Rosa og turkis kjole

Hei elskede!

Jeg håper alle har en fin dag! Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet til alle som har verdsatt min tidligere OOTDs. Jeg føler meg noen ganger som jeg er en bil, og herlige ord fra deg syntes å legge til drivstoff til tanken min for å holde meg gå og gå og gå bedre og bedre. ☺ Jeg anser hvert oppmuntrende ord som et klapp på ryggen min. Takk skal du ha!

På denne OOTD hadde jeg på seg en kjole. Jeg elsker kjoler! Jeg vet at mange ville være enige om jeg vil si at de gjør oss favoriserte med å spare tid fra matchende og sammenkoblede topper og bunner. Alt jeg trenger å tenke på er bag, sko og tilbehør for å matche det med. Men med kjolen jeg hadde på, ble jeg selv reddet fra å tenke på hvilket tilbehør jeg skulle ha på meg.

Jeg hadde denne rosa og turkise kjole en ettermiddag for å ha snacks med familien på en venns hage i nærheten av stedet. Jeg valgte å bære denne rosa og turkise kjole som jeg føler at jeg vil bruke farger. I tillegg til det, siden vi tilbringer tid på en hage som er så livlig og fargerik, vil jeg ha den samme følelsen på klærne mine. Jeg elsker linjene og kurver på denne kjole da det var så lekende, og jeg valgte ikke å få tilgang til mer. Jeg hadde bare en liten ring øredobber og delikat gull hjerte kjede.

Dette er en kjole jeg vil gjerne ha på seg om sommeren! Fargen, kuttet og detaljene, veldig sommerfølelse. ☺

Og siden vi dro til en hage, hadde jeg mine rosa blomsterslippere! ☺ Jeg tenkte på å ta med en hvit veske, for ikke å ha for mange pinks, men jeg forlot min på min mors sted, så jeg slo meg med en rosa veske.

Jeg hadde bildene tatt på en hage i nærheten av vår plass som vi tok vår ettermiddag spasertur. Jeg var ikke i stand til å ta gode bilder på min venns hage på grunn av dårlig belysning siden solen allerede er på plass. Allikevel er den hagen på bildene mine en av mine favorittsteder her hvor jeg bor. For 3 år siden bodde jeg ved siden av dette stedet og går dit hver eneste dag for å ta morgenen gange sammen med sønnen min. Jeg ringte det "Min hemmelige hage". Nå må jeg kjøre 3 minutter for å komme til det vakre stedet. Fortsatt i nærheten, så vi går dit ukentlig for å slappe av.

På ansiktet brukte jeg Maybelline Mineral Power Concealer, Maybelline BB Silk Cake Powder, 4U2 ​​Brown Gel Liner, Revlon Softspoken Pink Blush og NYX Soft Matte Lip Cream i Milano.

Jeg håper du liker denne OOTD og håper alle skal ha en vakker dag! Outfit Detaljer: Kjole: Få Laud Tøfler: En koreansk merkevare. Varemerket er skrevet på koreansk, beklager at jeg ikke kan lese det. Veske: Prada Halskjede: Tiffany og Co. Jeg elsket alltid estetikk. Ikke spesielt mote, men en ide om skjønnhet. -Miuccia Prada

Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Hvite Jeans og Flat Glitter Sko Dagens antrekk: Abstrakt Skriv ut Playsuit Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: