Victoria's Secret Ultimate Shimmer Holiday Shadow Trio Review

Av Saloni Shah

Hei Pretty Girlies,

Jeg vurderer i dag Victoria's Secret Ultimate Shimmer Holiday Shadow trio. Jeg har lyst til å plukke opp alle Victoria's Secret-ting fordi de er så girly og jeg elsker dem så mye. Jeg hadde plukket opp denne skyggen når jeg hadde vært i Dubai. Jeg investerer egentlig ikke mye i skygger fordi jeg allerede har et stort sminkesett fra Ulta, som har alle de flotte farger i den, men jeg fant dette virkelig attraktivt, så plukket det opp. Den har tre farger - påfuglblå, sølv og gråaktig, alle med en glimmerbunn. Fargene er ganske sofistikerte og gir et blikk av glamour til utseendet ditt, perfekt for kveldsløsninger eller sen kveldsfester.

Pris:

Rs. 1100 (3,9 g).

Min erfaring med Victoria's Secret Ultimate Shimmer Ferie Shadow Trio:

Dette er en av de beste blant samlingen av øyenskygge jeg har. Jeg er forelsket i dette produktet. Det er veldig enkelt å søke på. Den ser enda bedre ut når den brukes med fingertuppene i stedet for en øyenskygge børste. Jeg bruker en øyenskygge børste når jeg vil blande to farger. Disse fargene gir et veldig tiltalende og sexy utseende til øynene og glir veldig jevnt på øynene dine, og det ser veldig søt ut når de sammen med sorte kjoler spesielt.

Denne øyeskyggen er lett å bære når du ikke vil bære en hel forfengelighet sak sammen med deg. Den har en pulverbasert tekstur som noen av dere kanskje har et problem med at den faller på ansiktet ditt, men det stiller perfekt når du bruker en øyeprimer eller fundament på øyelokket ditt.

Pros av Victoria's Secret Ultimate Shimmer Ferie Shadow Trio:

  • Emballasje er veldig stilig og attraktiv.
  • 3 nyanser i en pakke.
  • Plast robust emballasje.
  • Reise vennlig.
  • Varte i en fin god tid, som 5 timer eller så når den brukes med en øyeprimer.

Ulemper med Victoria's Secret Ultimate Shimmer Ferie Shadow Trio:

  • For dyrt kan vi få øyenskygge fra andre merker som er billigere enn dette.
  • Tilgjengelighet er et stort problem.
  • Vokter ikke lenge hvis den brukes uten primer.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Victoria's Secret Ultimate Shimmer Holiday Shadow Trio?

Det vil ta mye tid å komme over, så kan egentlig ikke bestemme om man skal kjøpe igjen eller ikke, og vil faktisk prøve de andre fargene i stedet. Ja, jeg vil anbefale for folk som liker sorte og sølv øyenskygge.

Victoria's Secret Eyeshadow Quads: Øyekontakt og Mystisk Victoria's Secret Veldig Sexy Mascara Victoria's Secret Beauty Rush Øyenskygge Duo Snow Toasty Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner Victoria's Secret Beauty Rush Liquid Glitter Liner Lush Ultimate Shine Solid Shampoo Max Factor Silk Gloss (Shimmer Gloss) Bilder, fargeprøver 4 Revlon Colorstay Ultimate Lipstick Bilder, fargeprøver YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Eye Shadow Trio - Glødende Earth Bourjois Effet Lumiere Golden Eyeshadow Trio Colorbar Fortryllende Øyenskygge Trio-Innocently Pink Colorbar Fortryllende Øyenskygge Trio: Føler Blå Maybelline Expertwear Øyenskygge Trio Bronze Glitz Våt n Vild jord ser liten utfra her Eyeshadow Trio

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: