Hei IMBBians,

Vi alle streber etter å se vårt beste - ryddig, presentabel og energisk. Likevel er vi ikke i stand til å følge en skikkelig rutine og legge i ekstra innsats for å oppnå vårt perfekte utseende. Så her er det 10 måter at du kan se bedre med det samme:

1. Legge litt av rødme eller bronse

Sminke om morgenen kan være et problem da vi er i rush for å komme til jobb eller college. Ved å legge til en naturlig rødme i ansiktet, får det oss øyeblikkelig til å se frisk ut. Det spylte utseendet gir en illusjon av mye iver. En lett dusting av favorittbronsen din gir også fargen til ansiktet og konturer ansiktet ditt.

2. Concealer og Pink Nude Lipstick

Bruk av concealer på bare problemområder bidrar til å gjøre ansiktet vårt ser lyst og våken ut. Bare legg litt av concealer under øynene eller på områder av misfarging. Ikke gå overbord, og prøv å bruke en concealer som setter raskt og har en mattende effekt. Dette eliminerer behovet for å bruke et pulver til å sette det. Dab en rosa naken leppestift og sprer det hele for å legge til en sunn rødme til leppene.

3. Klær

Makeup er kanskje ikke alltid den beste løsningen for å se ditt beste ut. Men ikke bekymre deg, som måten du stiler på, gjør klærne en verden av forskjell. Tuck din t-skjorte eller topp i buksene eller jeansene dine for å oppnå et strukturert utseende. Brett bunnen av buksene dine to ganger for å legge til finess. Stryke klærne dine før du bærer dem. Disse små endringene gjør at man ser bra ut sammen umiddelbart.

4. hår

Hår kan være et problem for de av oss som har frizzy og untame hår. Bare flett håret løst og spray en god fest hårspray. Åpne flettene dine på vei ut, og du har øyeblikkelig bølget hår. Dette trikset tar neppe 5 minutter, men det vil få deg til å se bra ut umiddelbart. Alternativt kan du raskt løpe håret ditt gjennom en retting. Dette bidrar til å oppnå et pent utseende.

5. Smykker

Å legge til små pyntegjenstander kan gjøre underverk. Nøkkelen her er å sikre at du ikke overdriver det. Hold deg til små ørepropper og delikate halskjeder. Hvis du vil prøve noe annerledes, bruk bølgeproppene eller en nesepinne. Dette vil øyeblikkelig løfte utseendet ditt.

6. Tilbehør

Bortsett fra smykker, er tilgangsbrønnen også viktig. Legg til et tynt bandeklokke på håndleddet ditt for å gi et sofistikert utseende. Legg håret ditt opp og bruk et tynt skjerf for å holde det på plass. Disse små tingene vil få det til å se ut som du brukte timer på å bli klar, da det i virkeligheten tok deg bare to minutter.

7. Sko

Bytt joggeskoene dine til kattungeheller eller plattformer. En liten bit av hæl legger til strukturen og stillingen. Det vil automatisk endre holdningen din. Du trenger ikke å ha veldig høye hæler. Se etter enkle sko som legger til litt høyde.

7 Effektive måter å rense ansiktet i regnfulle dager 7 effektive måter å behandle cystisk akne enkelt 7 effektive måter å bli kvitt store porer på bena 7 effektive måter å håndtere øyenvippe faller ut 7 effektive måter å bli kvitt fregner helt Topp 10 Latterlige ting Kvinner gjør for å se bra ut Slik holder du deg og ser bra ut under graviditeten Hvordan se bra ut i bilder 10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke 13 styling triks for å gjøre din midje ser øyeblikkelig mindre 11 skjønnhetsmatvarer for øyeblikkelig bedre hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: