Naturens Co Peppermint Face Wash

Hei vakre ansikter, Jeg har fet hud, men med tiden / alderen er den i endring, for øyeblikket er jeg kombinasjonshud, som bare er oljelig ved T-sonen. Men mens jeg velger hudpleie, er jeg fortsatt mer tilbøyelig til produkter ment for fet hud. Så etter å ha fullført min forrige ansiktsvask (det er så vanskelig til tider å vente på at noe produkt skal komme over) Jeg kjøpte denne peppermynte-ansiktsvask fra naturen co. Dette er spesielt ment for fet hud, men hvordan det virket på min nåværende kombinasjonshud, les på finnen.

Pris: 325Rs / - for 125ml.

Hvilke produktkrav: Forfriskende, gjenopplivende, duftende Peppermint-ekstrakter virker som en naturlig sammentrekning for å normalisere hudolje. Våre kjøling, anti-bakterielle ansiktsvask virker som et mildt, men effektivt, effektivt rengjøringsmiddel som bryter ned fet, pore-tette rester uten irriterende eller tørrende hud. Bruk hver dag, morgen og natt.

ingredienser: Aloe Vera-ekstrakt, Appelsinolje, Tea tree olje, Peppermynte olje, Peppermynte ekstrakt, Gel Base

Min erfaring med Nature's Co Peppermint Face Wash

Denne er gelbasert ansiktsvask og i fargen ser det veldig ut som pærer ansiktsvask. Men så snart du åpner røret, får du litt sterk peppermynte lukt. Da det er gelbasert, må man jobbe litt lenger opp for å få god skum, men det kreves svært liten mengde produkt hver gang. Når du jobber med det på huden, gir det en fin kjølefølelse, og du føler den sammenhengende effekten umiddelbart. Etter vasking av ansiktet er det ingen film / lag igjen, alle porene er merkbart små og huden ser veldig jevn ut. Det renser oljen, smuss og sminke effektivt.

Nå kommer den vanskelige delen, da dette er ment for fet hud, for nesen og T-sonen, føles det fantastisk, men kinnene mine føles lite elastiske. Det tørker ikke, men jeg kan ikke hoppe over fuktighetskrem etter det som huden min er kombinert til fet nå. For full oljeaktig hud vil dette fungere underverk. Den astringerende effekten forblir en stund, i løpet av 30 minutter blir porene små og usynlige, etter at den begynner å komme tilbake til normal. Det gir også oljefri hud og oljekontroll forblir i 2-3 timer (nesen min er super fet, for moderat fet hud kan effekten vare lenger også).

Den leveres i en gjennomsiktig plastrøremballasje som er resirkulerbar. Som er solid og det er ingen produktspild på grunn av stor åpning eller løs lue. Men røret er fett og lite, og kommer bare i en størrelse. Naturens Co-produkter er alle naturlige og laget av bakkevann. Det er en såpefri ansiktsvask, så godt valg for fet hud skjønnhetene på jakt etter såpefri rengjøringsmiddel. Må ha somre for sin kjøleeffekt.

Pros av Nature's Co Peppermint ansiktsvask:

• Renser huden godt og etterlater ingen rester bak. • Gir kjølig forfriskning til huden. • Fersk peppermynte lukt. • Minimerer utseendet til porene midlertidig. • Oljekontroll i 2-3 timer. • Robust emballasje. • 100% veganer, grusomhet fri. • Resirkulerbar emballasje (man får rabatt på 5% når du returnerer 2 tomme containere av produktet i butikken sin)

Ulemper med Nature's Co Peppermint ansiktsvask

• Kostbar for ansiktsvask, for denne prisen forventer jeg at effektene (astringent, oljekontroll) varer lenge. • Mennesker som ikke liker peppermynte og som liker skummende ansiktsvask, vil ikke like dette.

Anbefaler jeg Nature's Co Peppermint ansiktsvask: Ja, jeg gjør det, spesielt for alle fet hud skjønnhet der ute, veldig bra for somre.

IMBB Rating: 4/5

Blir jeg tilbakekjøp Naturens Co Peppermint ansiktsvask: Det er et godt produkt, men jeg liker å eksperimentere med ansiktsvask. Egentlig har jeg allerede kjøpt en annen en fra TNC. Vil vurdere det i de kommende ukene 🙂

Naturens Co Fuller er Earth Face Pack Naturens Co Corn Exfoliating Face Pack Nature's Co Coffee Face Scrub Kroppsbutikk Peppermynte Glattbarhet Pumice Foot Scrub Lush Mint Julips Peppermynt og Chocolate Sugar Lip Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020