Hudton: Middels til Dusky Hudtype: Kombinasjon

Hei kjære,

I dag skal jeg snakke om en lett multifunksjons hjemmelaget ansiktsmaske. Det kan gjøres med bare to lett tilgjengelige ingredienser. Det er en fantastisk maske som fjerner hudormer, whiteheads og uønsket hår. Det strammer også huden og reduserer og unclogs porene. Så, la oss komme i gang.

Du vil trenge:

Ikke-smaksatt gelatin eller agar agar Melk

Fremgangsmåte:

Trinn 1:

Ta 1 eller 2 ss gelatinpulver i en mikrobølgeovn. Denne mengden vil være nok for hele ansiktet og denne pakken kan også brukes på bestemte områder.

Steg 2:

Ta rundt 1 eller 2 ss melk, avhengig av mengden gelatin. Bland det med gelatinepulveret til du får en tykk pasta.

Trinn 3:

Nå, mikrobølgeovn denne blandingen i rundt 10 til 15 sekunder, ikke mer enn det. Pastaen ville blande godt og vil se ut som vanilje pasta. Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du bruke varm melk for å oppnå dette.

Trinn 4:

Bruk nå limen som ansiktsmaske, før varmen forsvinner; ellers vil pakken begynne å størkne. Du kan bruke en pensel eller til og med fingrene for å påføre masken. Påfør et tykt lag slik at det er lett å skrelle av. Vær forsiktig når du bruker den i nærheten av øyenbrynene og tykke hårlinjer.

Trinn 5:

La denne pakken sitte på ansiktet i rundt 20 minutter eller til den tørker helt. Masken blir stiv når den tørker; Når det tørker, skal du maske oppover. Det kan stikke litt, men det vil ikke være smertefullt. Når du har fjernet masken, blir ansiktet rent, stramt og glatt. På bildet tror jeg at du faktisk kan se hårene som masken hadde trukket ut.

Fordeler:

Gelatin er et godt produkt for helse, hud og hår. Den inneholder mye protein og hjelper til med hudforyngelse. Gelatin ansiktsmasker forbedrer huden din generelt, men de ligner på kommersielle striper som brukes i skjønnhetsbehandlinger for å rense porene. Dette er en flott pakke for de som fjerner voksing og andre smertefulle porebehandlinger.

Ting å merke seg:

1. Gelatin er tatt fra dyr, så vegetarianere kan bruke vegetarisk versjon av gelatin tilgjengelig i markedet. Gelatin er hovedbestanddelen i geléproduksjon. Selv agar agar kan brukes; Det er også som gelatin, men tatt fra sjøalger. Det er allment tilgjengelig i India, spesielt i Eid perioden som ulike søtsaker er forberedt med det.

2. Denne masken vil stinke litt. Jeg har ikke noe imot det, men folk med en sensitiv nese kan bruke noen dråper essensielle oljer som peppermynte eller lavendel for å overvinne den sterke lukten.

3. Masken kan føle seg stiv når den tørker og kan også skade seg litt av peeling. Men smerten vil ikke være uutholdelig.

4. Det fjerner hår bare i en grad. Jeg vil ikke si at det vil fjerne alt håret i en bruk - det vil være behov for gjentatt bruk for å fjerne alle hårene. Dette ligner på voksing, så håret vil etter hvert vokse tilbake.

5. Det gjør huden tett og fjerner alle hudormer, whiteheads, og til og med unclogs porene.

Så generelt elsker jeg denne masken. Det er en morsom avskallingsmaske som gjør at huden min blir utrolig etter hvert bruk. Prøv denne maskerminnen, og la meg få vite hvordan det virket for deg.

Orange Peel-Off Mask: Gjør det selv DIY Peel Off Mask og Kakao Ice Cubes for klar og glødende hud Hjemmelaget ansiktsskille for hud 10 hjemmelagde ansiktsmasker for å bli kvitt Blackheads Alt om hårlaminering 5 Hjemmelagde Orange Peel Face Packs Hvordan lage Bath Jellies: Gjør det selv 10 Blackhead-produkter som faktisk fungerer Hvordan bli kvitt Whiteheads Anne French Creme Hair Remover - Sandal

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: