Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Behandling SPF 15

Hei damer,

Det har vært en looong tid siden jeg skrev noen anmeldelse. Jeg hadde en super lang ferie og var opptatt med arbeid etter det. Jeg prøvde mange nye produkter i løpet av denne perioden. Så vurderinger kommer opp i køen 🙂. Til å begynne med her er min mening om Fresh Sugar Rose Lip behandling!

Hva er det :

Sugar Rosé Tinted Lip Treatment SPF 15 fukter, beskytter og glatter leppene mens du forlater en rosenrenn med en proprietær blanding av fuktighetsbevarende sukker, nærende dyrebare oljer, antioksidantrike polyfenoler og viktig SPF-beskyttelse. Det er bevist å gi 6 timer betydelig fuktighet for myke, smarte og ungdommelige lepper. Den unike formelen tilbyr også byggbar dekning for å tilpasse en ren eller rik nyanse og er den perfekte samarbeidspartneren til den bestselgende Sugar Lip behandling SPF 15.

Viktige ingredienser:

-Sugar, et naturlig fuktighetsmiddel, forhindrer fuktighetstap -En overlegen blanding av nærende oljer, inkludert ullskum og solbærfrøoljer, dypfukter tørre områder -Grapede polyfenoler beskytter, glatter og myker -SPF 15 UVA / UVB beskyttelse

Hvordan å bruke:

Påfør leppene hele dagen etter behov. Påstander: Sugar Rosé Tinted Lip Treatment SPF 15 er vitenskapelig bevist for å holde leppene fuktig i opptil 6 timer etter oppstart. * * in vivo

AKTIVE INGREDIENSER:

OCTINOXAT (ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE): 7,49% oksybenzon (benzofenon-3): 2%

Her er historien bak etableringen av Fresh Rose Tinted Lip Treatment : "Det var en tidlig dusky kveld på slutten av vinteren i Alpine Lake Region i Nord-Italia. Jeg nyter en granadinaparitif ved varmen til en peis på Caffe Rosario, en koselig kafé med en liten grønne rosehage på innsjøen Maggiore-fronten. Gå ut i den kalde luften, den subtile flekken av brennevinet forlot en rosa fargetone på leppene mine, forbedret av chill utenfor. Jeg trakk ut min Sugar Lip Treatment for å hydrere mine lepper og kunne se denne effekten i det lille speilet på min kompakte. Voila! Sugar Rosé-konseptet var rett foran øynene mine! Det var den perfekte måten å introdusere en nyanse på Sugar Lip Treatment fordi fargene virker så bra på alle hudtyper. "- Alina Roytberg, fersk medstifter

Pris :

4.3g / 0.15oz - $ 22.50

Min erfaring med Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment SPF 15:

Dette er det aller første ferske leppebehandlingsproduktet jeg prøver, og jeg må si at jeg er imponert. Øyeblikket jeg prøvde denne leppebalmen, var jeg som "WoW" - Hvilken perfekt tekstur for en leppebalsam. Det glidde bare på mine lepper som smør. Bare en sveipe er alt du trenger for å få riktig mengde produkt for å beskytte selv de mest utjevne leppene i mer enn 5 timer. Selv om du spiser eller drikker i løpet av den tiden, er skinnet det som går av, men leppene føles fortsatt veldig behagelig.

Hva med fargen? Ja, det har en liten rosa rød hue til den. Hvis du har pigmenterte lepper som min, så kommer du ikke til å nyte full nytte av fargen. Det vil si at fargen ikke kommer opp på leppene. Jeg prøvde veldig hardt å lage fargeshowet i swatchen 🙂 Likevel elsker jeg den rene vasken med nydelig farge jeg får. Hva et sunt utseende det gir. Hele vinteren brukte jeg dette på de fleste dager og så veldig frisk ut.

Den har en mild sitrus duft til den, som ikke er overpowering i det hele tatt. En nydelig duft for enhver tid på dagen eller når som helst på året. Og røret kommer med en skruehett, slik at du kan være 100% sikker på at den ikke åpnes i vesken din.

Selv i den kalde vinteren blir tekstur ikke vanskelig. Når du har sagt det, hvis du bor på et varmere sted, er det en sjanse for leppebalmen å bli myk og pause. Jeg har den i mindre størrelse som er 2,2gram. Andre leppebalsam varer lenge, at jeg føler meg som å bli kvitt det selv. Men jeg har brukt dette nesten to ganger daglig i ca 1,5 måneder, og det er allerede borte! Den fulle størrelsen kan vare en måned mer.

Ja det er kostbart for en leppebalsam. Men jeg føler meg ikke som å gå tilbake til noen annen leppebalsam etter å ha opplevd fuktigheten og luksusen til dette produktet. Jeg venter på riktig tidspunkt for å kjøpe den igjen. Jeg kan prøve en annen nyanse denne gangen.

Fordeler med Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment SPF 15

  • Drøm som tekstur.
  • Det gir en sunn glans til leppene med en ren fargevask.
  • Shine forblir til jeg spiser et måltid og leppene mine er fuktig nesten i opptil 6 timer (Ja, de matchet deres krav! Du kan alltid gjelde om du vil ha mer glans)
  • Den har SPF 15 i den. En viktig faktor de fleste leppebalmer mislykkes i å pakke inn!
  • Selv om den har jevn tekstur, bløder det ikke i det hele tatt.

Cons of Fresh Sugar Rosé Tinted Lip Treatment SPF 15

1. Kan smelte eller puste under svært varme værforhold. 2. Går brukt ganske raskt. 3. Pris på høyere side.

Anbefaling :

Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som er på utkikk etter en fantastisk leppebehandling som beskytter mot tørre og hakkede lepper. Men det er helt opp til individ å velge dette. Hvis du ikke har noe imot å bruke ekstra penger til luksusen, så vil du ikke angre på å plukke dette produktet i det hele tatt.

Hvis du er på utkikk etter et budsjettvennlig alternativ, kan jeg foreslå Burt's Bees Replenishing leppebalsam med granatäppleolje.Selv om Burt's bee ikke samsvarer med mengden skinn denne ga, beskytter det fortsatt leppene mine i lang tid.

Pigmentert Tonet Lip Balm under Rs.1000: Spør IMBB Maybelline Baby Lips Coral Flush, Kirsebær Kiss Review, Swatch Maybelline Baby Lips Berry Blast Review Maybelline Baby Lips Beroligende Kirsebær Lip Balm Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver Maybelline Lip Smooth Farge Bloom Lip Balm Bilder, fargeprøver Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver L'Occitane Tinted Shea Butter LipBalm - Blackberry- Wild Rose Review Hvordan lage Tinted LipBalm hjemme Burt's Bees Honey LipBalm Review Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Photos and Swatches Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet LipBalm Revlon Super Lustrous Lip Balm Bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: