Det finnes endeløse dietter tilgjengelig i verden. Hver diett kommer med sine egne fordeler og ulemper. Det er så mange alternativer at det blir veldig vanskelig å velge en! I dagens innlegg, la oss snakke om en slik diett som kalles egg og grapefrukt diett! Hvis du vil vite om det, så fortsett å lese.

Kokt Egg og Grapefrukt Diet Plan

1. Som du kan gjette med navnet, består grapefrukt og kokt egg diett hovedsakelig av grapefrukt og kokte egg. Grapefrukt og kokt egg kosthold er et veldig lavt kalori diett, et lavt karbohydrat, men protein-tungt diett. 2. Denne dietten gir omtrent 800 kalorier om dagen. Å begrense inntaket til så få kalorier vil hjelpe de fleste til å gå ned i vekt. Men når du går ned i vekt raskt, er du mest sannsynlig å miste vann og muskler og ikke fett. 3. Det er ikke en langsiktig løsning på vektproblemene dine, da det er en kjeppediett, men du kan gjøre det på kort sikt hvis du vil gå ned i vekt raskt før noen hendelse eller funksjon. 4. Hvis du vil gjøre dette dietten sunt og fortsatt vil miste noen få pund, så kan du definitivt tilpasse denne dietten. 5. I stedet for å begrense deg selv til noen få matvarer, inkludere grapefrukt og kokte egg som en del av et sunt lavt kaloriinnhold med vekttap. Å spise halvparten av en grapefrukt før måltider bidrar til å fylle deg opp, slik at du spiser færre kalorier for det måltidet. Kokt egg gjør ikke bare et godt proteinvalg til frokost, men de kan spises til lunsj, middag eller til og med som en matbit. 6. I denne dietten blir matvarer med høy karbohydrater og naturlige sukker, som de fleste frukter og alt brød, pasta og ris, eliminert fra kostholdet. Du spiser bare frokost, lunsj og middag. Det er ingen snacks, bortsett fra vann eller andre kalorier som ikke er kalorier.

En prøve måltidsplan ville inkludere:

Dag 1

Frokost: 2 kokte egg og 1 grapefrukt, eller en 2-egg omelett med spinat og sopp. Lunsj: 1/2 stek kyllingbryst, brokkoli og 1/2 grapefrukt. Middag: Grillet kylling og grønn salat med dressing.

Dag 2

Frokost: Veggie omelett med 2 hvite hvitt. Lunsj: 2 poached egg over blanched spinat. Middag: Stekt kylling med kokte grønnsaker.

Dag 3

Frokost: 1 kopp skiver jordbær, 1 hardkokt egg, 1/2 frisk grapefrukt med kaffe eller te. Lunsj: Tomater med 2 poached egg. Middag: Eventuell fisk av ditt valg og salat.

Dag 4

Frokost: 1 kokt egg og 1 glass grapefruktjuice. Lunsj: Stekt kylling og tomater. Middag: Grillet biff med salat.

Dag 5

Frokost: 2 eggerøre med soltørrede tomater. Lunsj: 2 hardkokte egg og grønn salat med dressing. Middag: Grillet biff med minimal olje.

Dag 6

Frokost: 2 kokte egg og 1/2 grapefrukt. Lunsj: 1 servering fisk og en grønn salat. Middag: 2 egg, salat og grapefrukt.

Dag 7

Frokost: Tørk toast med 2 poached egg. Lunsj: 1/2 stek kyllingbryst og brokkoli. Middag: Røde eller grønne grønnsaker (unntatt stivelsesholdige som ærter, bønner, mais, søte poteter) eller salat, kjøtt eller fisk og 1/2 grapefrukt.

Prøv dette enkle egg- og grapefruktdietet i noen uker, og la oss få vite resultatene i kommentarene nedenfor. 🙂

South Indian 7 Day Diet Diagram for vekttap 7 Dager Flat Belly Diet Plan Clinique 7 Day Scrub Cream Skyll Off Formula 7 fantastiske skjønnhetsfordeler med grapefrukt Neutrogena Synlig Clear Pink Grapefrukt Oljefri Fuktighetskrem Ja til Grapefrukt Dark Spot Correcting Serum Egg diett plan for vekttap 7 Utrolige skjønnhetsfordeler ved egghviter Skjønnhetsfordeler av egg-tips og applikasjoner En måneds indisk diettdiagram for vekttap Hvordan å miste vekt i en måned-diett diagram for vekttap Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsplan for vekttap En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsdiagram for vekttap Vekttap med frukt kosthold

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: