Black Outfit med Pink and Gold Inspired Party Eye Makeup Tutorial

Hei igjen jenter!

Jeg mottok en forespørsel fra et av de mest spesielle folkene i livet mitt, mer enn en beste venn, hun er som familie til meg, som jeg kjærlig kaller "Dolls". Hun ønsket en titt på en svart saree som hadde en mørkrosa grense med gull arbeid på den. Dette er hva jeg kom opp med, og trodde vil dele med deg alle her på IMBB også. Sort er en vanlig farge i de fleste garderober, men rosa er kanskje ikke, slik at du alltid kan endre fargene her etter din antrekk eller preferanse. Bytt rosa her med en bronsefargeløs farge og det ser også guddommelig ut! Uansett, la oss komme i gang med dette utseendet.

Produkter som brukes:

  • Cinnabar Rose, Gunmetal (fra Think Pink Palette og 18K Gold Hot Potter fra Coastal Dufter).
  • Et medium brunt for å blande krøllen og lyse gullfarger til pennhøyden fra ELF Little Black Beauty Book - Warm.
  • Bobbi Brown Gel Eyeliner i svart blekk på øvre lokk.
  • Lakme Insta Eyeliner, over gelforingen for å gjøre fargen mørkere og glossier.
  • Maybelline Great BIG vaskbar mascara i svarteste svart.
  • Florelle Kajal Eye Pencil, på vannlinjen og til tett linje.

Steg-for-trinns opplæring:

Trinn 1:

Jeg begynte med å legge grunnlaget mitt veldig over hele øyet og rundt det også.

Steg 2:

Jeg tok gullfarge på den indre 1/3.

Trinn 3:

Jeg påførte deretter en mørkrosa i midten av øvre lokket og blandet det litt med gullet.

Trinn 4:

Å ta en svart farge, så skapte jeg en ytre V. Blending kan gjøres senere alltid, jeg konsentrert først på å få formen riktig.

Trinn 5:

Deretter blandet jeg svarte inn med stiften, slik at formen på ytre V var ganske intakt.

Trinn 6:

For å gjøre den ytre V-svarte og redusere den rosa over den, plasserte jeg mer av svart og deretter en brun farge noen få nyanser mørkere enn min hudfarge, og jeg blandet økningen videre. Bruke en brun for å blande ut svart er nyere og mye lettere; det gir også en god gradient.

Trinn 7:

Jeg tok den samme rosa og søkt på den nedre linjen og utvidet den forbi den øvre ytre V, noe som etterlot litt mellomrom. Jeg brukte litt kajal også.

Trinn 8:

Jeg påførte deretter en bevinget svart liner med den rosa påført i trinn 7 som en veiledning for å lage vingen.

Trinn 9:

Jeg så mørket og formet mine penner. Jeg brukte en veldig lys gull og glitrende hvit farge som pannebenet høydepunktet. Jeg avsluttet det med sjenerøse strøk av mascara og utseendet er gjort!

Hvis antrekket ditt har sølv i stedet for gull, så bare erstatt tilsvarende, det samme gjelder for den rosa brukt her. For en svart antrekk, kan øyet sminke gjøres for å markere hvilken som helst annen farge i den mer med denne typen utseende.

Jeg håper dere alle likte dette utseendet og spesielt min kjære venn "Dukker".

Til neste gang, Glad Makeup!

Mørkblå Smokey Eye Makeup Shimmery Grå Svart Smokey Eye Makeup Tutorial Silver Plum Eye Makeup Tutorial Lakme Eye Quartet Botanica Green Eye Makeup Tutorial Easy Office Eye MakeUp Tutorial Silver Smokey Eye Makeup Tutorial Eye makeup opplæring ved hjelp av MAC Siahi Fluidline Golden Black Eye Makeup Tutorial Enkel 3-minutters Neutral Eye Makeup Tutorial Eye Makeup: Myk Smokey Eyes-Makeup Tutorial Blue Pink Eye Makeup Tutorial Eye Makeup Tutorial: Golden Bronze Diwali Makeup Tutorial - Glitrende Golden Blue Eyes Estee Lauder Blue Dahlia Eye Makeup Tutorial Pretty Green Eye Makeup Tutorial Soft Green Eye Makeup Tutorial Golden Brown Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: