Møter Gul Panag og hennes skjønnhets- og treningsregime

Av Surabhi Surendra fra Womanatics.

Hiya,

Denne torsdagen var en av de mest skjer torsdager for meg! Årsak - Jeg møtte den vakre og sensasjonelle Gul Panag. Ikke bare jeg møtte henne, jeg tilbrakte godt 6 timer med henne og hennes super kjekke mann og hadde drinker og middag med dem begge 🙂

Det skjedde så at på Twitter fikk jeg vite at hun reiser til Andamans, og hun trengte litt hjelp til å få sine billetter bestilt. Jeg gikk inn for å hjelpe henne ut og jeg fikk sine skip billetter booket på den siste timen. Hun var ganske takknemlig for min hjelp, og vi bestemte oss for å møte da hun landet i Andamans. Jeg kan ikke fortelle dere hvor fantastisk det var å møte henne. Ikke bare begge var enkle, elskverdige og koselige å snakke med, de var også en av de beste parene jeg har kommet over. Begge gjør et så bra par, enda bedre enn hvordan Bipasha og John så sammen! 😀

Jeg kan ikke sette hennes manns bilde her fordi han eksplisitt har bedt meg om å "ikke" ut sitt bilde på internett. Så, du må tro på det jeg bare fortalte deg.

Uansett, så i løpet av den lange samtalen jeg hadde med Gul, fikk jeg muligheten til å spørre henne om hennes naturlig glødende hud, hennes fit og godt tonete kropp og hennes generelle skjønnhets- og treningsregime. Til min overraskelse, når det gjelder skjønnhet, er Gul akkurat som en jente ved siden av. Ok, la meg begynne en etter en. Jeg har så mye å dele som jeg tenker hvor jeg skal begynne fra. Dagen jeg møtte henne, visste jeg at jeg måtte gjøre et innlegg på min kjære IMBB 🙂

Vel, jeg kunne oppsummere Guls tilnærming til skjønnhet og fitness i punktene nedenfor. Men før jeg begynner med det, må jeg innrømme at denne kvinnen er veldig inspirerende. Hun inspirerte meg ikke bare som en kvinne, men også som en kvinne med fast substans, og de lærte meg begge viktige leksjoner som et par! Her er det jeg lærte av henne om skjønnhet.

1. Skjønnhet er enkelhet: Da jeg var i ferd med å møte Gul, hadde jeg mange fantasifulle bilder som slo ut i hodet mitt. Jeg trodde hun kunne være kledd i noen high-end merkevare kjole og ville bli lastet med sminke og kostbart tilbehør. Men til min overraskelse, hun dukket opp i en enkel strandkjole som hun helt rocket. I tilbehør hadde hun en veldig tynn kjede rundt halsen hennes og i sminkeavnet var alt hun hadde på ansiktet en grunnleggende naken lipglans! Det er det.

Gitt at hun er en tidligere Frøken India, og hun var en av de 10 beste finalistene i Miss Universe-konkurransen i 1999, ville man forvente litt høyhet eller luft rundt henne. Men hun var så naturlig å snakke med. Hun hadde ikke noe skjebne av noe slag rundt henne. Både hun og hennes ektemann var helt jordet og da jeg snakket med henne, glemte jeg bare at jeg møtte henne for første gang.

2. Dyrt er ikke alltid bedre - Da jeg møtte henne var det første jeg ønsket å vite var "merkene" hun bruker. Hun fortalte meg at hun hadde en middels slags hud og at hun ikke er for lojal mot noe merke. For eksempel, akkurat nå bruker hun en fuktighetsgivende ansiktscreme kalt Glow Care som koster rundt Rs. 25 per rør! Jeg spurte henne hvorfor til tross for nærværet av slike merker, bruker hun et ukjent selskaps krem ​​og hun sa at hun bruker det som passer henne. Ifølge henne, sa noen til henne at denne kremet er et ayurvedisk preparat, så hun tenkte på å prøve det ut. Hun gjorde det, hun likte det, og hun sa at hun ville fortsette å bruke den på en stund.

