Hii IMBBians,

Roka er en av de mest lovende anledninger som markerer begynnelsen på ditt nye liv. Det er den nest viktigste funksjonen før bryllupet, og selvfølgelig må bruden se henne best. Så, la oss ta en titt på hvilke antrekk du kan ha på din roka.

Heavy Punjabi Suit

Lehenga er kjedelig og gjort til døden. Så, i stedet for å velge en lehenga, gå for en tung Punjabi-drakt. Gå for favoritt lyse farger og lek med håret ditt og sminke. Slike drakter er også ganske enkle å få tilgang til og høyt på komfortnivå.

Gulvlengde Anarkali

Anarkalis i disse dager er svært elegante og moderne. De er ikke for tunge eller gawdy disse dager, derfor er de perfekte for roka-funksjoner. Hvis du er petit, gå for den med tungt arbeid og et godt skreddersydd bryst mønster. Du kan også leke med tilbehør for å forbedre skjønnheten til din anarkali.

Jakke drakt eller Anarkali

Få en dress eller anarkali som har en jeweled jakke på toppen. Dette antrekket vil gjøre hele utseendet ditt trendy og stilig. Og selvfølgelig kan du velge tung sminke dersom antrekket ditt er lett. Prøv å se blomster eller annet hårtilbehør for å se penere ut. Du kan også velge cocktail ringer med slike antrekk.

Etniske kjoler

Etniske kjoler er ganske populære i disse dager, og de smigrer hver kroppstype. De kommer i en rekke farger og design og ser bare fantastisk ut på roka-seremonien. Og de er veldig lett å bære også. Du kan gå på en tung kappe og trenger fortsatt ikke å bekymre deg for din komfort. Alternativene er uendelige i denne kategorien, og du vil sikkert kunne finne en perfekt for deg selv.

Vestlige kjoler

Dette utseendet er egnet for fancy og moderne forlovelsesfest. Du kan bære de satin vestlige kjoler for å se sexy, men stilig. Dette utseendet krever minimal tilbehør og sminke. Du trenger bare å ha på deg kjolen din med tillit og alle øyne vil være på deg.

sarees

For alle dere saree elskere, er engasjement den perfekte tiden til å flaunt din favoritt saree. Du kan gå lett eller tungt med sareene dine og eksperimentere med blusedesigner. IMBB har fantastiske tips og triks på styling sarees og bluser, så du er sortert.

Jeg håper du likte denne samlingen av antrekk som du kan bære på din roka. Ikke glem å la dine kommentarer og andre antrekk ideer. 🙂

11 problemer med vanskelige kjoler og hva de skal ha under dem! Hva å ha på Valentinsdag - inspirert av Rati Hva ikke å bære på et indisk bryllup Stilfil - Hva skal du ha på denne Valentinsdag Hva skal du ha på din beste venns indiske bryllup - inspirert av Rati Hvordan bruke blå leppestift og spik det som en profesjonell Ulike måter å bære Kurti og Leggings på

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: