Shapely bein og butt er hver kvinnes drøm. Men med så mange smakfulle retter rundt og så lite øvelser som kvinner får, ikke rart at det er en tapende kamp mot fettoppbygging det meste av tiden. Benene er ikke spart av angrep av fettlår og hofter som bærer bruntet av angrepet. Og sakte begynner hoftene å bli tyngre, og lårene blir "torden lår" som min kone kaller dem. Drømmene om å ha på seg skjørt, shorts eller bikinier blir kastet ut helt. Ikke bare det, de høye hæler gir ikke en god form til beina lenger som de pleide å. Og å, hvor mange kvinner skammer seg for å kle seg foran sine ektemenn eller kjærester på grunn av deres kropp? Slå alltid av lysene eh?

Neste kommer diettplanene som er laget og brutt hver måned. Maten på tallerkenen hjemme blir mindre, men søppelmat i mange utflukter gjør det ikke. Sjokolade er uimotståelig, og det er pizza og pasta.

En diettplan kan være i stand til å kontrollere fettoppbygging i kroppen din, det vil ikke få bena til å bli i form. Før eller senere enten må du trekke seg fra det faktum at du vil forbli uheldig for livet, eller du må trene. Valget er ditt. Selvfølgelig har du ikke tid, eller du er opptatt, eller du har ikke noen til å gå med deg ... men som jeg sa valget er ditt. Begynn å trene før du skjønner at du er pusten mens du klatrer trapper, eller at partneren din ser på bena til den unge lassen som går forbi. Hvis partneren din er glad i å stirre på beina, stirrer han bedre på beina dine? De tunge og uformede benene mener du?

Vel, jeg tror du har poenget. Jeg tror du kan gjøre mange øvelser hjemme hvis du ikke vil gå på treningsstudioet. I dette innlegget skal jeg forsøke å dekke gode øvelser for benstopp, lår og kalver - som du kan gjøre hjemme. Så la oss starte.

1. hoppe over

Vel, hvis du leter etter benøvelser og du ikke vil gå på treningsstudio, kan ingenting slå hoppe over tauet. Her er det jeg fant på Wikipedia om hoppe. Hopptau er en aktivitet som ikke bare er egnet for konkurranse eller rekreasjon, men også for kardiovaskulær trening, som ligner på jogging eller sykling. Denne aerobic trening kan oppnå en "burn rate" på opptil 700 kalorier per time med kraftig aktivitet, med ca 0,1 kalorier forbrukes per hopp. Ti minutter med hoppetau er omtrent det samme som å kjøre en åtte-minutters mil. Hoppetau i 15-20 minutter er nok til å brenne av kaloriene fra en candy bar.

Hopptau kan unngå kneskader som kan oppstå under kjøring, siden påvirkningen av hvert hopp eller trinn absorberes av begge bena. Hoppetrekk hjelper også å styrke armene og skuldrene. Denne kombinasjonen av aerob treningsøkt og koordinasjonsbyggende fotverk har gjort hoppetauet en populær form for trening for idrettsutøvere, spesielt boksere og brytere. Enkeltpersoner eller grupper kan delta i øvelsen, og å lære riktig hoppeteknikk er relativt enkelt sammenlignet med mange andre idrettsaktiviteter. Treningen er også egnet for et bredt spekter av aldre og treningsnivåer. Hoppetau er spesielt effektivt i en aerob rutine kombinert med andre aktiviteter, for eksempel å gå, sykle eller løpe.

2. Squats

Hvis du vil målrette lår, hofter og kalver på samme tid, kan ingenting slå knekkene. Klippen er en øvelse som først og fremmest lærer lårene, hoftene og rumpene, hamstringene, samt styrker beinene, leddene og innsetting av sener i underkroppen. De styrker også musklene i magen og bygger styrke i nedre rygg. Flott trening, ikke sant? Vi skal dekke to varianter av quats her - de vanlige knebøyene og de indre lårene / knepene.

Regelmessig Squats- Stå rett med skulderbreddeavstand mellom føttene, ryggen rett og mage sugd inn. Hold ryggen så rett som mulig, og sakte begynner å senke torsoen, mens du knær knærne til du er nesten i sitteposisjon. Sørg for at knærne ikke går lenger enn anklene dine. Kom tilbake til startposisjonen og gjenta øvelsen. Gradvis øke reps (start med 15 resps i utgangspunktet og øk den til 25).

Innvendige lårskalat / plieøvelse:For å gjøre indre lårkrok, legg føttene litt bredere enn skulderbredden. Duck-toe føttene, dvs. vri tærne ute, slik at tærne er i motsatt retning. Holde ryggen rett og sakte senke torsoen til begge lårene dine er parallelle med gulvet. Nå vil knærne også peke i motsatt retning. Kom sakte tilbake til startposisjonen for å gjenta øvelsen. Øk representanter sakte.

3. Lunges

Det tredje beste blant benøvelsene som vi skal dekke. Lunget er en vekt trening øvelse som brukes til å styrke quadriceps muskler, gluteal muskler og musklene som omfatter "hamstrings", semitendinosus, semimembranosus og biceps femoris. Et langt lunge legger vekt på gluten, mens et kort lunge understreker quadriceps.

For å utføre lungen står personen med føttene skulderbredde fra hverandre, og deretter skritt fremover, lander med hælen først. Knæret skal være 90 grader og rett over tærne, ikke lenger (ta et kortere trinn kan legge lagt til trykk på kneet). Bevegelsen fortsetter til det bakre kneet nesten berører bakken.Personen går da tilbake til startposisjonen ved å kjøre oppover med forbenet. (Wikipedia)

4. trinn opp øvelser

En av de beste øvelsene for å forme opp din rumpe er trening opp øvelsen. Ikke mye til det, bare plasser en av føttene på en hevet plattform og deretter uten annen hjelp fra kroppen eller hendene, trykk med den andre hælen og bruk kraften i beina og røret for å drive hele kroppen opp for å stå på Plattformen.

5. Hip Extensions

Som navnet antyder, viser hip-forlengelsesøvelsen hofte og nedre del av ryggen. Det strammer gluten og hamstringene og forbedrer muskeltonen på baksiden din.

Vel, det er alt. Ikke gi flere unnskyldninger til deg selv. Alt du trenger å investere for disse øvelsene er å kjøpe et hoppe og noen trenings klær. Det er en verdig investering å gjøre. Så mens du går for makeup shopping, inkludere disse i lister også. 🙂

Les også:

Ansiktsøvelser for Double Chin Surya Namaskar (Sun Salutation) - 2 Surya Namaskar (Sun Salutation) Surya Namaskar Surya Namaskar Animasjon 4 Yoga Asanas å miste vekt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: