Inglot Freedom System leppestift påfylling # 70

Hei alle sammen,

Håper dere alle har det bra. I dag vurderer jeg en av nyanser fra Inglot Freedom System Lipstick Refill. Skyggen er # 70, mauve-rosa nøyaktig. Dette er mitt første kjøp fra Inglot, og jeg ser frem til mange flere som det har gjort meg super gal. Utvalget av nyanser som tilbys av dem er så brede (90 for å være spesifikke) at jeg ble helt forvirret på hvilken en skal velge og hva jeg skal forlate. Til slutt fikk jeg en og jeg likte det. Nedenfor er mine funn om produktet.

ingredienser:

Liste som ikke er nevnt på påfyllingen, men produktet er parabenfritt.

Mengde:

1,2 g / 0,05 US OZ

Pris:

Rs. 250 / -

Holdbarhet:

36 måneder

Min erfaring med Inglot Freedom System Lipstick Påfyll # 70:

Jeg fikk denne påfyllingen fra en nettbutikk. Påfyllingen ble sendt på mitt sted om 7-8 dager. Selv om varigheten var litt lang i forhold til hva andre online shoppingportaler tar, er jeg likevel fornøyd da kvaliteten på produktet er utmerket. Refillet kommer i et gjennomsiktig plastdeksel som gjør det mulig å lagre det i en forfengelighetskasse uten bekymring. Kommer til skyggen, det ser ut som en babyrosa i dagslys (i leppestiften nedenfor), men det er faktisk en mauve-rosa innendørs. Skyggen var litt høyt på mine lepper. Du må holde øye sminke subtil, mens du har på deg denne fargen på leppene. Denne nyansen passer ikke til mennesker med mørke toner, ikke engang til middels tone. Det er for rettferdig og middels-til-rettferdig hudfarge folk. Den beste delen av Inglot leppestift påfyll er at den ikke inneholder shimmer, bare en glans som forskjønner leppene dine. Skyggen har god pigmentering, og du trenger ikke å fylle leppeforingen før du legger den på leppene dine. Jeg finner refill-konseptet mer komfortabelt i bruk sammenlignet med vanlig leppestift som i tidligere kan du enkelt forbedre leppene dine med en pensel. Siden teksten på leppestiften er myk, glir den ganske godt på leppene. Samlet sett er det et best kjøp i slik pris og kvalitet det leverer til deg.

Pros av Inglot Freedom System Lipstick påfylling # 70:

• Kremaktig tekstur som ikke gjør mine lepper tørre. • Oppholdsstyrke er opptil 4-5 timer. • Gir en matt finish til leppene dine. • God blomsterduft. • Anstendig pris. • Bredt utvalg av nyanser tilgjengelig for å velge mellom. • Uten parabener.

Cons av Inglot Freedom System leppestift påfylling # 70:

Det eneste jeg kan finne er at det ikke er reisevennlig. Selv om påfyllingen kommer i et plastbelegg, men det er ikke sterkt nok til å beskytte påfyllingen når den oppbevares i en pose. Hvis du vil bære den i en veske under reisen, må du lagre den i en liten boks, slik at de andre elementene i vesken din ikke blir flekker på grunn av leppestiftet.

Nedenfor er leppeprøven:

IMBB Rating:

4,5 / 5 (0,5 poeng trekkes bare for det eneste jeg nevnte.)

Anbefaler jeg Inglot Freedom System Lipstick Refill # 70?

Absolutt.

Skal jeg kjøpe dette igjen?

Ja, definitivt. Jeg gleder meg til å få noen 5-6 nyanser fra dette området som jeg tror er et must for min forfengelighet.

Les også:

Inglot Freedom System Lipstick påfylling # 49 Inglot Freedom System Lipstick # 82 Inglot Freedom System Lipstick Påfyll # 38 Inglot Freedom System leppestift påfylling # 30 Inglot Freedom System Lipstick påfylling # 85 Inglot Freedom System leppestift i skygge # 62 Inglot Freedom System Round Lipstick Refill # 54 Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett Inglot Freedom System Lipstick Palette Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) Inglot Round Lipstick i Shade 66 Colorbar Metallics leppestift som Venus Maybelline leppestift stryker: Watershine, fukt ekstreme, farge sensasjonell Colorbar Soft Touch Leppestift Seduction 021 Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick Sukker Honning Chambor Virkelig varig Lipstick Truly Coral Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: