Colorbar Ta meg som jeg er Lip Color - Bare Dare Pink & Lip Smacking Cherry

Ta meg som jeg er leppefarge er et unikt multifunksjonsprodukt som gir bruk av en leppestift kombinert med en blyant i en jumbo-krystalldesign. Det er en ekstra kremaktig og myk følelsesleppestiftformel med utmerket fargebetaling og dekning. Viskøse oljer og estere skaper den vakre glansen. Hudkondisjonerings ingredienser som Shea smør og vitamin E forbedrer ytterligere de behagelige slitegenskapene. Vær bekymringsfri, ta denne nydelige blyanten og skape den vakreste leppen - kremaktig, klar for glans og flørtende moro.

Pris:

INR 699

Vi har alle blitt gulvet av dette innlegget av Rati her, og en del av det samme, jeg vurderer lippene fra samme rekkevidde, jeg eier ikke et enkelt produkt som kommer hvor som helst nær disse klumpete leppefargene, jeg har prøvd leppeplekker men jeg liker ikke dem mye, men dette er en helt annen historie.

De 8 nyanser som er tilgjengelige er alle like gode, du har lyst til å ha dem alle, og det er to eller tre nudder, en rosa, rød, oransje, bær, det er noe for alle. I dag vil jeg dele en rosa og en rosa naken fra serien, som begge er kjempebra og veldig slitesterk, men jeg tror bare tørr rosa er en flott hver dag skygge for kontoret hvis du ikke vil legge mye farge i ansiktet ditt.

Disse som du vet, kommer med en spisser og er tre, disse kan skarpgjøres, men la meg fortelle deg at hjertet ditt vil smelte med så mye produkt blir bortkastet, så vent til det går helt stumt før du skjerper dem. Jeg hadde ikke tålmodigheten og bortkastet mye av produktet: /

Disse ser super søte ut som de er, men hetten kan komme av lett, derfor ville jeg ikke holde den i vesken min. Igjen, hvis du bruker den direkte, kan tipset være så stumt at noen ganger jeg ikke har kontroll over produktet, jeg har brukt den tørre tørrfargen med en leppebørste, og jeg tror det gir meg bedre resultater med en pensel siden jeg liker å skissere mine lepper lett, noe som ikke er mulig når fett blyanten blir brukt direkte.

Bare tørrrosa er en myk rosa nydelig skygge, den kommer nær ørkenrosen fra Chambor og jeg elsker denne skyggen i flere dager når jeg har tykk svart liner på øynene, dette ser så nydelig ut og balanserer virkelig utseendet. Målingen er kremaktig blank og teksturen er middels, ikke veldig tykk som Sensuous rød fra rekkevidde, og ikke lys som Lip smacking kirsebærskygge. Den er kremaktig uten glasur eller glimmer og er et veldig godt valg for damer som liker for å holde leppene dempet. Bare sjekk at dette ikke skal vaske deg ut, når jeg over gjør det, det ser alt brunt og kjedelig ut på meg, så det kan vaske ut noen hudtoner.

t

Lip Smacking kirsebær er en rosa, en virkelig blå basert rosa med mauve undertoner til den, uten tvil det er en veldig pen rosa og virkelig perks opp et kjedelig ansikt, men noen ganger hvor blå det er kan være en morder for meg, hvis du går på lys med det, så vil det ikke være så blått. Jeg brukte dette direkte, og du må gjøre det bra, eller det kan se ujevnt ut. Fargen kan se litt glasur-y og skinnende, den er ikke tykk eller kremaktig, men på den lettere siden.

Dette kan se så blått ut og derfor er det ikke min favoritt, jeg liker kremete som Bare Dare rosa, men dette er et ekte ansiktslys. Det ser nydelig ut når det er parret med en enkel svart liner også, men du må velge din rødme forsiktig. Hvis du er gultonet, så hopp over denne.

Skarpeneren må oppbevares trygt, eller du kan være i trøbbel med en sløv spiss, disse får 😛 være forsiktig med produktspild og, for 699 INR, vil du virkelig ikke ha det!

Siste ord:

Fint leppestifter de er, noen er kremete, tykke og noen er litt lette. Lippene har noen sjarm til dem uten tvil, og en av de få som er tilgjengelige rundt med lignende funksjoner. Begge nyanser er flotte for de som tror nudes ikke vasker dem ut og blåbaserte pinks passer dem godt. For 699 er det så mye mer å vurdere.

Colorbar Ta meg som jeg er leppestift, True Shine Lip Gloss Photos, Swatches Colorbar Ta meg som jeg er Lip Color-006 Mysterious Nude colorbar Ta meg som jeg er Lip Color i Forførende Tan Review Colorbar Full Finish Long Wear Lipstick 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Colorbar Velvet Matte Lipstick Pretty Vennligst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: