Hei lovelies

Hvordan går det med deg, puja er her, og byen min er nesten alle pyntet med lys og fargerike dekorasjoner og pandaler er ferdige, det er en fin og puja-ish følelse her, du kan føle det i luften, jeg gjør det. I dag jobber jeg med å opprettholde visse vaner i 20-årene, noe som vil hjelpe huden din til å bli sunnere og yngre selv i senere år. Dette er noen vaner som vi alle vet, men da blir de kalt vaner av en grunn. Bruke og misbruke hud og helse vil selvsagt ta en toll på ditt totale vesen som vil bli synlig sakte. Når du går utover reparasjonstrinnet / alderen, uansett hva du gjør, kan du ikke gjenvinne den yngre huden. Så det er veldig viktig å opprettholde en sunn livsstil eller praksis fra en svært tidlig alder, og å gjøre ting i moderasjon. Her vil jeg dele noen vaner som må styres for en bedre hud.

• Over / vanlig drikk - unngå å drikke, og stopp alltid med vanlig eller daglig drikking, hvis du gjør det. Alkohol over en lengre periode av inntak tar en toll på helsen, og de første tegnene kan ses på huden. Av og til er det greit, men ikke regelmessig.

• Stopp røyking - røyking er helt streng Nei-Nei. Denne øvelsen trenger ikke et år eller noen måneder til å vise på huden din, kanskje et par måneder, og huden og leppene dine begynner å tørke. Vanlige røykere har en veldig tørr og livløs utseende hud og leppene er de samme. Ikke bare er det skadelig for helse, men drastisk selvmordstank for hud.

• Vanlige sen kveldsfester / arbeidsskift - du tror kanskje at 7-8 timers søvn totalt sett burde være greit, men nei det er ikke tilfelle. Vår kropp kjenner forskjellen mellom dag og natt, selv i fullstendig avskjæring fra verdensrommet uten klokke. Så det er veldig viktig at du gir kroppen din riktig søvn om natten.

• Morgenkaffe - ja jeg vet, skyldig meg selv, men dette er dessverre en dårlig vane. Hvis den første du tar inn er kaffe, så må du stoppe, og hvis den er svart så burde du. Kaffen er litt sur, så unngå å gå etter den første om morgenen. Prøv også å falle litt ut av kjærligheten med kaffe 

• Unngå søppelpusjoner - dette har trolig våre foreldre forsøkt å bore inn i hjernen vår for alltid. Unhealthy matvaner eller rutine har en drastisk og umiddelbar effekt på huden vår, og hvis vi fortsetter å respektere vår hud på den måten, vil effekten bli vanskelig å kvitte seg med. Jeg spiser oljeaktig i 2 dager kontinuerlig og popper opp en pimpleget. Følg et mer sunt kosthold og rutine. Drikk tilstrekkelig vann hver dag.

• Inkludere trening i livet ditt, gjør deg svette, og gjennom svette spyler huden din ut i toksiner. Så det er veldig viktig å ha riktig trening.

• For mye eksperimentering - Følg ikke blindt fadeblegemiddel eller ansiktsbehandling eller noe nytt i markedet. Forskning, hva det er, trenger du virkelig dette. Og hvis du ikke så best hopper over det. Jeg støtter ikke personlig eller som blekemiddel av ansikt, jeg prøvde en gang og var ikke komfortabel med det i det hele tatt. Jeg vet overtid det gir huden din en ikke så ung følelse.

• Følg en ordentlig sminke-ritual. Hvis du er makeup-fanatiker, må du også vite at sminke kun kan vise hva som er under. Så fjern sminke alle slags før du legger deg til sengs. Sørg for at huden din har en tilstrekkelig pustetid, der den helt er tom for sminke.

Nyt huden din ved å bruke urteprodukter og naturlige drikker av frukt og oljer. Utsett deg for naturlig sollys i tilstrekkelig tid. Over tid med alder vil det bli uunngåelig forandring i huden, men det kan ivaretas i en grad. Etter en regelmessig sunn og nærende vane mot huden din, vil den holde seg frisk i lang tid. Håper du likte å lese innlegget, elsk alt.

Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere Daglig hudpleie vaner - Dos og Don'ts 10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder Sitron Beauty Benefits Hudpleie tips og ideer Vinter hud og hårpleie tips Skjønnhets- og hudpleie tips for gravide kvinner 6 Vanlige hudpleie tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019