Hvordan lage kokosnøtt sitron kroppsmørk: Gjør det selv

Hei Gorgeous Gals,

Kokosolje er en forsøkt, testet og mye elsket ingrediens for hud og hårpleie. En av mine favorittbruk for oljen er som en kroppsfuktighetskrem, men å ta ut oljen fra flasken, gni den til den er absorbert og da håndtere lukten hele dagen, er det noe jeg kan gjøre daglig . For å øke hastigheten på fuktighetsgivende rutine etter dusj, bestemte jeg meg for å lage meg kokosnøtt olje smør; bare noe jeg kan skje ut av krukken og søke på (i stedet for min gamle smelteolje, ta ut i skål, påfør og legg på en klutnekke på nesen min!).

I sin mest grunnleggende trenger denne smørkroppen bare én ingrediens, "Coconut Oil". Kokosolje er en av de enkleste oljene til å piske inn i et smør. Oljen fukter huden og beskytter den mot aldring og skade. Denne oppskriften kombinerer kokosolje med noen få andre ingredienser for å lage en rik og kremaktig kroppssmør. Sitronoljen gir en behagelig duft, Jojoba og vitamin E oljer hjelper absorpsjon og kornstivelsen reduserer greasiness.

Oppskrift:

Ingredienser som trengs:

  • En kopp kokosnøttolje.
  • Noen få dråper Lemon Essential Oil (valgfritt; kan erstattes med annen essensiell olje eller duft).
  • To spiseskjeer av Jojoba eller E-vitamin (valgfritt).
  • En spiseskje Corn Stivelse.

Redskaper og verktøy:

Stor bolle, visp, skje, glassburk og målekopp.

Fire trinn til en fantastisk kroppsmørk:

Steg en:

Smelte en kopp kokosnøttolje. Du kan bruke noen 100% kokosnøttolje. Jeg hadde fallskjerm ligger rundt huset og det er det jeg bruker. Du kan sette den ut i solen eller fordype den i varmt vann; hva som helst for deg. Du trenger bare å smelte den nok, slik at du enkelt kan ta den ut av beholderen og blande andre produkter inn i den.

Trinn to:

Legg til noen dråper sitronolje eller ditt valg av duft, etterfulgt av to spiseskjeer Jojobaolje og til slutt en ss maisstivelse. Foruten Cornstarch er alt annet i dette trinnet valgfritt. Ta gjerne med annen flytende olje (Olivenolje vil gjøre, ingen matolje, skjønt!).

Trinn tre:

Pisk det, pisk det godt. Kokosolje pisker ikke godt når det er i flytende tilstand, så vent på at det stivner litt før du begynner å piske det. Målet er å myke oljen før du begynner å piske. Hvis det er helt solid eller flytende, vant det ikke riktig pisk. Hvis huset ditt er varmt, trykk blandingen i kjøleskapet i omtrent fem minutter. Du kan piske dette for hånd eller med en elektrisk mikser. Jeg er for lat for å få min store mikser, så jeg valgte å gjøre dette for hånd som ikke er slitsomt i det hele tatt. Ikke bruk en matprosessor / mikserkvern ("Äumixie") til å piske dette fordi varmen fra det vil fortsette å smelte oljen. Pisk til teksturet ligner det av kakeising.

Trinn fire:

Scoop blandingen i en glassburk. Pass på at du har vasket og tørket glasset på forhånd. Det er veldig viktig at det ikke finnes fuktighet i krukken, fordi selv lite fuktighet kan føre til sopp- / muggvekst i krukken. Kokosolje smelter rundt 24-25 grader Celsius, så med mindre du bor i Himalaya, er det en god ide å lagre kroppens smør i kjøleskapet. Du kan pope den ut av kjøleskapet når du trenger det. Pass på at du merker det, du vil ikke at noen familiemedlemmer spiser dette opp ved en feiltakelse!

Dette er en flott kroppssmør for å fukte huden din. Det er super enkelt og billig å sette sammen. Det bruker alle naturlige ingredienser (de fleste er spiselige også), ingen petroleumsprodukter, ingen konserveringsmidler og ingen stabilisatorer, etc. Hvis strekkmerker er et problem for deg, som for 99% av kvinnene, er kokosolje kjent å glatte dem ut og dette smøret vil bidra til å forbedre utseendet deres.

Hvordan lage Ginger Infused Skin Nourishment Pack: DIY Aroma Magic Almond Nourishing Cream Chanel Precision Hydramax + Aktiv Ernæring Nærende Krem Fab India Coral Glow Face Pack Lett hjemmelaget ansiktspakker for tørr og fet hud Anti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder) Biotique Pistachio Ageless Nourishing & Revitalizing Face Pack Lotus Herbals Face Pack gjennomgang: Teatreeclear, Claywhite, Marinyouth 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Hjemmelaget Gurkemeie Face Pack for Skin Aroma Magic Mineral Face Pack Detoxifying Mask Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Dhathri Fairness Face Pack Aroma Magic Calamine Face Pack Acne Skin Everyuth Home Facial-Papaya Face Pack Olay Age Protect Anti-Aging Cream Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Everyuth Natural Agurk Face Pack Biotique Milk Protein Face Pack Anti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder) Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Lotus Herbals Skin Polisher: Kiwi og Druer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: