Inglot Freedom System AMC Blush # 56

PARABEN GRATIS FORMULA

IKKE TESTET PÅ DYR

4 g / 0,14 US OZ for INR 400 nå. (Kjøpt hos Inglot butikk, Express Avenue Mall, Chennai)

Jeg elsker Inglot, kanskje det er fargene som treffer deg når du går inn i butikken, kan være søte påfyll som du faktisk kan slå på eller kan være de søte magnetiske palettene som du kan hengi deg til skyldfri .. Jeg dont vet hvorfor, men disse påfyllene virkelig ikke føler at de har skadet lommen, og du kan faktisk bruke dem til å tenke på å faktisk fullføre dem opp en dag, de kommer så problemfri, lage din egen palett eller tilpasse en gjennom Inglot.

Jeg har en palett uten rist, forrige gang, og så fylte jeg det med øyenskygge, hovedsakelig rødmer, en concealer og det er fortsatt mer plass i det som jeg har tenkt å fylle på min neste tur, når Inglot SAs kjenner deg , de husker deg, sist jeg fortalte dem at vi vil fylle opp dette neste gang, men jeg er veldig sikker på at jeg vil ende opp med å kjøpe en annen tom palett verdt 480, fordi den holder så mye, du kan bære dette og reise, øyenskygge, rødme , leppestift, kompakt og ferdig.

Uansett, når jeg flytter til rødmen, har jeg bare 4 inlgot rødmer, hvorav 3 er påfyll, når du prøver hvor myk rødmen er, det er ingen stopper deg, jeg elsker dem til døden, jeg har to mattes og en denne som er sølvskinn, kan det være derfor det kan være feil valg, men stol på meg, det er bra hvis du har glitrende rødmer.

Skyggen er en mauvyrosa, og den har sølvglans, skimmeren vises bare når du blander, selv når du setter opp, viser fingeren mye glans. Skyggen vil bare dukke opp på lyse hudtoner, sølvet vil blinke og dermed kan du ikke bruke det for dagen. BUt shimmer er på en matt base, men hoinestly det er kratt og ikke fint eller ikke freset med rødhetens tekstur, men det er faktisk separat og synlig, så hvis du har porer, er denne sølvglimmerblush det siste du vil.

Tekstur er veldig myk, men ærlig grunnlaget er så matt at det føles litt kalkaktig, men sant til fargen i pannen, men ja, det er fargekvaliteten som er bra hvis du har laget det, kan du aldri gå galt , men shimmeren er en avstengning, selvfølgelig så jeg skinneren da jeg kjøpte det, så det er bedre det brukes til kveldene.

Fargen forblir lett i 4 timer, men denne rosa vil bare dukke opp på en klar og rettferdig hud, når fargen fades av tiden du kommer hjem, forblir glansen og det er min største bekymring, fargen smeltet bort på min oljeaktige hud, men shimmer fortsatt der, så du må holde kontrollen på denne, bedre bruke den når du går og spiser på svakt opplyste steder 😛

Jeg elsker skyggen og den matte tekstur, men må være forsiktig med glitringen og den lille chalkinessen den har, men Inglot har tonn flere blushes for å utforske 🙂

IMBB Rating:

3/5

Inglot AMC Face Blush # 55 Min Perfect Inglot Freedom System Palette Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches Inglot AMC Face Blush # 65 Gjennomgang og fargeprøver Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Mine Topp 15 Blushes Inglot Face Blush I No 27 Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: