Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream Review

I dag vurderer jeg en øyekrem fra Olay som jeg fikk for moren min noen måneder tilbake. Jeg la merke til at hennes mørke sirkler ble verre og hun utviklet rynker rundt øynene hennes. Uansett hvor mye jeg ber om henne, tar hun ikke vare på huden eller under øyeområdet i det hele tatt. Hun elsker nesten alle Olay-produkter, og jeg trodde at hvis jeg får øyefløte fra Olay, er det sjanser for at hun kan bruke den fordi hun stoler på dette merket. Så, her er jeg med sin gjennomgang.

Pris:

Rs. 699 for 15 ml.

Veibeskrivelse:

Glatt i produkt rundt øyeområdet til helt absorbert.

Min mors erfaring med Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream:

Olay Anti-aging Eye Cream kommer i en liten gjennomsiktig glassflaske med en svart skruehett. Størrelsen på flasken ligner på Colorbar leppepotter og concealer. Krukken som består av glass er tung og er utsatt for brudd. Så, man må være forsiktig med den, blir definitivt litt uhygienisk fordi vi må dyppe fingrene i den for å ta ut produktet. Olay anti-aging krem ​​kommer i en enkelt nyanse. Selv om alle øyekrem vanligvis kommer i en eneste nyanse, nevner jeg spesielt skyggen av denne øyekrem fordi den ikke er gjennomsiktig som de fleste andre øyegels og kremer. Det er mer av en concealer cum anti-aging eye cream.

Moren min bruker det ikke regelmessig, men etter en måned kunne jeg se endringer i hennes øyeområde, forresten, med endringer mener jeg positive endringer. Denne krem ​​har lykkes med å redusere de mørke sirkler. Det vil ikke forsvinne de mørke sirklene helt, men det reduserer i stor grad de mørke sirklene. Det bidrar til å redusere rynker og fine linjer med tidens gang. Det trenger ikke fuktighetskrem under. Det ser ikke ut ujevn, ashy eller tørr under øynene. På grunn av concealer-effekten, skjuler den fine linjer og andre mindre ufullkommenheter rundt øyet, så det kan definitivt brukes i sminkerutinen i stedet for en concealer. Det reduserer kråkefotene også.

Jeg vil si det er en fantastisk anti-aldring øye krem. Selv om det er dyrt, men det er definitivt verdt det. Videre, hvis du er noen som har full tro på Olay (som mamma), kommer du til å være fornøyd med det. Faktisk likte min mor det så mye at hun ba meg om å få en til min tante også, og hun elsker denne øyekrem også.

Fordeler med Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream:

  • Serverer et dobbelt formål - anti-aging eye cream og concealer.
  • Skjuler fine linjer når de brukes, og hjelper til med å redusere dem med tidens gang.
  • Reduserer mørke sirkler.
  • Reduserer rynker rundt øyet.
  • Trenger ikke fuktighetskrem under den.
  • Ser ikke flettende, ashy eller tørr under øynene.
  • Reduserer kråkefødder.

Ulemper med Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream:

  • Pris.
  • Gruven er tung og er laget av glass.
  • Fingre må dyppes inne i det for å ta ut produktet.

IMBB Rating:

4.7/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream?

Ja, definitivt.

Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Olay Total Effects 7-i-1 Anti Aging Cream Normal Olay Total Effects Day Cream med Touch of Foundation Olay Natural White Day Cream Olay Natural White Fairness Day Cream Olay Body Wash - Spa Exfoliating Ribbons Olay Total Effects Anti Aging Cream (Moisturizer) Olay Total Effects Foaming Cleanser Anti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder) Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Oriflame Diamond Cellular Anti Aging Cream Sebamed Anti-Aging Hautstraffende Lotion med Q10 Dammer Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Kroppsbutikken Natrulift Anti Aging Hudpleie Beste Anti Aging Cream i India: Spør IMBB Hvordan bruke Kremblush Oriflame Foot Salavtion Cream Avon Ageless Results Day Cream, Retroactive Youth Extending Cream Himalaya Under Eye Cream Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream Wunder Eye Under Eye Cream Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: