Revlon ColorStay 12-timers øyenskygge-uvurderlige metaller

På de fleste transformasjoner jeg har sett laget av makeup artister på deres modellers ansikter, er det egentlig øynene som bringer ut den store forandringen på hele utseendet. Jeg finner det virkelig umulig å skape den høye effekten, dramatisk utseende uten øyenskygger. En quad som kan skape det dramaet på øynene, er Revlon ColorStay 12-timers øyenskygge i uvurderlige metaller.

Jeg plukket Priceless Elements som har fire flotte metalliske farger som jeg vil bruke på min tantes metalliske tema 50-årsdagsselskap, jeg skal delta i noen uker.

Jeg er glad for at den første gangen jeg hadde metalliske øyenskygger, var en god opplevelse. Jeg prøvde metallisk farge på dekslene da jeg deltok på en formell, også en gylden bursdagsfest i fjor. Jeg hadde på seg en svart kjole og gullbittete tilbehør den gangen og jeg stemte med gull og kobberøyeskygger med den. Jeg elsker hvordan de kan få øynene til å skinne når lys rammer deg. =)

Egentlig er jeg veldig nølende med å ha metallisk finish og farge på øynene den tiden. Jeg finner dem for sparkly og ekstravagant for meg. Så før arrangementet, for å få mye trengte tillit på å ha på seg, kjøpte jeg få, billige, men veldig gode gulløyeskygger å trene med. Denne gangen jeg ønsket å utforske andre metalliske øyenskygge nyanser, det er mer langvarig og jeg finner Revlon ColorStay perfekt å bruke på den spesielle anledningen jeg skal delta på.

På Revlon ColorStay 12-timers øyenskyggelabel:

12 timers øyenskygge

Pulverskygge gir rik, vakker farge. 1. Bland midtonen på lokket. 2. Bruk dypeste nyanse for å telle. 3. Bruk den lyseste nyansen til å markere. Oftalmologen testet.

Revlon ColorStay 12-timers øyenskygge kommer i en rektangulær, svart plastkompakt. Mesteparten av lokket er transparent og viser fire øyenskygger farger i pannen. Det er så enkelt, men brukervennlig. Jeg finner det ikke dyrt å se på alle. Den er laget av lette materialer, men ikke veldig spinkel. Hver palett inneholder 4,8 gram produkt i den. På innsiden av kompaktet finner du to svampeskyggeapplikatorer av forskjellige størrelser.

Jeg liker preget diamantdesign på hver øyeskyggestrimmel. Fargene er så nydelige, og de kan skape vakker kombinasjon på dekslene.

1. Whitish Silver - Jeg bruker dette som highlighter under buen av mine penner og på det indre hjørnet av øynene mine. 2nd-Light Gold - Jeg bruker dette over dekslene mine. 3. Bronse / Brune - Jeg bruker det noen ganger over hele lokkene eller på kroneområdet som en kontur. 4.-Kobber med et snev av burgunder- Dette er min favoritt. Jeg bruker dette på kroneområdet som en konturfarge.

Den hvite sølv og lyse gullfargen, jeg kan bare bære dem om natten på grunn av deres metalliske farger, noe som får dem til å skinne i forhold til mørkere nyanser. Den brune bronse og burgunder kobber nyanser, jeg kan bære dem selv om dagen, for de ser nøytrale ut mot meg og de har lav glans. De har nesten satinfinish. De er vakre, naturlige flotte farger på dekslene.

De to første fargene, sølv og gull er rene, men byggbare. Jeg elsker pigmenteringen av den tredje og fjerde fargen i pannen. De er alle pulveriserte og jeg opplevde minimal fall outs. Jeg finner dem lett å blande på lokk. Deres oppholdsstyrke er fantastisk, 7 timer eller mer. Også, de er vanntette. Du kan ikke fjerne dem med bare såpe og vann. En god sminkefjerner er nødvendig.

Hva jeg liker om Revlon ColorStay 12-timers øyenskygge:

 • Emballasjen er brukervennlig.
 • -Fargene er nydelige. De er nakne, naturlige og grunnleggende. Fargene i pannen fungerer så godt sammen på øynene.
 • Selv om de er metalliske farger, har de veldig lav glimmer som jeg virkelig liker.
 • -Det er ikke altfor metallisk, ikke for lett reflekterende, noe som gjør dem enkle å bruke selv av damer som foretrekker enkle, subtile make-ups.
 • Fargene er nydelige.
 • Jeg kan enkelt blande disse fargene på dekslene mine.
 • Det er super langvarig.
 • Det er vanntett.
 • Den er tilgjengelig i alle Revlon Counters og noen nettbutikker.

Hva synes jeg om Revlon ColorStay 12-timers øyenskygge:

 • Lav fargeutbetaling, spesielt på to lysere nyanser i pannen. Primer hjelper.
 • Det er fall outs.
 • De er pulveriserte.
 • Dyrt for Php750 her og jeg leser det er Rs 650 i India.

Siste tanker:

Jeg finner de to mørkere farger i pannen så vakker, og jeg elsker at dette er veldig langvarig, så jeg tror jeg vil tilbakekjøpe Revlon ColorStay 12 Hour EyeShadow i Priceless Elements når jeg er ferdig med pannen min. Men jeg håper å finne en mindre pulveraktig eller kremaktig versjon av dette. IMBB Rating:

Jeg vil gi den 4/5 stjerner vurdering.

Når det gjelder å lage ups, finner jeg meg selv som alltid vil prøve nye produkter og utforske forskjellige utseende jeg kan skape med dem. Damer, aldri vær redd for å prøve og eksperimentere med makeup, de er ikke noe permanent. Det er sminkefjernere, såpe og vann. =)

Bruk alltid skjønnhet, Val

Revlon Colorstay 12-timers Eye Shadow Quad I Sultry Smoke Review Revlon ColorStay 12-timers Eyeshadow Quad Blushed Wines Eye Shadow Quads Review: Revlon Colorstay og Lakme Revlon nakenelementer øyenskygge palett Revlon High Intensity Eyeshadow Palette: Romantic Girl Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Revlon ColorStay Mineral Foundation Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Revlon New Complexion Foundation Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick L'Oreal HIP High Intensity Pigments Bright Shadow Duo Flamboyant The Body Shop Eye Palette Boho Skjønnhet Bilder, Stikkord Røk de øynene med Inglot denne høytiden Lancôme Ombre Absolue Eye-Shadow Quad-Divine Hold

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: