Freeman Superfruits Refining Facial Cleanser Review

Ok, det er et annet Freeman-produkt; du vedder, jeg vil aldri få nok av Freeman-produkter 🙂 Denne er en ansiktsrens, en raffinering en de hevder. Det er ikke en lotionrenser som du kan bruke på en bomullspute, i stedet det er et ansiktsvask. En liten produktinformasjon først.

Produktbeskrivelse:

Superfruits Refining Facial Cleanser renser bort overfladetoksiner, smuss, olje og sminke samtidig som hudens naturlige fuktighetsbalanse opprettholdes. Forfiner og oppdaterer, forlater huden jevn, klar og fri for overflødig smuss.

Pris:

Rs. 220 for 150 ml, tilgjengelig på tunge rabatter på nettet.

ingredienser:

Ta på Freeman Superfruits Refining Facial Cleanser:

Jeg gjentar som alltid, Freeman-produkter kommer i store rør med attraktiv emballasje. Dette lukter litt som tannkrem. Dette er ikke en rensende lotion eller gel, det er en ansiktsvask som lår.

Det er litt grønn tonet gel som kommer i kontakt med vann. En ertstørrelse er nok for hele ansiktet, slik at dette røret skal vare meg for alltid. Denne rengjøringen fjerner olje og sminke ganske bra, men hvis du har vanntett sminke, må du legge mye mer innsats for å få et rent ansikt, det er mindre effektivt når du fjerner vanntett sminke. Det er nevnt på røret for å unngå øyeområdet, så glem å fjerne øyesminke. Det gjør huden ren uten å gjøre den elastisk eller overdreven tørr.

Når jeg leser gjennom ingrediensene, fant jeg ut at sammen med noen ekstrakter, har dette rengjøringsmiddel salisylsyre. Denne har heller ikke parabener, men har dimetikon.

Alt i alt tror jeg du kan ganske enkelt hoppe over denne, det er ikke bra, fungerer som en vanlig ansiktsvask, men tørker ikke ut huden.

Oppsummering fordeler og ulemper med dette produktet:

Pros av Freeman Superfruits Raffinering Facial Cleanser:

  • Inneholder salisylsyre.
  • Inneholder noen ekstrakter, Bluberry ekstrakt, Lycium kinesisk frukt ekstrakt, Peppermynte olje, etc.
  • Latter opp godt.
  • Rengjør ansiktet ganske godt uten å tørke huden ut.
  • Fungerer som en vanlig ansiktsvask.
  • God kvantitet for prisen.
  • Ifølge ingredienslisten som er oppgitt, er det ingen parabener i dette.

Cons av Freeman Superfruits Raffinering Facial Cleanser:

  • Ikke effektiv mot vanntett sminke.
  • Det er et ansiktsvask, en gjennomsnittlig.
  • Inneholder dimetikon.

IMBB Rating:

3/5.

Vil jeg tilbakekjøp Freeman Superfruits Refining Facial Cleanser?

Nei, fordi det ikke var så bra, og jeg ventet en rensende lotion uansett.

Freeman Superfruits Detoxifying Clay Facial Mask Freeman Facial Creamy Scrub Apricot Freeman Pink Grapefruit Facial Exfoliating Scrub Freeman Superfruits Rejuvenating Facial Moisturizer Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron Freeman Superfruits Transforming Facial Scrub Freeman Facial Enzyme Mask - Ananas Freeman Bare Foot Shea Butter Heel og Callus Balm Nivea Visage Skin Refining Scrub Neutrogena Pore Refining Cleanser Biotique Bio Peach Clarifying & Refining Peel-off Mask Purederm Refining Korean Herb Mask Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser Kiehl's Ultra Facial Cleanser La Fresh Lemon Facial Cleanser Eskinol Papaya Facial Cleanser Cetaphil Daily Facial Cleanser Forest Essentials Delikat ansiktsrensemiddel Kashmiri Saffron & Neem Lush Herbalism Facial Cleanser Ren og klar morgenbrent ansiktsrens

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: