Banjara's Ubtan forsterket med agurkekstrakt

Hei,

Jeg hadde ikke prøvd noen produkter fra Banjara utenom deres multani mitti ansiktspakke. Da jeg så dette produktet, ble jeg imponert over å se ingredienslisten. Og ordene "Ubtan" og "Agurk" fikk meg til å plukke den opp umiddelbart uten noen andre tanker .Jeg trodde ikke at det skulle gjøre mirakler med tanke på prisen. La meg fortelle deg hvordan dette produktet fungerte for meg.

Produktbeskrivelse:

Banjara's Ubtan med agurkekstrakter, utarbeidet av en tradisjonell formulering av naturlige urter, nærer huden fra innsiden, hindrer sagging og holder den rettferdig og glødende.

Ubtan er en av de første kjente kosmetiske applikasjonene. Den er hovedsakelig laget av bengal-gram og frø av gul sennep sammen med andre naturlige stoffer. Det bringer ut hvert ingrediens kvaliteter for å beskytte og forskjønne huden.

Viktige ingredienser:

Gurkemeie, Saffron, Sandal, Bengal gram og Frø av gul sennep, Orange, Tulsi, Pudina og Agurk ekstrakter

Pris:

Rs 75 for 150gms

Bruksanvisning:

Ta tilstrekkelig mengde fra pakken, tilsett vann proporsjonalt, og bruk det på ansikt og nakke. La pastaen tørke grundig. Skyll ansiktet med vann og unngå såpe for å få naturlig glød.

Min erfaring med Banjara's Ubtan forsterket med agurkekstrakt:

Emballasjen er ganske typisk og innholdet skal overføres til en lufttett beholder. Tekstur er finmalet og ikke grov. Mengden er ganske stor og jeg var litt opprørt og tenkte på hvordan jeg kunne klare det. Så begynte mitt galte sinn å tenke rart og jeg brukte det til hele kroppen min før badet den første dagen! Det ga en knirkende ren følelse, men det drakk nesten 1/6 av rosenvannet mitt, og det var da jeg skjønte min galskap og begynte å bruke den bare for ansikt og nakke bare fra neste dag.

Da jeg først søkte det, kunne jeg bare føle bare multani mitti innhold i det. Jeg tok dekselet for å sjekke ut de viktigste ingrediensene igjen, og det manglet! Jeg pleier å blande det med min khadi kjøling hud toner og denne pakken gir naturlig glød som påstått, men effekten er midlertidig. Det stripet av fuktighetsinnholdet fra min oljeholdige hud helt. Tørr skinnet Beauties må følge den med fuktighetskrem.

Jeg ventet at det skulle være et godt bengal -gram basert ubtan, men dette er som et multani mitti-ansiktspakke. Det gir også en veldig mild eksfolierende effekt. La meg oppsummere fordelene og ulemperne.

Fordeler av Banjara's Ubtan forsterket med agurkuttrekk:

1. Imponerende ingrediensliste. 2. Billig for den angitte mengden. 3. Gir en naturlig glød. 4. Gjør huden myk og glatt.

Ulemper med Banjara's Ubtan Forbedret med Agurk Utdrag:

1. Bare viktige ingredienslister er nevnt. 2. Det vil ta aldre å fullføre det! (Så selvsagt vil jeg kaste bort det)

Vil jeg tilbakekjøpe Banjara's Ubtan forsterket med agurkekstrakt?

Kanskje, hvis jeg klarer å fullføre det.

Vil jeg anbefale Banjara's Ubtan Enhanced With Cucumber Extract til andre?

Ja. Dette er ikke et mirakelprodukt. Det er ikke noe dårlig om det. Dette er et anstendig produkt for fet hud skjønnhet og det kan brukes i stedet for den vanlige multani mitti-pakken. Jeg kan bruke den igjen for kroppen min sammen med ostemasse for å fullføre det snart. Prøv det ut gals.

Takk for at du lest min anmeldelse.

Banjara's Multani med Papaya Face Pack Review Banjara's Agurk med Multani Face Pack Banjara s Sandal Face Pack FabIndia Papaya Face Pack Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Review Skjønnhetsfordeler med havremel Banjara er Neem Face Pack Freeman Cucumber Peel-Off Mask Review Khadi Face Freshner Mint og Agurk Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020