Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer Review

Hei skjønnhetene !!!

I dag er jeg her for å se gjennom Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer. Jeg er en fan av Daburs Gulabari-sortiment. Den rosa kalde krem ​​og Gulabjal er rett og slett for gode. Den andre dagen så jeg dette på et online shopping-nettsted og bestilte det umiddelbart. Les videre for å finne ut hvordan denne har gått.

Produktkrav:

Dabur Gulabari Pearl Fairness Fuktighetskrem med saffron og gurkemeie er beriket med- Perleekstrakter - Gi huden din en perle som glød. Saffron-Tradisjonelt kjent for å lette hudtonen. Gurkemeie- Med anti-blemish egenskaper.

Så, i vinter får du myk, feilfri, rettferdig hud med Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer med saffron og gurkemeie.

Viktige ingredienser:

Ekstrakter av rose, perle, safran og gurkemeie, shea smør, provitamin E, Natrium PCA.

Pris og antall:

INR 40 for 50 ml (Faktisk MRP er INR 50, men det er et innledende tilbud på INR 10 av.)

Holdbarhet:

To år.

Min erfaring med Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer:

Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer gjør en anstendig jobb i henhold til meg. Emballasjen er pen med en rosa og hvit kombinasjon sammen med fengende grafikk. Hetten har en rosa topp som fungerer som en bryter du må trykke på den for å åpne den andre enden og bruke produktet. Til tider finner jeg det vanskelig å få ut produktet. Det er ikke et problem da du kan skru av den hetten og bruke den normalt.

Det hevder å ha perle-, safran- og gurkemeieekstrakter som er kjent for å være bra for huden. Konsistensen er som en lotion, men ikke for rennende samtidig. Fargen er en søt baby rosa akkurat som Gulabari kaldkrem. Duften er også lik sin kalde krem; det lukter av roser og er veldig fristende. Fuktighetskremen sprer seg veldig lett når den påføres huden. Det føles ikke tungt i det hele tatt når det brukes; det blir bare absorbert i huden. Det gir en glød og gjør huden myk og fuktig som den hevder. En virkelig god ting for vintre. Når huden min blir litt tørr etter et ansiktsvask, bruker jeg denne fuktighetskrem. Kommer til rettferdighetsdelen, antar jeg at det vil trenge regelmessig bruk. Jeg unngår fuktighetskrem på ansiktet mitt på grunn av min fet hud. På armer og ben føler jeg at det gir litt utstråling.

Over alt jeg føler er dette et ansikts- og body lotion. ideell for tørr hud jenter og kan også brukes av jenter med fet hud når huden føles tørr etter ansiktsvask. Lotionen bringer inn en glød. Jeg kunne ikke finne noen umiddelbare rettferdighetseffekter skjønt. Det er veldig fuktighetsgivende og ikke tungt i det hele tatt.

Pros av Dabur Gulabari Pearl Fairness Fuktighetskrem:

• Lommevennlig. • Lokkende duft. • Sprer seg lett. • Bare riktig konsistens. • Gir en glød, gjør huden myk og smidig.

Ulemper med Dabur Gulabari Pearl Fairness Fuktighetskrem:

• Vanskelig å få produktet ut av åpningen bedre å skru ut og bruke. • Ikke allment tilgjengelig i markedet som det nylig ble lansert.

IMBB Rating:

4/5

?

Vil jeg tilbakekjøp Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer?

Ja jeg ville.

Anbefaler jeg Dabur Gulabari Pearl Fairness Moisturizer?

Ja, selvfølgelig gjør jeg det.

Takk for at du lest min anmeldelse.

Rose Water-Dabur Gulabari, Fab India Dabur Gulabari fuktighetsgivende kaldkrem Dabur Gulabari Moisturizing Lotion Review Yardley Skin Radiance Moisturizing Body Lotion - Sandeltre Banjara's Neem Fairness Cream Review Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion-gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: