Khadi Rose og Orange Herbal Face Pack

Jeg har blitt introdusert til merkevaren Khadi etter at jeg kom til denne nettsiden og på grunn av mange positive vurderinger om merket; Jeg besøkte sin butikk forrige måned og fikk noen produkter for meg selv. Khadi rose og oransje face pack er en av de få produktene jeg fikk fra dem. Jeg vet at mange av dere ikke er ganske glad i emballasjen deres, men jeg finner personlig det rolige tinnet super attraktivt. Uansett, la oss gå videre til detaljene.

Produktets krav:

Ideelt egnet for fet hud. Mykner og gir naturlig glød og friskhet til huden. Regelmessig bruk bidrar til å forhindre pigmentering, akne og kviser.

ingredienser:

Beriket med ekstrakt av rose, oransje, sandeltre, gurkemeie og en eksotisk blanding av sjeldne urter

Hvordan å bruke:

Bland 10 g ansiktspakke i vann eller rosevann for å lage en tynn pasta på ansiktspakk eller kropp. Fortsett til det tørker. Lengre jo bedre og skyll med kaldt vann.

Mengde: 50 gram

Pris: Rs 80

Holdbarhet: 2 år

Jeg tar på Khadi Rose og Orange Herbal Face Pack

Jeg er enig i dette er ikke i det hele tatt reisevennlig, men som nevnt tidligere fant jeg den ytre emballasjen super attraktiv. Nå siden dette er den første ansiktspakken jeg fikk fra dette merket, var jeg veldig spent på å prøve den på. Dette kommer er pulverform og til meg tekstur ligner det som multani mitti med noen ekstrakter av oransje, gurkemeie og ros som nevnt. Uansett forventet jeg ikke mirakler fra dette spesielt til en billig pris på Rs 80.

Jeg blandet det med rosenvann og påførte det på ansiktet mitt. Som nevnt holdt jeg meg i ansiktet i nesten 15 minutter til det tørket av. Mens jeg tørket, kunne jeg føle meg stramt på ansiktet mitt, så jeg var mer enn ivrig etter å vaske den av raskt. Siden den har multani mitti og til og med lukter som multani mitti, ga den en ren oljefri hud. Det gir også en subtil glød til ansiktet ditt som ikke varer mer enn en dag. Samlet en gjennomsnittlig ansiktspakke.

Jeg har kombinasjonshud som har en tendens til å bli fet på sommeren, men jeg er ikke en fan av elastisk følelse, så jeg har sluttet å bruke den nå på ansiktet mitt. Jeg bruker det på mine føtter, og jeg har lagt merke til at det hjelper med å fjerne tan litt når det brukes med melk.

Pros av Khadi Rose og Orange urte ansiktspakke

• Elsker rustfritt stålemballasje • Fungerer på brunfarge • Gir en glød som ikke varer lenge • Det ville definitivt være bra for fet / kombinert hud som den har multani mitti • Man får stor mengde til prisen

Ulemper med Rose and Orange urte ansiktspakke

• Hater bare den elastiske følelsen som denne ansiktspakken gir. • Det var info om Mfd dato og pris på et klistremerke klistret på denne tinn. Nå er det ikke der, og jeg har ingen anelse når skal dette produktet utløpe. Jeg skulle ønske de hadde nevnt all info på bunnen av krukken. • Komplett liste over ingredienser er ikke nevnt. • Tørr skinnede skjønnheter, vær så snill å holde deg borte fra denne ansiktspakken.

Vil jeg tilbakekjøp det igjen eller anbefale det til andre?

Egentlig Nei, med mindre du vil ha noe med en base av multani mitti. Det er mye bedre ansiktspakker der ute.

Min produkt vurdering - 3/5 for å fjerne solbrenthet, legge til en glød og gi en ren oljefri hud.

Les også:

Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Khadi Rose Face Scrub Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Amla Hair Oil Khadi Strawberry Soap Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Avon Naturals Rose og Rose Hip Fairness Face Wash og Toner Rose Vann hudpleie tips og ideer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: