Original Kilde Lavendel og Tea Tree Dusj Gel Review

Etter å ha lest positive anmeldelser på Original Source dusjgels, bestemte jeg meg for å velge en for meg selv. Jeg tok Lavender Oil og Tea Tree Shower Gel å tro at badet mitt kommer til å bli avslappende og badet kommer til å bli fylt med fascinerende lavendel duft. Så her er min ta på dusjen.

Produktbeskrivelse:

Original Kilde sier, "Vi har samlet 157 lavendelblomster for denne beroligende dusjgelen og blandet dem med Tea Tree før du henter inn i vår fullt resirkulerbare flaske. Slapp av i dette og slapp av. "

Veibeskrivelse, Original Kilde + Vann = 1 Rolig Moment.

Pris:

Rs. 195 for 250 ml.

ingredienser:

Ta en titt på bildet. Jeg søker lavendelens essens eller olje i ingredienslisten. Sett ingen steder.

Jeg tar på Original Source Lavendel og Tea Tree Shower Gel:

Først, la meg fortelle deg alt om de bedre ting.

Pakking-Den leveres i en solid, trekantet formet, resirkulerbar flaske med en flip åpenhette. På en eller annen måte liker jeg pakken.

Konsistens - Gelen er ikke tykk eller rennende, middels konsistens og ser blek, purpur i fargen. Oh, det er laget av 157 lavendelblomster. Så må det være lilla. 😛

Rengjøringsegenskaper - Det gir deg et knirkende rent bad og lunder ganske bra på en våt loofah. Det gjør ikke huden din glatt glatt som hvordan Dove og Nivea kroppen vasker gjør. Ingenting ekstraordinært om dette. Gjør en god jobb som alle andre dusjgeler.

Du lurer kanskje på, hvorfor har hun ikke snakket om lukten og aromaen. Værsågod.

Ikke forestill deg at dette kommer til å lukte fantastisk og aromatisk vekke sansene dine. Som hva originalkilden hevder "Original Source + Water = 1 Tranquil Moment", vil du ikke oppleve noen ro. Jeg fant dusjgelen smelling mer av tea tree essens og lukter litt ayurvedisk såpe. Hvis du har brukt "Chandrika såper", som er allment tilgjengelig i Sør-India, vil du kunne forholde seg til lukten. Det er ingenting ærefrykt inspirerende om duften og ingenting avslappende.

157 lavendel blomster og fortsatt ingen spor av lavendel i dusjen. Jeg føler at de ikke har lagt til noe som lavendelblomster eller lavendel parfyme i denne dusjen. Du får en medisinsk lukt, bare når du heller gelen på en loofah og begynner å lather. I det øyeblikket du renser av, lukker lukten. Du får ikke noe spor av god lukt når du åpner hetten og snu. Totalt sett er det en dud!

Hva jeg liker Original Kilde Lavendel og Tea Tree Shower Gel:

  • Robust pakking med attraktive ord trykt på den.
  • Hevder å være veganer og miljøvennlig.
  • Rimelig pris.
  • Ganske bra i rensing.

Hva jeg ikke liker om originalkilde Lavendel og Tea Tree Shower Gel:

  • Aromaen - hvor har 157 lavendelblomster borte? Total crap.
  • Merkelig medisinsk lukt.
  • Ikke sant til kravet.

IMBB Rating:

2/5, en slik dud!

Anbefaler jeg Original Source Lavendel og Tea Tree Shower Gel?

Tror du jeg ville? Ingen måte!

Jenter, bli ikke båret med beskrivelsen av 157 lavendelblomster og beroligende dusjgel. Det er en gimmick å lure kjøpere. Jeg følte meg veldig skuffet over dette og glad for at jeg i det minste ikke brukte mye på å kjøpe dette. Jeg skal bruke dette overdådig og avslutte dette så snart som mulig. Jeg er glad for at sammen med dette plukket jeg en dusjkrem fra Imperial Leather, anmeldelse kommer snart opp.

Original Source Lime Shower Gel Originalkilde Sjokolade og Mint Dusj Gel Original Kilde Mynte og Tea Tree Body Wash Originalkilde Sitron og Tea Tree Shower Gel Original Kilde Vanilje Melk og Raspberry Dusj Cream Originalkilde Vanillamelk og Raspberry Håndvask Aroma Magic Lavender Face Wash Marks & Spencer Lavendel fuktig rik dusjkrem Khadi Herbal Lavendel Fairness Lotion FabIndia Lavendel Skin Toner Fab India Lavendel Rensemelk Aroma Magic Tea Tree Oil Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Lush Tea Tree Water VLCC Alpine Mint og Tea Tree Gentle Forfriskende Face Wash Cinthol Splash Kjøling Dusj Gel Body Shop Atlas Mountain Rose Shower Gel Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Nivea Fitness Fresh Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: