Dagens antrekk: Casual Camouflage bukser og hvit skjorte

Hei, fantastiske mennesker,

Jeg håper du har en fantastisk helg så langt. Du kjenner meg alle ved navn eller gjennom min LOTD og EOTDs så langt. Nå, for første gang gjør jeg et antrekk for dere. Jeg håper du vil ha meg, og en stor takk til Rati - min moteguru og IMBB-teamet for å oppfordre meg til å gjøre et antrekkspost.

Outfit innlegg er ikke bare relatert til kjole, det krever motefølelse, måte å styling ting og holdningen på ansiktet ditt, så takk så mye IMBB for å tro at ting i meg.

Så, her kommer jeg:

Jeg er på vei til en bursdagsfest og dette er det jeg hadde på seg - casual kamuflasjonsbukser med hvit skjorte. Jeg ønsket å holde utseendet enkelt og stilig. For et enkelt utseende parret jeg bare camouflagebuksene mine med en vanlig skjorte og lekte med begrepet blå camo bukser, parret jeg nyanser av rødt.

Jeg har nettopp lagt et nakkestykke og sett på.

Siden jeg er student og det er bare en bursdagsfest, tenkte jeg ikke på å legge til noen veske eller noe annet tilbehør. Jeg skal bare gå for mye chit med jentene mine, så alt jeg trenger er en munter stemning og mye sladder.

Jeg tror jeg fant min perfekte røde leppestift. Hvis du liker leppestiftet mitt, så skal jeg gå gjennom det super snart!

Takk så mye for å lese!

Outfit Detaljer:

Bukser: Zara

Skjorte: Mango Fottøy: Clarks Se på: Frøken Jo Sunnies: Esprit Neckpiece: Gifted

Dagens antrekk: Blå en skulder tunika og kappede legginger Dagens antrekk: Silke Top og Beige skjørt med Trench Coat Dagens antrekk: Trykt tunika med brune tilbehør Dagens antrekk: Nail Polish Print Top med svart quiltet jakke Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Hvite Jeans og Flat Glitter Sko Dagens antrekk: Abstrakt Skriv ut Playsuit Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser Dagens antrekk: Blomsterbukser Dagens antrekk: Blå bukser og Pink Peep-Toe Heels Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris Dagens antrekk: Subtile farger og stilig utseende Antrekk av dagen - Rosa Blazer og Grey Jeans Dagens antrekk: Skjegg T-skjorte og Charm armbånd Dagens antrekk: Casual Look Dagens antrekk: Semiformaler for arbeid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: