Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle og UV Damage Corrector Review

Til alle de jentene med fet og aknefylt hud som vil inkludere serum i deres diett, men nøler på grunn av tyngden av serumene, vil jeg gjerne si at Clinique har et produkt for deg. Selv om dette produktet - Clinique Repairwear Laser Focus Damage Corrector er merket som en behandlingsdråpe for å reversere skader forårsaket av sol og andre faktorer, tror jeg definitivt at jenter med fet hud kan bruke dette som et serum. En liten info om produktet:

Produktbeskrivelse:

Reparasjon av slitasjefokus er basert på flere tiår med vitenskapelig forskning. Det gir høyt nivå peptider for å øke produksjonen av naturlig kollagen og en patentert enzymblanding som arbeider for å reparere synlig UV-skade. Det er en kombinasjon som gir slående reduksjon i utseendet på linjer og rynker som starter på bare 4 uker.

Hvordan å bruke:

Påfør 3 til 4 dråper to ganger om dagen til ansikt og rundt øynene. Kompatibilitet med Clinique's andre de-aging regimer lar deg tilpasse din daglige rutine. For økt forebygging, legg Superdefense om dagen og super redning om natten for å bekjempe effektene av stress, sol, forurensning. For intens reparasjon kan et regime av Youth Surge eller Repairwear formler oppnå meningsfull forbedring.

Pris:

Rs. 3250 for 30 ml.

ingredienser:

Jeg tar på Clinique Repairwear Laser Focus rynke og UV skader Corrector:

Denne hvite, rennende, melkefulle væsken kommer i en lang, hvit, sterk, ugjennomsiktig glassflaske med en stoppdeksel med et fyllstoff festet til den. Fyllstoffet har en bred åpning og tar opp væskekorrigeringen tilstrekkelig. På en gang ville du få rundt 4 til 5 dråper. Som alle Clinique-produkter, selv om dette produktet ikke har tilsatt duft, kan man fortsatt finne den uunngåelige medisinske duften. Dette produktet er 100% allergisk testet og duftfritt.

Tekstur klok, det er en helt lett væske. Jeg tar rundt 4 dråper hver på baksiden av hånden min hver gang og blander den på ansiktet mitt. Det absorberes raskt i huden min uten å etterlate noe fett, olje eller film bak. Dette serumet fukter og hydrerer huden min uten å tømme hudtonen. Jeg finner at det gjør huden min tekstur smidig. Jeg bruker den etter rensing, toning og fuktighetsgivende rutine når jeg ikke går ut og ikke følger opp med noen annen krem ​​eller lotion fordi det gir en viss friskhet som gjenstår mesteparten av dagen. Det gjør ikke ansiktet mitt til å svette. Jeg har ikke opplevd noen breakouts. Man kan bruke den hele dagen under stiftelse eller andre krem ​​fordi det ikke føles tungt på huden.

Den beste delen om dette produktet er at den kan brukes både på dagtid og natt og til og med under øynene, og du kan følge opp med sminkeprodukter senere.

Kommer til effektivitetsdelen, selv om dette markedsføres som skadekorrektor, bruker jeg det som et serum som fukter og holder huden min hydrert og smidig. Om noen uker har jeg lagt merke til at det har jobbet med å utjevne de fine linjene, jeg har ikke store rynker, men jeg tror på aldersrelaterte rynker, dette vil ikke være så effektivt.

Dette vil ikke behandle solbrennende flekker, jeg har sett lite eller ingen effekt på dem selv om jeg religiøst brukte dette på ansiktet mitt to ganger om dagen. Dette serumet kan brukes som en øyebehandling fordi jeg har sett at den tar seg av puffiness av øynene. Det jeg finner er at huden min blir jevn og smidig ved bruk. Jeg har sett at det har lystet hudtonen min og lagt til den nødvendige fuktigheten som acne-clearing salver hadde revet huden min av.

Dette serumet fungerer ved å gi huden høypeptidene for å øke produksjonen av naturlig kollagen og et enzym som reverserer synlig UV-skade. Dette serumet vil ikke utrydde hyperpigmenteringsplaster.

Ved å bruke det over noen uker har jeg følt at jeg har mye friskere hud nå, og det er ingen store breakouts unntatt noen uunngåelige som skriker at jeg har fet og sensitiv hud.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle og UV Dam Corrector:

 • En helt lett væskeformet serumaktig tekstur som blir absorbert i huden uten å etterlate noe fett eller oljefilm bak.
 • Kontinuerlig bruk over noen uker fører til sunnere hud.
 • Kan brukes både på dagtid og natttid.
 • Kan følges opp med sminkeprodukter.
 • Glatter ut fine linjer.
 • Holder huden og fuktet gjennom det meste av dagen.
 • Krav om å øke produksjonen av naturlig kollagen som holder huden frisk og rynkefri.
 • Gjør huden jevn og smidig.
 • 100% allergi testet og duftfri.
 • En effektiv fuktighetskrem for fet og akne-utsatt hud.
 • Kan brukes under øyet.
 • Stikker ikke eller brenner seg.

Cons av Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle og UV Dam Corrector:

 • Kostbart, 30 ml serum koster Rs. 3250.
 • Fungerer ikke på å fjerne hyperpigmenteringsplaster.
 • Er ikke effektiv på solbrennende flekker.
 • For stædige rynker, vil dette ikke fungere.

IMBB Rating:

4.9/5

Vil jeg tilbakekjøre Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle og UV Damage Corrector?

Ja, definitivt.

Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer Clinique Clarifying Lotion 3 Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Clinique Alt om øye-øyegel Clinique enda bedre hudton Corrector Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Clinique Superbalanced Makeup Clinique Comforting Cream Cleanser Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende gel Lakme Absolut White Intense Skin Cover SPF 25 Lotus Herbals Safe Sun Kids Solblokk Cream SPF 25 VLCC Enbrighten Tinted Sunscreen Souffle SPF 25 PA ++ Bobbi Brown Extra SPF 25 Tonet fuktighetsgivende balm Vichy Capital Soleil Sunscreen SPF 25 Clinique City Block Sheer Oil Free daglig ansiktsbeskytter med SPF 25 Damens Age Miracle Cell ReGEN Day Cream Vaselin Fornyelse Age Redefining Body Lotion Kiehls Ultra Light Daily UV Defence SPF 50 PA +++ UVA VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Urban Decay Urban Defense Tinted Moisturizer med SPF 20 Freeman Superfruits Rejuvenating Facial Moisturizer Lakme Peach Milk Moisturizer Dabur Gulabari Pearl Fairness Fuktighetskrem Clean & Clear Acne Clearing Fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: