Bath and Body Works Twilight Woods Eau de Toilette Review

Etter en vellykket første gjennomgang på Arsenal Women's EDP For Women, er jeg tilbake til å skrive en anmeldelse på en ny fristende Eau de Toilette igjen. Denne nybegynneren i skapet mitt er "Twilight Woods EDT" fra Bath and Body Works. Jeg fikk den som en del av et gavesett fra min fetter i USA for nyttår. Han hadde hentet nesten alt fra sin signatursamling for hele familien. Vel, stol på en firangi kusine å dusj deg med gaver 😉

Produktbeskrivelse:

Bath and Body Works har vært blant pionerene i segmentet med personlig pleie og dufter rundt om i verden. Denne EDT er fra sin signatursamling som består av et utvalg av dufter, kroppsdåse, dusjgel, lotioner, etc. i forskjellige spennende dufter som Moonlight Path, Sweet Pea og Paris Amour. The Twilight Woods duft ble introdusert i 2009. Bath og Body arbeider stolt med å kalle det sin elegante hypnotiske blanding av aprikos nektar, mimosa kronblade og toskansk cypress, en koselig, likevel lunefull duft som minner om en fortryllende spasertur gjennom varme skoger ved skumring med din og bare.

emballasje:

"Twilight Woods" EDT kommer i en 75 ml klassisk firkantet flaske i en blanding av rosa, solnedgang oransje og lilla farget skog med en lang glanset topp som proklamerer sofistikering sammen med en blank emballasje. Formen og størrelsen på flasken gjør det veldig praktisk for deg å bære det i vesken din for lange shopping-økter.

Duft og sammensetning:

Denne fascinerende parfymen ble brygget av Firmenichs mesterprimerer som er de fremtredende skaperne av spennende dufter rundt om i verden. De skapte woody smaker med moskus og saftig tropisk frukt. Duften er umiskjennelig Musky og woody med et snev av lekhet.

Toppnotater:

Musserende Mandarin, Juicy Berry, Hint av Kokos. Mandarin.

Mid Notes: Creamy Frangipani, Soft Mimosa, Våt Honeysuckle, Wild Freesia, Apricot Nectar

2. Frangipiani.

3. Mimosa blomster

Tørrbase Notes:

Oud Wood, Musk, Orris, Vanilje Melk, Varm Woods

4. Oud tre

Jeg tar på bad og kroppsarbeid Twilight Woods Eau de Toilette

Navnet snakker for seg selv, en parfyme som handler om den romantiske og sensuelle atmosfæren av skumring i de vakre skogene. Det er en unik cocktail av tropiske frukter og blomster med musky woody smak som gir den en langvarig sensuell touch. Frangipiani er min favorittblomst og som en som elsker blandingen av moskus og vanilje, er jeg litt tøff mot denne parfymen. Dessuten gir gammelt tre det den dvelende mystiske lukten som gjør det enda mer ønskelig. Dette er definitivt for anledninger hvor du vil gjøre din tilstedeværelse kjent med denne allurefulle parfymen, og det er en perfekt kombinasjon for en date for å feire din kjære. Det er en dristig bruk av nye ingredienser som utmerker femininitet og mykhet med sexy lekfull modernitet. Selv om "Twilight Woods" har noen sterke ingredienser, er duften ikke overveldende og faller ikke inn i hodepine-fremkallende parfymer.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Twilight Woods Eau de Toilette:

  • Elegant emballasje som gjør at den ser sofistikert ut.
  • Langvarig duft som trenger re-spraying bare når den er over 7 eller 8 timer.
  • Praktisk å bære i vesken din, slik at du kan bruke på nytt når det er nødvendig.
  • Sensuell EDT som er perfekt for en dato eller spesielle anledninger.
  • Rimelig priset til Rs.1580 ca 75 ml.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Twilight Woods Eau de Toilette:

  • Vel, bare utilgjengeligheten av denne EDT i det indiske markedet gjør det til denne kolonnen selv om du kan handle det på nettet fra ulike nettsteder.

Som en parfymeafgift ville jeg definitivt foreslå dette til alle kvinner, spesielt hvis du er en enslig kvinne som liker å lage en grand inngang, så er dette parfymen du har latt etter. Ha en vakker dag 🙂

Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Bath and Body Works Signatur Samling Twilight Woods Bubble Bath Bath og Body Works Signatur Collection - Twilight Woods Shower Gel Bath & Body fungerer Triple Moisture Body Cream Twilight Woods Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Neutrogena Nourishing Eyeliner, 50 Twilight Blue ULTA Moisture Intense Body Butter - Lavender Woods Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Kroppshandelen Mandarin Orchid Eau De Toilette Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Oriflame Enigma Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Armani Code Sport Eau De Toilette Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Davidoff Cool Water Woman Eau De Toilette Ralph Av Ralph Lauren Eau de Toilette Blomst av Kenzo Eau de Toilette Annick Goutal Petite Cherie Eau de Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Dior Addict 2 Eau De Toilette Dior Poison Eau De Toilette Nina Ricci L'eau du Temps Eau De Toilette Coco av Chanel Eau De Toilette L'Occitane grønn te Eau de Toilette United Colors of Benetton Hot Eau de Toilette The Body Shop Lychee Blossom Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: