Vega Luxury Everyday Sponge

Hola Ladies,

Hvordan har du vært? Jeg antar at vi alle ganger lar vår indre grådighet overta oss og vi begynner å skaffe skjønnhetsprodukter. Dette skjer igjen og igjen og denne gangen for denne badesvampen, morsom jeg vet.

Hva selskapet hevder om produktet:

Føl gleden av å bade med denne fascinerende luksuriøse badesvampen. Skrubbe og vask kroppen din med denne effektive svampen som forsiktig exfoliates den døde huden og lammer pent med din vanlige dusjgel.

Pris: Rs 75 fikk det til 49 (innledende tilbud)

Min erfaring med Vega Luxury Everyday Sponge: I utgangspunktet brukte jeg TBS bad Svamp, elsket det, men jeg har en syk vane å gni bad svamp med litt ekstra trykk på meg selv mens du bader. Så, jeg ender opp med å ødelegge det veldig fort. TBS gjør noen gode, men rettferdiggjorde ikke prisen jeg betalte og måtte kjøpe den regelmessig. I mellomtiden jeg bytte til noen billige vanlige, men de var ikke gode nok. Så, igjen, begynte jeg å bruke TBS til jeg nylig fikk en av disse som 2 måneder tilbake og elsket den og ønsket å kjøpe den igjen, men kunne ikke finne den hvor som helst. Men til noen dager tilbake fant jeg disse på en matbutikk. Gledelig som barn, jeg ønsket å plukke mye og hakke på dem, men min svært effektive og fornuftige mor banket meg noe fornuftig og jeg fikk bare 3 forresten jeg ønsket å kjøpe 6-8 av disse. Jenter, du må prøve dem hvis du er et badfreak og bare elsker å tilbringe timer på badet. De er av god kvalitet og utrolig rimelig.

De er tilgjengelige i super morsomme og vakre farger. Jeg ble rød, rosa og blå. Jeg bruker for tiden den blå. De skyller opp min dusjgel veldig bra og tåler all min tortur med endeløs skrubbing. Innledende tilbud er på gang, og du kan ta tak i disse til en fantastisk pris.

Fordeler med Vega Luxury Everyday Svamp:

  • Fornuftig priset.
  • Lammer godt.
  • Mildt eksfolierende på huden.
  • Fin kvalitet.
  • Tilgjengelig i morsomme farger.

Ulemper med Vega Luxury Everyday Svamp: Ingen.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe Vega Luxury Everyday Sponge? Jeg ønsker å hakke disse sikkert fordi jeg fortsatt føler at TBS bad tilbehør er totalt rip off.

Makeup børster for nybegynnere Colorbar Makeup børster gjennomgang Vega Makeup børster: Lip og Face Pack Scholl Foot Beauty Stone-gjennomgang Scholl Foot Cream Mousse Review Scholl Rough Skin Remover Scholl Refreshing Foot Soak Scholl Foot and Nail Cream Scholl Cracked Heel Repair Cream Scholl Dual Action Foot File Ranbaxy Xerina fotkrem Oriflame beroligende fotkrem med kamille FabIndia Avocado Foot Cream Vega Foot Mouse Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: