MAC Idyllic Paint Pot Review

Hei IMBBians,

Jeg er tilbake igjen med enda en gjennomgang av enda et vakkert produkt. Jeg hadde nevnt i min siste gjennomgang på MAC Constructivist Paint Pot at jeg hadde plukket opp to flere malingpotter sammen med den, denne skjønnheten var en av dem. Jeg hadde faktisk tenkt å kjøpe Artifact, men var ganske crestfallen da SA sa det var ute av lager. Men hun viste meg denne fargen, og jeg syntes det var veldig lik Artifact, så jeg kjøpte den. Les videre for å vite hvordan jeg fant den.

Produktbeskrivelse:

MAC Paint Pots er krem ​​øyenskygger, som også dobler seg som en øyenskygge base. De har en rekke vakre farger. Den jeg vurderer i dag heter Idyllic, som er en begrenset utgave Paint Pot som kom ut med MAC Posh Paradise samlingen. Det er beskrevet av MAC som en "midtone kobber med bronse frost."

Pris:

1100 INR for 5 g.

Min erfaring med MAC Idyllic Paint Pot:

Idyllisk som alle andre malingpotter kommer inn i en tung, solid glassburk med en skrue på svart hette. Fargen er midt mellom burgunder og kobber med bronse undertoner og en frostfinish. Det vil se utrolig ut med indiske hudfarger, spesielt skumle hudtoner på grunn av sin rustighet.

Dette er en av de fargene du kan bruke bare med en liner for å fullføre utseendet. Det er en burgunder, så sørg for at du ikke har rødhet i øynene eller i ansiktet ditt, da dette vil markere det. Kvinner med blå øyne vil se utrolig ut med dette på grunn av den røde undertone i den. Denne fargen snakker for seg selv, så jeg parrer dette med en myk leppe eller kinn. Det er veldig lik MAC Artifact, som er fra den permanente MAC-linjen. Også, Inglot eyeshadow 452 ser ut til å være sammenlignbare med dette. Det er en passende farge for festligheter eller bryllup. Dette er en av de fargene som fungerer bedre alene i stedet for base som det er en så fin farge i seg selv.

Pigmentering i en enkelt sveipe er anstendig og delvis ugjennomsiktig. Det går imidlertid usammenhengende på dekslene og tar litt innsats for å gjøre applikasjonen jevn. Tekstur er veldig myk og kremaktig. Det tørker ned til en vanntett og flekkfast overflate innen sekunder etter søknad.

Idyllisk som alle MAC-malingspotter er veldig rasktørking. Arbeid raskt med fingrene for å bruke produktet. Hvis du bruker en børste, må du bruke en syntetisk børste, som en naturlig hår børste vil suge mye av produktet. Idyllisk har en fantastisk oppholdskraft. Den forblir intakt i 7-8 timer på mine oljede, litt hette lokk, etterpå blir det fading og svak krølling, men ikke for mye. Du trenger en oljebasert sminkefjerner for å fjerne dette helt. Fargen er ganske levende. Så det har en tendens til å endre fargen på øyeskygger du legger på toppen av det, men det gjør også en god base for øyeskygge.

Hvem kan bruke den?

Idyllisk er en vakker unik farge som er flott for indiske hudfarger, spesielt skumle hudtoner. Fargen er imidlertid ganske levende, så man må være forsiktig med resten av sminke. Den perleformede finishen vil fremheve fine linjer / rynker. Også, ettersom MAC Paint Pots tørker, så det kan føre til at tørre øyelokk eller modne øyelokk ser ut til å være uttørket og usunt.

Fargeprøver:

Til slutt vil jeg oppsummere fordeler og ulemper som følger:

Pros av MAC Idyllic Paint Pot:

 • Vakker rik burgunderfarge.
 • Fungerer som en utmerket base for øyeskygge.
 • Meget pigmentert, så litt går langt.
 • Tørker til en flekkfast og vanntett overflate.
 • Varer i svært lang tid.
 • Stor mengde produkt, som vil vare lenge.

Ulemper med MAC Idyllic Paint Pot:

 • Det går litt usammenhengende på dekslene.
 • Det er litt vanskelig å bruke på grunn av sin hurtige tørkekvalitet.
 • Prisen er litt bratt, selv om jeg føler at beløpet du får for det, rettferdiggjør prisen.
 • Den perleformede finishen kan fremheve noen fine linjer eller rynker.
 • Begrenset opplag!

Anbefaler jeg MAC Idyllic Paint Pot?

Nydelig farge og jeg anbefaler det helt. Men det er begrenset opplag, men MAC ser ut til å lansere mange av sine populære begrenset utgaveprodukter i fremtidige samlinger. La oss håpe de gjør det samme med Idyllic paint potten også.

IMBB Rating:

4.8/5

MAC Groundwork Paint Pot MAC Painterly Paint Pot MAC Paint Pot i Blackground MAC Paint Pot Morning Frost MAC Constructivist Paint Pot MAC Paint Pot: Rubenesque, Delft MAC Paint Pot Soft Ocher MAC Paint Pot i ekte Treasure MAC Bare Study Paint Pot MAC Fresco Rose Paint Pot MAC Cham Pale Paint Pot, Eye Shadow Quad Photos, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: