Hei damer,

Å være klar for en fest kan være litt skremmende hvis du ikke vet hvilke produkter du skal gå for! Du må huske på at basen sminke bør være slik at den fotograferer godt og ikke vil vaske deg ut i flashfotografering. Du trenger også produkter som er langvarige og svette-sikre.

I dagens innlegg vil jeg hjelpe deg med å velge de beste produktene til en fest.

1. Revlon Photoready Perfecting Primer

Det er en myk og kremaktig primer som uten problemer blander seg på hudtekstur. Det legger seg ikke inn i ansiktsporene mine og fremhever ikke noen hudproblemer eller irriterer huden. Det gir en perfekt base for fundamentet ditt å glide glatt uten mye innsats.

2. Makeup Revolution Cover og Hide Palette

Denne paletten er en må-ha som det kommer med 8 forskjellige concealer nyanser. Nyanser kan blandes og matches, ikke bare for å skjule, men også for utheving og litt naturlig spyling av bronzing. Så det er en alt-i-ett-palett som sprer seg jevnt, blander seg lett, føles ikke kaket og holder seg lengst.

3. L.A. Girl Pro Conceal HD

Det er 18 nyanser tilgjengelig i denne concealer for hver hudtone. Den har en kremaktig og jevn formel som gir HD-dekning og lang levetid for mørke sirkler. Det gjør en perfekt jobb for blemishes, arr, zits og rødhet. Den gir halvmattig overflate og fader ikke hele dagen.

4. L'Oreal Paris Infallible 24h Foundation

Dette fundamentet glir over huden, setter uanstrengt og gir ultimate dekning uten en lagdelt effekt. Det føles ikke tørt på huden, føles ikke kaket og gir god dekning uten å føle seg tung. Den kommer i en rekke nyanser, så det er en for hver hudtone.

5. SUGAR Contour De Force Face Palette

Denne paletten kommer fullpakket med trio av bronzer, highlighter og rødme. Disse er alle vakre nyanser som vil gå bra med en rekke hudtoner. De smelter godt inn i huden, fargebetaling er utmerket og varer i flere timer uten flak eller kakking. Hver pulver er også tilgjengelig som en individuell mini, hvis du bare liker en bestemt nyanse.

6. Lakme 9 til 5 Flawless Matte Complexion Compact

Dette er et budsjett kompakt fra et pålitelig merke som Lakme. Dette er ikke en fancy kompakt, men det fungerer godt. Det gir ut huden din, blander seg godt i ansiktet og gir en matt finish.

7. Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette

Dette er en annen flott palett fra dette fantastiske, rimelige merkevaren. Dette er en øyenskyggepalett som er en dupe for Urban Decay's Naked 1-palett. Du kan lage forskjellige utseende med denne paletten, alt fra dramatisk til subtil. Du vil aldri gå tom for alternativer med denne. Nyanser kommer med perle, matt og glans. De blander seg godt og holder seg i 6-8 timer lett.

8. Essens Plump No Clump! Volum Mascara

Denne mascaraen har en intens svart pigmentering som kan gi deg naturlig til dramatisk utseende i forskjellige slag. Det gir volum på lashene samtidig som det gir en lengre effekt. Den forblir hele dagen lang uten flak og gir dukke som effekt på lashene.

9. Maybelline New York Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner

Dette er en kultfavoritt, og et festutseende er ufullstendig uten dramatisk øyeforingsutseende, og du kan oppnå det perfekt med denne fra Maybelline. Denne vanntette eyeliner har en langvarig gelformel som glir jevnt og nøyaktig på lokkene dine.

10. Lakme Eyeconic Deep Black 22 HR Kajal

Dette er en annen perle fra Lakme. Kajal kommer i en uttrekkbar emballasje. Dette er en dyp mørk farge som er svært pigmentert. Den glir jevnt over øyelokkene og på vannlinjen. Det er absolutt ingen tugging eller trekking under påføring. Det går ikke for godt 10-12 timer.

11. Makeup Revolution Levende Shimmer Highlighter

Dette er den ultimate highlighter som er begunstiget av så mange fashionistas og skjønnhetsbloggere. Dette gir deg den perfekte solkysede gløden, og vil hjelpe deg med å oppnå det "highlighter on fleek" utseende. Den har fine glitterpartikler som gir en lysende glød med lett blendbar tekstur.

12. M.A.C Retro Matte Lipstick

Ethvert utseende er ufullstendig uten en vakker nyanse av leppestift. For meg er et hvilket som helst parti utseende ufullstendig uten en fargefarge på leppene mine. Jo mørkere, jo bedre for meg! Vi vet alle at MAC har noen ikoniske nyanser. Du kan velge hvilken som helst nyanse som passer til din fancy og utfyller ditt ferske sminkeutseende.

13. Urban Decay Chill Makeup Setting Spray

Etter at du er ferdig med sminke, trenger du noe som vil holde det på i lengre timer, og for det er alt du trenger, en sminke med smink. Denne fra Urban Decay er raskt absorberende, gir ikke noe klebrig rester, tar bort overflødig "powderiness" fra huden og gir også en fin satinglød på huden.

13 beste hydrerende masker for ujevn hudton 12 beste fuktighetsgivende ansiktsmasker for å prøve denne vinteren 15 Best Brightening Face Masks du må prøve 9 beste ansiktspakker for glødende hud 10 Brude Makeup-produkter tilgjengelig i India 7 må-ha produkter for No-Makeup Makeup Look Makeup-produkter som vil gjøre at du ser ut som en Bollywood Star 10 Makeup produkter for kvinner som vet ingenting om sminke 2017 Favoritter - Alle skjønnhets- og sminkeprodukter som fikk min kjærlighet i fjor VLCC Party Glow Facial Kit Nyttårsaften Party Makeup Look Hva bør du ha i partiet Makeup Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019