Hallo!

Jeg er sikker på at det er mange jenter som meg som har en tung midje, og liker ikke å avsløre sine problemområder mens de har på seg en saree. Så, her er noen viktige styling triks for å gjøre de seks meter av eleganse uten å avsløre magen din.

Bruk den med en lang bluse

Det er ikke nødvendig at du må bære en saree med en kort bluse. Pare den opp med en lang bluse eller til og med en skjorte for å utstråle en stilig appell. Vår motefavoritt Sonam bærer ofte slike antrekk, og hun klarer å svike hver gang.

Velg stoffet med forsiktighet

Et velvalgt stoff er halvparten av kampen vunnet. Hvis du ikke er for trygg på å vise magen din, velger du stoffer som er tykkere og ugjennomsiktig. Unngå chiffon eller nett som er litt gjennomsiktig og har en tendens til å vise huden under. Velg litt tyngre stoffer som brokade, silke, crepe, trykte georgetter og tykke bomuller. Disse kan bidra til å skjule flabben.

Hvordan draper du det

Når du har på seg en lang bluse, er det av største betydning at du draper sareen på en måte som fremhever dine beste ressurser. Den klokeste måten er å henge din pallu løs, som viser en designer lang bluse. I en vanlig pallu mens du har en lang bluse, ser du ut til å se bredere ut. Så det beste du må gjøre når du vil gjemme magen, er å la saree pallu flyte.

Tegn oppmerksomhet andre steder

Nøkkelen til å ta bort oppmerksomhet fra en bestemt kroppsdel ​​er å trekke oppmerksomhet et annet sted. Så du kan bære en ruffet bluse, en bluse med en åpen rygg og brodert hals for å skifte fokus vekk fra magen din.

Prøv legging

Hvis det er en trend som motepolisen går over, så legger det seg opp. Og hvem sier at du må bære din saree på konvensjonell måte? Drape en saree med en ikke-konservativ bluse og kaste på en kappe eller en jakke på toppen. Det ser varmt ut og er så unikt! I tillegg tar det bort oppmerksomheten fra tyngre midjeområdet. Vinn-vinn!

Tilpass riktig

Velg ditt tilbehør og sko med forsiktighet. Forsøk ikke å legge for mange klumpete stykker; velge oppsummerings beslutningstakere som lysekrone øredobber og vintage ringer. Bruk også hæler for å gi en illusjon av høyde, noe som vil slanke ut din samlede ramme.

Bær din tillit

Nøkkelen til å se feilfri og bære av sareen med stor stil er måten du går i den. Du må være komfortabel i det du har på deg og trygg på at du ser nydelig ut. Jeg er sikker på at din aura vil tiltrekke seg flere blikk enn en ikke-så perfekt midje.

Olay Natural White 7 i 1 Natt Nourishing Repair Cream Braun Silke Epil 7,7681 Xpressive Body and Face Epilator Christian Louboutin Rouge Louboutin Nail Color er en fantastisk samlerobjekt Colorbar Stunning Brow Pencil Chestnut 001 10 måter å stil din Saree for maksimal glam 8 Prøvede og testede måter å øke høyde etter fylte 20 år Hvordan lage din egen designer Saree og Blouse Replica Bollywood skuespillerinner i Saree 7 synder å unngå mens du bærer en saree 10 ganger da Sonam Kapoor endret "Saree Game" Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: