Faces Go Chic Lipstick - Wild Blush

Hei IMBBians !!

I dag vurderer jeg en leppestift fra et av de kjente merkene som er kjent for å gi de beste produktene til rimelige priser. Faces Go Chic leppestift gir et bredt utvalg av nyanser å velge mellom. Jeg likte aldri leppestifter med glimmer i det og Faces leppestifter gir akkurat det jeg foretrekker. Jeg vurderer den ville rødme-skyggen som passer nesten hver hudtone. Nedenfor er en utførlig gjennomgang.

ingredienser:

Phenyl-timetikon, oktylpalmitat, Capric / Capryl Triglycerid, Hvit Myk Parafin, Shea Smør, Hydrogenert Polyisobutan, Ozokeritt, Performalene PL Polymer, Candelilla Wax, Camauba Wax, BHA, Profyl Paraben, Castorolje, Glimmer, Almond Oil, Jojoba Oil, Octyl methoxy Cinnamate, Benzophenone-3, Vit-E-Acetat, Parfyme, Farger.

Produktkrav:

Produktet hevder å gi rik, langvarig farge i bare en sveipe. Det er lett å påføre og gir jevn leppefargedekning.

Mengde:

4.5g

Pris:

Rs. 199 / - (Kan kjøpes i nedsatt pris fra online shopping portaler)

Holdbarhet:

3 år

Min erfaring med Faces Go Chic Lipstick - Wild Blush

Ytre utseendet på produktet er en vanlig svart kropp som ligner mange leppestifter tilgjengelig i markedet. Det er en av de rosa nyanser fra utvalg av ansikter leppestifter annet enn Rich Lilac, Apricot Pink, Suede Pink og Mulberry Slush. Skyggen er ganske lik MAC Craving Lipstick. Teksturens tekstur er kremaktig som lett glir på leppene dine. Den inneholder ikke glimmer, bare litt glans, noe som gjør at leppene dine ser vakkert ut i blitsbilder. Også oppholdskraften er opptil 3-4 timer, noe som er verdt investeringen gjort på den. Den beste delen av denne skyggen er at etter å ha påført det på lepper lyser ansiktet på ansiktet på grunn av den vakre rosa fargen den har. Samlet sett er jeg ganske fornøyd med produktet, da det sikkert er et av de beste kjøpene i en slik pris og fordeler den gir deg. Nedenfor er leppeprøven for å få bedre oversikt over skyggen.

Pros av ansikter Gå Chic Leppestift - Wild Blush:

• Myk kremaktig tekstur som er lett på leppene. • Vakker skygge. • God dekning. • Økonomisk priset. • Kan lett bæres i en pose. • Inneholder Shea Butter som hydrerer leppene veldig bra.

Cons of Faces Gå Chic Leppestift - Wild Blush

• Inneholder parabener. • Emballasje kunne ha vært bedre.

IMBB Rating:

4/5 (1 poeng trekkes bare for emballasje og utseende).

Anbefaler jeg Faces Go Chic Lipstick - Wild Blush?

Ja absolutt. De er så rimelige at jeg kjøpte syv nyanser på en gang. Det tørker ikke ut leppene dine. Også det er ikke nødvendig å bruke en glans over den for å skinne og glans det er allerede der i den.

Skal jeg kjøpe Faces Go Chic Lipstick - Wild Blush igjen?

Ja, vil utforske noen flere nyanser fra dette området.

Les også:

Faces Go Chic Leppestift - Twig Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøttanmeldelse Faces Go Chic Lipstick - Rich Lilac Faces Gå Chic leppestift i kakao overbærenhet Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Faces Go Chic Leppestift Carnation Pink Faces Canada Go Chic Lipsticks Wild Orchid 218 og Port Wine 413 Faces Go Chic Lip Gloss Apricot Fizz Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Ansikter Kosmetikk Spiker Emalje: Ultramarine Blå og Pearly Gul Ansikter Kosmetikk Smokey Eye Palette Review, Fargeprøver, EOTD Faces Moisture Rich Lipstick Dupe of Elle 18 Lipstick Poppy Rush Faces Creme Matte Lipgloss i strålende rødt 5 beste rødt tepper ser ut av hele tiden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 20 2019