3. Solkrem er nøkkelen - En ting som Gul Panag svinger forbi, er solkrem. Hun forteller meg at hun religiøst bruker solkrem, enten hun er hjemme eller ute. Da jeg spurte henne om merkets solkrem hun bruker, svarte hun "Neutrogena" solkrem.

Treningsregime:

1. Kjør, baby løp - Gul fortalte meg at hun skal passe, hun går i minst 4-5 dager i uken. Dessuten gjør hun vekt trening for 2-3 dager i uken. I tillegg til dette holder hun en kontroll på kostholdet hennes.

2. Ingen slanking, men sunn mat - Gul tror ikke på slanking, men hun tror sikkert på å spise sunt. Hun er en matelskere (jeg kunne se det: P), men hun styrer henne pangs. Hun sa at sukker er litt avhengighet. Du spiser litt sukker og du vil spise mer. Så nøkkelen er å kontrollere inntaket i den første bitt. Hun foreslår å holde sukkerinntak begrenset og ta dem bare rundt festivaler eller bryllup. På samme måte sa hun at hun begrenser alkoholinntaket en gang i uken.

3. Kjenn din mat - Gul anbefaler å lese "miste vekt, ikke tankene dine" og foreslår at vi må lære matens kjemi for å forstå hva vi legger inne i munnen vår. Hun misliker helt bruken av hvitt sukker og anbefaler å ta sukker i andre former som frukt, jaggery, etc. Hun foreslår også å begrense inntaket av frokostblandinger og foreslår at å ta et egg om morgenen er en god måte å starte dagen på og som også gir oss vår nødvendige karbonmengde.

Dette er de store leksjonene jeg lærte av henne hvor det var skjønnhet og fitness. Vi vet alle at Gul er en syklist og også en eventyrelsker. Hun reiser mye og hun sier at hennes indre fred reflekterer på huden hennes. Hun fokuserer på livet hennes og tar opp oppgaver og oppgaver som hun virkelig tror på. Hun holder bevisst seg bort fra mainstream kino fordi hun ikke forholder seg til mye av det. Hun gjør det hun tror på, og når du møter henne, tviler du ikke på det litt.

Jeg er så glad for å møte henne.Hun ryddet så mange av mine tvil om så mange ting som var relatert til skjønnhet og fitness, og fikk meg til å føle meg så trygg på meg selv. Jeg har alltid likt Gul for å gi sin mening om mange følsomme problemer, og selv under vårt møte, de fleste av dem halvparten av tiden diskuterte de problemene landet vårt står overfor i dag. Hun kom over en veldig godt lest, sensitiv og medfølende person, og det fikk meg til å bli forelsket i henne.

Jeg ga henne et håndlaget maleri på Andamans som hun helt elsket, og jeg fikk også en gave fra henne. Hun hadde brakt et sett med to bøker for meg .. 😀 Elsker de to mesterstykkene 😀

Du kan lese mer om møtet mitt med Gul Panag her.

Om forfatteren:

Surabhi Surendra bor i Andamans og blogger på Womanatics hvor hun skriver om kvinner og relasjoner. For tiden tilbyr hun en gratis e-bok "Av kjærlighet, ekteskap og forhold" på bloggen hennes som kaster litt lys på kjærlighetens anatomi.

Damens rene hvite, dype rensende ansiktsskum med aktivert karbon Kroppshandelen Blue Corn 3 i 1 Deep Cleansing Scrub Mask Oljeskinn: Lacto Calamine Deep Cleansing Face Wash Neutrogena Deep Clean Foaming Cleanser Cool & Cool Deep Cleansing Nose Strips Himalaya Cleansing Milk Cool & Cool Deep Magnetic Cleansing Charcoal Nose Strip Ayur Deep Pore Cleansing Milk Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser Kaya Soothing Cleansing Gel Alcos Orange Deep Pore Cleansing Lotion Ayur Deep Pore Cleansing Milk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: