Chambor Virkelig varig leppestift Skygge nr. 907 Virkelig sjokolade

Hei Hotties!

Jeg er tilbake med en annen lippie-anmeldelse, denne gangen kommer det fra Chambors virkelig varige utvalg. Alle i familien min er en stor fan av Chambor-produkter, akkurat fra min mor til min svigerinne. Så du ser at jeg alltid var oppfordret til å bruke Chambor når det gjaldt bruk av sminke, men så langt har jeg bare begrenset meg til Kajals / eyeliners fra dette merket. Men en dag bestemte jeg meg for å kjøpe denne leppestiften, les videre for å vite om min beslutning var riktig eller ikke.

Produktbeskrivelse (fra nettsiden):

Chambor Virkelig varige leppestifter har en slitesterk formel med sheasmør solkrem, vitaminer A og E som pamperer og trøster samtidig som de gir maksimal fargepåvirkning. Virkelig Varig hjelp leppene ser jevn og jevn ut. Det er delikat duft med en frisk duft og pakket i et slående og sofistikert tilfelle som er ganske elegant.

Så stjele showet med Chambor Truly Lasting Lipsticks ... For farge som alltid er ivaretatt ...!

ingredienser:

 • Shea Butter (Nærmer leppene. Bra for dehydrerte og tørre lepper).
 • Vitamin A (Hydrering).
 • Vitamin - E (anti-aldring).
 • SPF - 15.

Pris: Rs. 675 for 1,9 gram

Min erfaring med Chambor Virkelig varig Lipstick Shade No. 907 Truly Chocolate

La oss begynne med tekstur; Det er buttery mykt og har en rik kremaktig formel og glir som en drøm som gir ugjennomtrengelig dekning i en enkelt sveipe. Det er en godbit for tørre lepper og til og med på hakkede lepper. Lippestiften er så fuktighetsgivende at jeg ikke engang bruker leppebalsam før du bruker den på leppene mine.

Virkelig sjokolade er en fin sjokoladebrun skygge, som virker bra selv for dusky complexioned skjønnheter og er perfekt å ha på både dag og natt.

Å holde strøm er gjennomsnittlig; det forblir i bare 3 timer på leppene mine. Hvis jeg ikke spiser noe, så forblir det for utpo god 5 timer; hvoretter det fades bort, og etterlater en myk nyanse på leppene mine. Og det overfører også til kopper / briller.

Produktet kommer i et robust, slank langt, marineblå plasthus som er dekket med en ruskindsmateriale (eller i det minste det er slik det føles). Det ser ganske stilig og elegant ut til meg.

Pros av Chambor Virkelig varig leppestift Skygge nr. 907 Virkelig sjokolade:

 • Veldig fuktighetsgivende
 • Inneholder Sheasmør som er bra for lepper.
 • Tekstur er kremaktig og glir lett på leppene.
 • Vannbestandig: Langvarig effekt.
 • Ikke testet på dyr

Ulemper med kammen Virkelig varig leppestift Skygge nr. 907 Virkelig sjokolade:

 • Selv om det er vanntett, men det overfører mens du har måltider
 • Å holde kraft er ikke så bra (er egentlig ikke virkelig varig)

Leppestopp

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekalle Chambor Virkelig varig leppestift Skygge nr. 907 Virkelig sjokolade: Ja, kanskje jeg vil prøve andre farger.

Chambor Virkelig varig Lipstick Truly Coral Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Beauty Svampe Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Review, Photos, Swatches Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Rimmel London Varig Finish Lipsticks Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo L'Oreal Paris Infallible Stående Perfecting Foundation Colorbar Soft Touch Lipstick Fargebjelke Full Finish Long Wear Lipstick Review, Photos, Swatches

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: