Anna Andre Signatur Seduction Lipstick # 20

Anna Andre, Paris Signatur Seduction Lipstick er en ultra-luksuriøs kremaktig leppefarge som gir vakker, lett farge. Langvarig og fuktighetsgivende denne leppestiften er sikker på å legge til en forsmak på noen pout. Den unike formelen sikrer ingen kaker eller tørrhet hele dagen.

Pris:

Rs.295

I forrige uke, igjen da jeg var på Big Bazaar, dro jeg til "Beauty Boutique" -telleren. Også i Pune har jeg lagt merke til denne disken over hele store basar. Denne gangen tok jeg tid til å velge hva jeg fikk. Her er leppestiften ..hun liker du den og finner den på din store basar ..

Telleren har leppestift, hovedsakelig matt og kremaktig, ingen glimmer og mest jordiske brune og murstein. Hva mer trenger jeg, disse koster rundt Maybelline-leppestifter overraskende hos Rupees 295.

Emballasjen er enkel, ingenting attraktivt, jeg må si, men leppestiften er akkurat det jeg trenger, de er super kremete, saftig, pigmentert og det meste jordiske, ikke-skinnende farger. Lippestiften låses med et klikk slik at du lett kan bære dem rundt . Også, de føler seg veldig delikat og vil smelte veldig enkelt eller bryte også så vær forsiktig. Jeg elsker den flate toppkulen den har. 🙂

Denne fargen er en oransje-y myk brun og tekstur er veldig buttery. Finalen kommer ut med middels glanset og jeg elsker utseendet på hvordan det ser ut. Det glir som smør på toppen av leppene. Disse er veldig fuktighetsgivende og tørre lepper vil helt elske det. Lippestiften ville ikke bosette seg i fine linjer og gjøre leppene dine også klumpete på grunn av tekstur det har. 🙂

Du kan sammenligne dem med NYX runde lippier bare at disse er litt tykkere. Men oppholdskraften og målingen er akkurat det samme. Disse blir blanke i en time etter at mine lepper bare drikker den opp og nesten ingenting er synlig 🙁 dette er den store ulempen.

Jeg er så imponert over tekstur av leppestift at jeg er klar til å få det til å fungere på toppen av mattes og longstay leppestifter. Jeg skulle ønske at disse skulle bli lenger, men disse er så kremete og saftige at disse er bundet til å forsvinne etter en gang. Disse overføringene over alt også lett.

Med blits:

uten blits:

IMBB Rating:

4/5 (-1 for den triste oppholdsstyrken)

Les også: Anna Andre Signatur Seduction Leppestift-01 Anna Andre Deluxe Creme Lipstick Shade - 40200 Review Anna Andre Paris Ekstrem Eleganse Parfait Lip Definer 50206 Anmeldelse MAC Half N Half Lipstick Lotus Herbals FloralSTAY Leppestift i Bubbly Nude Revlon Colorburst Lipstick Rosy Nude Review, Bilder, Swatch MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver MAC Midi Mauve Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Rød leppestift: MAC Chili MAC Dark Side Lipstick Review, fargeprøver MAC Lady Danger Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: