Revlon Colorburst leppestift - Raspberry Review

Hei, vakre damer!

I dag vil jeg gjennomgå Revlon Colorburst Lipstick i skyggen "Raspberry." Revlon Colorburst leppestifter er en fantastisk skape av Revlon, jeg elsker det virkelig.

Pris:

Rs. 550 / -

Viktige ingredienser:

Polyester 4, oktyl dodecyl neopentanoat, voks, jernoksyder.

Netto vekt:

3,7 gm.

Produktbeskrivelse:

Innovative pigmenter gir umiddelbar, høypigmentfargeutgivelse på lepper med en fjær lett føler Fuktighetsgivende stoffer og antioksidanter, inkludert søt mandelolje, forbedrer leppestrukturen. Elasticolor-teknologien klemmer lepper med en brist av nesten vektløs farge og beveger seg komfortabelt med lepper som en annen hud. Den inneholder filmdannende polymerer for lengre slitasje og hudkondisjoneringsegenskaper. Naturligvis duftende med Vanilje Absolutt og er parabenfri.

Min erfaring med Revlon Colorburst leppestift - Raspberry:

Jeg har brukt denne leppestiften i løpet av de siste 5-6 månedene og fullstendig bultet av dette. Jeg har mange nyanser fra dette området. Raspberry skygge er litt mørkrosa slags skygge. Det bløder ikke. Jeg elsker bare den vakre "Revlon" gravert på leppestiftet. De er duftfrie og er helt pigmenterte. Vi har 20 nyanser å velge mellom. Lokket lukkes pent med en tikklyd. Det kommer ikke ut på egen hånd. Så. det er reisevennlig. Disse leppestifter er hverken for skinnende eller matte. Det er bare perfekt. Det lyser opp ansiktet mitt og gir meg øyeblikkelig det "utkledde" utseendet.

Farge:

Ser ut som mørkrosa med litt glans. Det er pent pigmentert og bra for kveld eller fester. Skyggen har ingen glimmer, men det er litt skinnende. Skyggen er flott for hvitaktig hud og vil legge til lysstyrke eller farge i ansiktet ditt.

Tekstur:

Denne leppestiften har en fin kremaktig tekstur. Det glir bare på leppene. Den fukter veldig godt og gjør seg ikke i fine linjer. Jeg trenger ikke en leppebalm under den, selv om jeg har tørre lepper.

Parfyme:

Ingen.

Oppholdsstyrke:

Rundt 4 timer uten å spise noe eller slikke det. Jeg har et alvorlig problem med å slikke leppene mine som jeg føler meg litt vanskelig etter å ha satt leppestift. Jeg fortsetter å senke fargen slik at ingen merker det. Jeg vet at dette er rart, men kan ikke hjelpe det.

emballasje:

Revlon Colorburst Lipstick kommer i en kuleform med en svart kropp og farget topp. Denne unike emballasjen gjør det lett å skille mellom. Skyggenavnet er trykt på bunnen av leppestiftet. Revlon er gravert på leppestiftet. Emballasjen er så fantastisk.

Pros av Revlon Colorburst leppestift - Raspberry:

  • Lippestift er ganske kremaktig i tekstur.
  • Holder leppene mine hydrert.
  • Emballasje er flott.
  • Fader jevnt og forlater en liten glans på leppene.
  • Ingen duft eller smak.
  • Oppholdsstyrke er 3 til 4 timer.
  • Fades jevnt.
  • Leaves en rosa tinge mens fading.
  • Apt for en fantastisk natt utseende.

Ulemper med Revlon Colorburst leppestift - Raspberry:

  • Jeg kan si det er litt kostbart bortsett fra at det er absolutt ingenting jeg ikke liker om disse leppestifterne.

Anbefaler jeg Revlon Colorburst leppestift - Hindbær?

Definitivt ja. Jeg er sikker på at du aldri vil angre.

Vil jeg tilbakekjøpe Revlon Colorburst leppestift - Raspberry?

Ja! Det vil vare ganske lenge. Etter at det er ferdig, vil jeg kjøpe en annen farge i samme område eller kanskje dette.

IMBB Rating:

4.5/5

Revlon Colorburst Lipstick er et mustkjøp for damer som har tørre lepper. Jeg har selv 4 nyanser fra dette området, og jeg planlegger å velge et par flere. Ser deg snart, til da, vær vakker!

Revlon Colorburst leppestift - Ruby Revlon Color Burst leppestift-Mauve, Review, LOTD Revlon Colorburst leppestift-Fuchsia 18 Revlon Colorburst Lipgloss Bilder, fargeprøver Revlon Colorburst leppestift Crimson Review, Swatch Revlon Colorburst Lipstick Rosy Nude Review, Bilder, Swatch Revlon Colorburst Lipstick-Peach Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipcolor Review Revlon Colorburst Blossom, honning bilder, stikkord Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Revlon Matte - 003 Mauve it Over, Review og stikkord Revlon Super Lustrous Ginger Rose Review, fargeprøver Revlon Super Lustrous Lipstick Review MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Maybelline Jewels Collection Leppestift Rubylicious, Fuchsia Crystal Review Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020