Aroma Magic Anti-Flassy Olje

Flass er et svært vanlig problem om vinteren. Jeg har prøvd mange produkter for å bekjempe flass. Dette er et slikt funn i den reisen. Etter å ha sett anmeldelsen av Aroma magic tea tree olje, kom tanken på å vurdere denne oljen til meg. Dette kan være litt sent med tanke på at vinteren er avsluttet, men bedre sent enn aldri.

Aroma magi på flaky olje "bidrar til å kontrollere flass med sine naturlige anti bakterielle og anti sopp egenskaper."

Pris :

INR 220

Mengde:

15 ml

Holdbarhet:

3 år

Aktive ingredienser:

Pure essensielle oljer av Cedarwood, Patchouli, Rosemary & Eucalyptus

Jeg tar på aromaen Magic Anti-Floury Olje:

Dette produktet kommer i en tykk glassflaske som er solid nok til å stå på hard håndtering. Duften er veldig urte. Denne bøyde oljen har en blanding av dufter. Den eneste duften jeg kan identifisere er eukalyptusens. Dette vil ikke være et problem for folk som bruker urteprodukter generelt.

Jeg blander vanligvis 3 dråper essensiell olje med 1 ss vann. Jeg masserer blandingen på hodebunnen i 5 minutter med å konsentrere seg om flassene. Jeg har både oljeaktig og tørr flass. Neste morgen, shampooed jeg og betinget håret mitt som vanlig. Hvis du bruker veldig lite olje, blir det ikke ryddig i det hele tatt.

Til min overraskelse, skrap redusert betydelig. Jeg brukte det ikke daglig, men brukte det to ganger i uken til alle skinken var borte. Det kom ikke tilbake i minst 2 uker. Deretter begynte jeg å bruke det på ukentlig basis som et forebyggende tiltak. Jeg fikk ikke flass etter det. Jeg får ikke flass i løpet av sommeren. Så, jeg bruker det akkurat nå, men jeg tenker på å bruke det på en ukentlig eller fjorten dag.

Fordeler med aroma magisk anti-skink flaky olje:

• Krev svært lite. • Rimelig. • Øyeblikkelige resultater. • Forårsaket ikke noe hår. • Enkeleste prosedyre.

Ulemper med aroma magisk anti-skink flaky olje:

• Ikke gjorde noe annet enn å kontrollere flass. Hva mer å forvente fra et slikt produkt? Dette er en fantastisk finne. Det er en testet og testet løsning. Jeg har selv foreslått det til vennene mine, og det har også virket for dem. Den enkleste måten å kontrollere flass. Dette er et produkt jeg alltid vil ha i min kitty. Jeg er ikke sikker på hvordan det vil fungere for alle, men jeg vil foreslå å prøve dem. Med et Aroma magisk produkt og en essensiell olje går vi ikke ofte galt.

IMBB Rating:

4.8/5

Dr. Reddy's Mintop Hair Fall Solution Review Dr. Reddy's Venusia Max Intensive Moisturizing Cream Dr. Reddy Strea C10 Pure Vitamin C Cream Parachute Advansed Ayurvedic Hot Oil Parachute Avansert Body Lotion Parachute Therapie Hair Fall Solution Parachute Advansed Cooling Oil 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons Hudpleie Produktanmeldelser: Revlon, Clean & Clear, Fallskjerm Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo Klar Anti-Dandruff Nourishing Hair Oil Review Himalaya Herbals Anti Dandruff Shampoo Hodet og skuldrene Anti Flass Kløe i hårbunnen L'Occitane Aromachologie Anti-Flass Sjampo Lotus Herbals Kera Veda Neemaktiv Anti-Flass Sjampo Almay One Coat Nourishing Mascara Dove Nourishing Oil Care Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: