Banjara's Papaya Cleansing Milk

I dag skal jeg gjennomgå Banjara's papaya rensemelk.

Produktbeskrivelse:

Banjara's papaya rensemelk er et lett og skånsomt rengjøringsmiddel designet for daglig bruk for å fjerne smuss, smuss og sminke. I motsetning til andre rensemidler, utfører den ikke bare grunnleggende funksjonen til rensing, men har de naturlige egenskapene til papaya som bidrar til å exfoliere huden, fjerner soling og dermed gir naturlig glød til huden.

Viktige ingredienser:

Carica Papaya Extract, Almond Oil, Olivenolje, Shea Butter, Aqua, Glycerin

Pris:

INR 90

Mengde:

100 ml

Jeg tar på Banjara's Papaya Cleansing Milk:

Jeg har prøvd ansiktspakken deres. Det eneste produktet jeg har elsket er deres multani ansiktspakke. Deres produkter er allment tilgjengelige i de fleste lokale butikker i Chennai. Jeg prøver noen ganger fra tid til annen. Et slikt produkt er deres rensemelk. Papaya er generelt godt for huden. Jeg har vane med å bruke papaya direkte på huden og det gir en god effekt på huden min. Å prøve en papaya rensende melk virket som et godt alternativ.

Produktet kommer i en gjennomsiktig flaske med en flip cap. Pakningen er liten og reisevennlig. Det lukter papaya og offwhite i farge. Duften er ikke overveldende og veldig behagelig for bruk. I motsetning til saffronrensende melk, stakk dette ikke mine øyne, men det klarte ikke å fjerne vanntett sminke på brukervennlighet. Det gjør tydelig annen sminke. Det virker også ut hud på kontinuerlig bruk. Det brøt meg ikke ut. Det er fuktighetsgivende nok og gjør det ideelt for tørr og kombinasjonshud. Oljede hud divas kan hoppe over dette.

Fordeler med Banjara's Papaya Cleansing Milk:

• Fuktighetsgivende. • Utvikler hudtonen. • Løft av smuss og støv. • Rimelig.

Cons av Banjara's Papaya Cleansing Milk:

• Komplett liste over ingredienser mangler. • Kan ikke passe på fet hud. • Bekjemper å fjerne lange slitasje og vanntette produkter.

Dette gjør et over gjennomsnitt arbeid i å fjerne sminke som ikke er vanntett. Jeg vil ikke foreslå å prøve dette produktet med mindre du er glad i ansiktshjemmet.

IMBB Rating:

3/5

Jovees Pearl Whitening Face Wash Review Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Olay Gentle Cleansers Forfriskende Toner Clinique Comforting Cream Cleanser Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser Banjara's Multani med Papaya Face Pack Review Banjara's Agurk med Multani Face Pack Banjara s Sandal Face Pack FabIndia Papaya Face Pack Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Review Skjønnhetsfordeler med havremel Banjara er Neem Face Pack Banjara's Multani med Sandal Face Pack Everyuth Home Facial-Papaya Face Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: