Inglot Nail Emalje Remover

Fjerner spikeremaljen raskt og effektivt mens Calendula-olje, fuktiggjør vitamin A og E.

Inneholder ikke aceton.

Jeg er virkelig glad i Inglot i disse dager, refill leppestifter, øyeskygger og nå denne! Jeg plukket den opp som en del av en online Inglot-haul, og jeg er så gulvet av denne at jeg skal kjøpe den største versjonen av dette.

Pris:

Rs.130 / 25 ml

Jeg er alltid på utkik etter emaljefjernere som jobber fort, grunnen er stor, jeg hater å fjerne mascara og neglelakk, jeg hater absolutt det! Jeg trenger ting som gjør jobben fort, og dette er en av dem. Jeg har sluttet å bruke Lakme remover siden aldre og jeg hadde brukt Revlon en for følsomme negler, men jeg trodde la meg prøve denne, flasken er liten, men ganske sammenlignbar med hva du får i andre removers.

Det eneste problemet som skuffet meg er at jeg føler at flasken ikke var halv full når jeg fikk den, hovedårsaken er at det ikke er noen stopper, flasken munnen er åpen, noe som ikke er bra for et produkt som kan fordampe 😛 derfor vil jeg prøve den større flasken og se hvordan den går.

Removeren er oransje i farge og den har calendulaolje i den, yippy! Oljen bidrar til å fukte (jeg så en synlig forskjell) Vanligvis når jeg tørker neglene mine, ser de ut dehydrert og tørr, men dette var så annerledes, min negler føltes skinnere og lysere, ingen gule flekker med mer bruk og emaljen er ikke i det hele tatt tøffe.

Neglene mine ser sterkere ut, denne fjerneren fjerner polsk med mye mindre mengde og tid, og du trenger mindre som også etterlater neglene dine, lysere i motsetning til de acetonene. Jeg er veldig imponert, når du bruker dette, vil du se en forskjell mellom denne og alle fjerningene du har brukt i fortiden, hva mer har dette oljer i det, akkurat det som min negler og nagler trenger!

Pros av Inglot Nail Emalje Remover:

  • Etterlater negler lysere.
  • Leaves negler fuktet.
  • Fjerner gule flekker fra neglene mine.
  • Ikke tørker ut negler lke acetonbaserte fjernere.
  • Trenger veldig mindre å gjøre jobben.
  • Gjør jobben raskere og effektivt.
  • Aceton-fri.

Cons av Inglot Nail Emalje Remover:

  • På den kostbare siden sammenlignet med andre fjernere. (selv om Revlon er 30 ml for 145 INR: P)
  • Ingen stopper, munnen på flasken er åpen.

Siste ord:

Det er nå vanskelig for meg å bruke noen andre sterke eller acetonfjerner etter dette, oljefaktoren i dette gjør en fantastisk jobb for mine negler, for ikke å glemme, jobben er gjort raskere! Dette er det beste jeg har brukt langt, vi har brukt altfor mange jeg kjenner.

IMBB Rating:

5/5 (ignorerer stoppproblemet)

Colorbar Nailpolish Remover-Review Fargebar Nail Polish Remover Review + Nail Art Colorbar Ultimate Spiker Emalje Remover Review Lakme Nail Color Remover Review Eyetex Dazzler vs Helse & Glødet Nail Polish Remover Bourjois Magic Nail Polish Remover Review Revlon's Extra Fast Nail Emalje Remover Review Revlon Nail Emalje Remover Ekstra Gentle Review Inglot Rainbow Eyeshadow - 108R Inglot Freedom System Rainbow Eyeshadow # 112R Inglot Freedom System Rainbow Eyeshadow # 115R Inglot Freedom System Rainbow Eyeshadow i 119R

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: