Hei folkens,

Håper dere alle går bra. Så i dag har jeg skrevet en artikkel om fantastiske hårideer som gir håret ditt en drastisk makeover. Jeg er sikker på at du alle elsker å eksperimentere med utseende og hår. De fleste ganger bidrar disse eksperimentene til fantastiske makeovers. Så, her er få ideer som vil gi håret ditt en drastisk makeover.

1. Legg til litt farge

Å velge høydepunkter eller global hårfarge kan forvandle ditt utseende helt. Farger som dype brune, burgunder, sjokoladebrune ser fantastisk ut på hver individs kvinnefarge og de er også egnet for global hårfarge. Hvis man ikke ønsker å gå for global hårfarge, fremhever håret ditt det beste alternativet. Som ombre er trenden av sesongen, sjekk det også ut.

2. Gjør litt hakk

Kvinner med langt hår kan eksperimentere litt og bytte farvel til deres lange hår ved å velge kortere hår. De kan prøve ulike hårklipp som bob cut, pixie cut, skulderlengde strand bølget hår etc

3. Bytt hårtekstur

Kvinner med rett hår kan endre måten håret ser ut ved å velge hår perming. På samme måte kan kvinner med bølget eller krøllet hår velge behandlinger som cystein eller keratin for en komplett sminke.

4. Bang bang!

Man kan få en enkel makeover ved å bare få smell eller sideband. Bangs og side bangs kan drastisk endre måten du ser og kan føre til en makeover også.

5. Rett + permed

Man kan også rette håret til lengden av nakken eller skuldrene og velge perming eller curling for resten av lengden. Dette er en av favorittene mine i hele tiden, og det passer definitivt til alle.

6. Få et smigrende hårklipp

Du kan spørre stylisten for å gi deg en fantastisk frisyre og en fantastisk makeover ved å holde formen på ansiktet ditt i betraktning. For dette må du sørge for at stylisten din er en pålitelig og du har sett sin portefølje slik at du ikke angre på det senere.

7. Eksperimenter med daglige frisyrer

Man kan også prøve nye frisyrer hver dag for et nytt utseende hver dag. I stedet for å bare forlate håret ditt eller knytte en bolle eller en hestehale, kan man eksperimentere litt og prøve forskjellige typer fletninger eller en halv fletning som alternativene er ubegrensede.

Jeg håper at du alle likte disse ideene, og du vil vurdere disse for å få en umiddelbar, men drastisk makeover. 🙂

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

7 tips for å lage en Pixie Cut 5 må-prøve skjønnhetsrecept med salt 9 Må prøve neglertrender for vår / sommer 2016 7 Stil og skjønnhetsideer Hver kvinne kan stjele fra Adele 7 karismatiske frisyrer som gjør at du ser ut som en prinsesse under bryllupsfunksjonene Min dusjrutine for å gi huden min en velværebehandler! Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser Primer 9 fantastiske tips for å få en fantastisk makeover Amazing Makeover Tips fra Bollywood Stars

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: