Forest Essentials Sanjeevani Beauty Elixir Review

Hei vakre damer,

I dag skal jeg dele et produkt på min mors vegne på hennes jubileum. Jeg ga henne Forest Essentials Sanjeevani Beauty Elixir. Dette produktet var den eneste gaven som klikket i tankene som vår mors omsorg for oss, men de har ikke tid til å ta vare på seg selv. Hun har brukt dette produktet i mer enn to måneder nå, og jeg så resultatet på ansiktet hennes, så jeg tenkte på å dele det med dere.

Produktbeskrivelse:

En gammel formel som har tatt våre forskningsmiljøer de siste årene for å forfine og teksturisere til en silkeeliksir for å drenke huden din med fuktighet og la det letteste sløret av fuktighetsbeskyttelse mot UV og miljøforurensning. Formuleringen er en beriket versjon av naturlig sebum, som øyeblikkelig trenger inn og plumper huden. Sebum er naturlig olje, utskilt av sebaceous kjertler i huden som smører og beskytter huden. Denne skjønnheten Elixir har liposom, som umiddelbart absorberes i huden. Laget av lipider, samme stoff som komponerer celleveggen, liposom er penetrerende midler som har evnen til å bære andre materialer gjennom mobilmuren og deponere dem i cellen selv. Dette regenererer og bringer huden 'til liv' ELLER letter "Tejas" eller kvalitet som gir den en strålende glød.

På Sanjeevani Herb:

Mrita Sanjeevani vokser i Himalaya på 4500-5000 ft. Lokalbefolkningen og ascetics som har kjennskap til anlegget, avslørte ikke dette til utenomstående av frykt for utnyttelse og utryddelse. Den guddommelige anlegget ble brukt til tilbedelse og tilbys til gudene i Drongiri-dalen, i Uttarakhand-området. Navnet oversetter til anlegget som har den unike egenskapen for foryngelse, "en som fyller livet."

Dette er nevnt i den første delen av Ramayana sammen med den mytologiske allusen av Lord Hanuman som bærer hele fjellsiden med Sanjeevani som vokser, for å redde Lord Lakshmans liv.

ingredienser:

Pris:

Rs. 2195

Min erfaring med skogens Essentials Sanjeevani Beauty Elixir:

Denne lotionen kommer i en ugjennomsiktig, firkantet plastflaske med Lord Hanumans klistremerke som bærer Sanjeevani på toppen av det med en pumpedispenser. Emballasjen er ganske attraktiv. Min mor fortalte meg at hun aldri har sett noe produkt som bærer Guds bilde. Jeg fortalte henne at det er kvaliteten på indianerne som gjør dem forskjellige fra andre. Hvis produktet er rent og naturlig, hvorfor ikke sette Guds bilde som han er tegn på naturlighet, og hun var overbevist om mine tanker. Da begynte hennes reise for å dømme dette produktet og etter to måneder, sa hun at jeg skulle gi dette igjen på bursdagen hennes, og jeg føler meg veldig glad.

Ok, kom til produktet. Ifølge min mor er hun i 40-årene og har kombinertype hud, bare to pumper er nok for ansikt og nakke. Hun bruker den etter rensing og toning. Hun fortalte meg om noen bruker naturlige produkter, man bør gå helt naturlig med naturlig rens og toner. Dette er en dagkrem. Hun bruker det etter hennes rensing og toning rutine, masserer det forsiktig i en oppover og utover retning.

Denne lotionen er semi-tykk i tekstur og lukter “Jadi-Butti,” noen ayurvedisk medisin. Hun liker ikke det, men lukten drar for en kortere periode. Produktet varer i rundt to måneder etter vanlig bruk. Produktet gir riktig hydrering og beskytter mot UV-stråler som nevnt på deres nettsted, ikke sikker på om solcreme krav.

Ja, det gjør det det hevder. Jeg så strålende glød på ansiktet hennes, ingen breakouts, har anti-aging egenskaper, passer perfekt med rynker og sløvhet, øker elastisiteten. Samlet sett er hun veldig fornøyd med produktet og ansiktet hennes gløder dag for dag. Ifølge henne er dette den beste anti-aging lotion så langt og definitivt bedre enn noen annen kjemisk-basert krem.

Pros av Forest Essentials Sanjeevani Beauty Elixir:

  • Flott emballasje.
  • Øker elastisiteten i huden.
  • Gir liv til huden.
  • Gir strålende glød.
  • Har anti-aging egenskaper.
  • Naturlige ingredienser.
  • Gir hydratisering uten å bryte ut.

Cons of Forest Essentials Sanjeevani Beauty Elixir:

  • Kostbar.
  • Lukt er ikke så bra.

IMBB Rating:

5/5.

Forest Essentials Evig ungdomsformel Forest Essentials Behandlingsmaske Rensende yoghurt Forest Essentials Kerala Lime Glaze Lip Balm Forest Essentials Cane Sugar & Tamarind Body Polisher Forest Essentials Silering Dusj Vask Forest Essentials Sweet Narangi Juice Lip Balm Forest Essentials Light Hydrating Facial Gel Forest Essentials Tejasvi Night Emulsion Forest Essentials Mashobra Honning, Sitron og Rosewater Face Wash Caudalie Beauty Elixir Dove Elixir Rose & Almond Oil Maxfactor Color Elixir Lipstick: Scarlet Ghost Shisiedo Elixir Superieur Lifting Moisture Emulsion II Dove Elixir Rose & Almond Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: