Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Review

Av alle Clinique-produktene jeg fikk i forrige måned, var jeg mest spent på Turnaround Overnight Radiance Moisturizer; Jeg har imidlertid blandede følelser om denne. Det fungerer på noen måter, men da fikk jeg ikke det jeg hadde forventet. Denne Overnight Moisturizer er fra "Turnaround" -området, jeg har gjennomgått Clinique Turnaround Instant Facial Masque her. Komme tilbake til gjennomgang av dette produktet:

Produktbeskrivelse:

Radiance-making fuktkrem avslører lysere, yngre hud over natten. Fjerner forsiktig bort dulling effekter av tid og solskader, og forsyner deretter nærende fuktighet friske unge celler trives på. Hud føles fløyelsaktig glatt, ser strålende ut om morgenen og over tid. Olje fri. For veldig tørr til kombinasjon av oljeskinn.

Hvordan å bruke:

Natt, etter din 3-trinns rutine.

Pris:

Rs. 3450 for 50 ml.

ingredienser:

Jeg tar på Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer:

Som det meste av Clinique-produktene, er denne fuktighetskremen allergitestet og 100% duftfri, noe som betyr at det ikke er tilsatt kunstig duft, men det er litt av en salve duft til dette produktet. Denne veldig kremete, glatte, litt tykke fuktighetskrem over natten kommer i en 50 ml glassburk som er veldig solid og ikke vil bryte lett. Det er et lokk ved munnen av krukken for å forhindre spill.

Dette er en fuktighetskrem over natten og er egnet til bruk bare om natten. Den har litt tykk konsistens og er derfor fettete på applikasjonen; Det har imidlertid ikke gitt meg noen akne eller kviser i morgen. Bare litt krem ​​er nødvendig, og den sprer seg lett over ansiktet. Jeg sørger bare for at jeg har grundig renset ansikt før jeg bruker denne fuktighetskremet fordi jeg føler at hvis du ikke har ren hud, kan dette ikke fungere i det hele tatt.

Med noen nattkrem som jeg har brukt før, har jeg akne og støt neste morgen, men jeg har ikke noen aknepirer med denne.

Når jeg kom til effektiviteten av fuktighetskremet over natten, våknet jeg opp til "touchably" glatt, myk og fløyelsaktig hud. Jeg angir "touchably" fordi jeg ikke kunne se mye lysende selv om det burde vært tilfelle. Denne fuktighetskrem ikke legger til noen "lysende" tekstur på huden, men jeg følte at porene min ble redusert betydelig.

Selv om det ikke gjør huden veldig strålende og lys, slipper den ut kjedelig hud, noe som betyr ingen flakket hud. Navnet "Overnight Radiance" er mye mer glamorøst, men denne fuktighetskremet stopper litt kort av det. Jeg hadde forventet mye fra dette produktet, jeg fikk jevn og myk hud, men ikke "klar" hud, så det gir meg litt skuffet. Effekten du "føler" og får, er det med god peeling. Effekten er ikke langvarig fordi da jeg stoppet å bruke den i to dager, var huden min tilbake til måten den var før.

Nå kommer det til hva dette produktet ikke gjør, det lyser ikke eller lyser hudtonen. Det vil ikke klare ut akne arr. Denne fuktighetskremet vil ikke ta vare på hyperpigmentering eller solbrennende flekker.

Sammendrag av fordeler og ulemper ved Overnight Radiance Moisturizer:

Pros av Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer:

 • Gjør huden "touchably" myk og glatt.
 • Gir hud som en fløyelsaktig finish som du kan røre.
 • Reduserer store porer på huden.
 • Ikke forårsaker akne på fet, akne-utsatt og sensitiv hud.
 • Rydder ut kjedelig hud.
 • Effekten du får er lik en god peeling eller opprydding.

Cons av Clinique Turnaround Overnight Radiance Fuktighetskrem:

 • Lyser ikke eller gjør huden for strålende - navnet Overnight Radiance er for glamorøst.
 • Fungerer ikke på akne arr eller blemishes.
 • Fungerer ikke på hyperpigmentering eller solbrannskader.
 • Har den svake salven-duften.
 • Veldig kostbar.
 • Denne fuktighetskremmer kalles "Overnight Radiance", men dette produktet stopper kort av sine krav.

Vil jeg tilbakekjøre Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer?

Hmmm ... ..no. Dette er ikke et dårlig produkt, men det er bare det jeg forventet mye mer enn hva det egentlig gjør.

IMBB Rating:

3.5/5

Clinique Turnaround Konsentrer Synlig Skin Renewer Clinique Turnaround Instant Facial Masque Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Clinique Alt om øye-øyegel Clinique Superbalanced Makeup Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Økologisk Surge Overnight Sensation Night Cream Garnier Skin Naturals Light Overnight Fairness Cream Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Jergens Overnight Repair Lotion Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion Body Shop Lily Cole Pearl Radiance Primer Lotus Herbals Natural Glow Skin Radiance Facial Kit Olay White Radiance Intensive Brightening Serum Lakme Peach Milk Moisturizer Freeman Superfruits Rejuvenating Facial Moisturizer VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Dabur Gulabari Pearl Fairness Fuktighetskrem Jergens Original Scent Cherry Almond Moisturizer Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: