sparkling Shadow i Flashback:

  • Stor nedfall på søknad.
  • Gnistene begynner å falle av etter noen timer.

IMBB Rating:

3/5.

Anbefaler jeg Victoria's Secret Beauty Rush-musserende skygge i Flashback?

For glitrende og smokey øyenelskere, er dette laget for deg å obsessere om /

Victoria's Secret Beauty Rush Candy Baby Double Mist Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss - Cherry Bomb Victoria's Secret Beauty Rush Shimmer Swirl Cream i Sweet Tease Victoria's Secret Beauty Rush Mascara Ja-Va-Voom! Victoria's Secret Beauty Rush Beroligende Lip Balm - Petal Soft Victoria's Secret - Beauty Rush Passion Fruit Pop Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss Jeg vil ha godteri Victoria's Secret Beauty Rush Radiant Blush Flutter Revlon Colorstay Sparkling Eyeliner i Blue Spark Victoria's Secret Flirty Blackberry og Sparkling Violet - Dusj Gel, Boblebad & Sjampo Nivea Visage Sparkling Glow Fairness Toner YSL Touche Brilliance Sparkling Touch for Lips Magic Copper, Red Deborah Ombretto Mono Hei Tech Eye Shadow # 28 Ulta Eye Shadow i Sandstone NYX Eye Shadow Single: ES54 Kirsebær Revlon Illuminance Creme Shadow - Copper Coast

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: