Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om noen få hudpleie tips som sannsynligvis kommer til å ta deg overraske. Vi har blitt fortalt de samme tingene om hudpleie igjen og igjen, og vi tror vi vet alt, ta av sminke, drikk nok vann, hydrat osv. Selvfølgelig er disse tingene fortsatt viktige, men her er en liste over Fem mer hudpleie tips som er absolutt uvanlig og uvanlig, men de er faktisk anbefalt av kjente dermatologer.

La oss ta en titt på hva disse uvanlige, men effektive hudpleie tipsene er.

1. Bruk mer sminke:

Ja, dette høres ikke ut som et "hudpleie" tips, men det er faktisk! Når vi går rundt vår dag i byen, møter vår hud en god del støv og forurensning, i tillegg til å bli utsatt for solens skadelige stråler. Selvfølgelig er det ekstremt viktig å fukte huden godt og lag solkremet på, men det er også en god ide å ha et rimelig lag av sminke. Så ta med det tungt dekkende fundamentet! Hva dette vil gjøre er at det vil danne en annen barriere mot sol, støv og forurensning og vil bidra til å beskytte huden din. Selvfølgelig, aldri glem å ta sminken av når du kommer hjem!

2. Drikk mindre vann:

Dette kan komme som en shocker, men sannheten er at det er liten grunn til å tro på 8-bretts-en-dagers vanndiktum. Ikke bare har vi ikke nok vitenskapelig bevis for å støtte denne anbefalingen, men også dermatologer hevder at hvis du drikker for mye vann, mister du faktisk viktige mineraler fra kroppen din. Selvfølgelig er det fortsatt viktig å drikke en god del vann hele dagen for å være hydrert, men det er en god ide å erstatte vannet med hydratiserende (og sesongmessige) frukter og grønnsaker, hver gang da, da dette vil gi kroppen din den nødvendige fiberen samt hydrering, uten at du mister viktige mineraler.

3. Bruk en olje under fuktighetskrem:

Hvis du trodde at ansiktsoljer bare var for din hudpleie i nattetid, så tenk igjen. Dermatologer anbefaler at hvis du bruker noen dråper olje (eller et tynt lag) under fuktighetskremet ditt (både om dagen og om natten), vil dette fungere som den perfekte basen for at fuktighetskremet synker raskere, bedre og mer effektivt. Selvfølgelig, hvis du har akne-utsatt hud, kan du hoppe over dette trinnet eller bare bruke en olje som virker for din hudtype og bryr deg ikke ut.

4. Behandle dine breakouts med aspirin:

Du kan eller kanskje ikke har hørt denne før, men det er på tide å tukke tannkrembehandlingen på steder som er til fordel for denne. Hvis du ser en zit på ansiktet ditt, er alt du trenger å gjøre, knust en aspirin-tablett og tilsett litt vann for å danne en pasta. Påfør denne limen på det berørte området for å redusere betennelsen og behandle stedet.

5. gjenkjenne rotis og brød i kostholdet ditt

Vi vet alle at høyt sukkerinnhold i kostholdet er veldig dårlig, ikke bare for huden, men også for vår generelle helse og velvære. Men dermatologer påpeker at når vi spiser en rimelig mengde korn i kostholdet vårt (som roti / chappati, ris, brød osv.), Bryter kroppen ned som sukker, som i hovedsak har samme effekt på huden vår, gjør det ser kjedelig og sliten ut. I stedet for disse korn og korn, prøv å inkorporere mer frukt, grønnsaker og nøtter i kostholdet ditt og se forskjellen!

Topp hudpleie tips fra hudlærere Kiehls Dermatologist Solutions Natten Raffinerer Micro-Peel Concentrate 8 beste skjønnhetsråd fra hudlærere Makeup, Hudpleie og Fitness Secrets of a Air Hostess Hudpleie, skjønnhet og fitness Secrets of Amy Jackson

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: