Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends

Hei søt,

Det første jeg vil si er at dette er en av de beste produktene jeg har kommet over. Jeg er glad jeg kjøpte denne, og det forvandlet meg virkelig håret mitt. Dette er fra merkevaren "Schwarzkopf" fra reparasjonsredningsområdet. Bildet "forseglede ender" fikk meg til å kjøpe dette produktet. Jeg har stått overfor denne splittingen, gjør problemer i årevis på grunn av daglig skade, gjenoppretting og hårfarge. Endene av håret mitt ser alltid ut som broom hair og det eneste alternativet er å hugge dem av og stole på at jeg ikke liker det i det hele tatt. Så dette er da produktet ble min beste venn. Så la oss se hvordan det virket for meg.

Pris:

Rs. 510 for 75 ml

Produktbeskrivelse:

Reparasjon av redningsforseglede ender gjør det mulig å splitte ender og forhindre dem i å reformere. BC hårterapi med cura + proteinkompleks og aminocelleoppbyggingsteknologi tetninger kutiklet og reparasjoner inne i hårcellen. For glatte endene full av smidighet og glans.

applikasjon:

Arbeid sparsomt inn i endene. Ikke skyll. Salong eksklusiv.

Min erfaring med Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends:

Jeg har stått overfor splittede ender siden mange år, og jeg har prøvd alle forskjellige typer produkter for split end-redning. Men alt var en feil, de gjorde håret mykt en stund, og så kom håret mitt tilbake til sin opprinnelige tilstand. Så en dag jeg kom over dette produktet, hadde jeg prøvd mange, så jeg var som om jeg også skulle gi denne en sjanse. Dette produktet kommer i et hvitt plastrør med et rødt bånd med alle detaljer og navnet skrevet på det. Emballasjen er faktisk veldig salongtypen. Toppen er en flip-åpen en i hvit også, og det er veldig praktisk, ingen problemer i det hele tatt. Det eneste problemet er at røret ikke engang er litt gjennomsiktig, så du kan ikke akkurat se hvor mye mengden av produktet som er igjen. Det er akkurat størrelsen på vår håndflate. Det er nødvendig med en liten størrelse med en ertstørrelse, hvis du bruker mer så vil håret se litt fett ut. Jeg bruker normalt det når jeg går i dvale fra midtpartiet av håret mitt til enden og deretter fletter håret mitt.

Teksturens struktur er veldig jevn og er moderat tykk og kommer i hvit farge. Lukten er fantastisk, og det er litt av en lukt som jeg egentlig ikke vet hvordan man skal beskrive fordi den ikke har blomster eller fruktige notater som parfymer lol. Jeg har brukt dette produkt sinus over en måned nå, og det har gjort underverk for mine skadede endene. Det fungerer akkurat som en permisjon. Hvis du bruker det og beveger deg ut av huset, vil det hjelpe deg å beskytte håret mot forurensning, og du kommer tilbake med samme type hår som du hadde da du dro hjem. Når jeg vasker håret mitt neste dag, er endene veldig glatte og myke og ingen følelse av skade når jeg berører dem. Dette virker som å reparere split endd, i stedet for å hogge håret av. Nå ser håret mitt veldig sunt ut fra endene også, og jeg tror at håret mitt har kommet seg godt fra skaden. I går glemte jeg å bruke dette, og da jeg fikk endene mine, så det litt grønt fordi de fikk gnidd mot putevarmen, men når jeg bruker den over natten, ser håret mitt bedre om morgenen. Jeg er i ubetinget kjærlighet med dette produktet og vil fortsette å kjøpe det så snart det kommer over.

Pros av Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends:

-Spesielt priset Denne mengden varer i 1-2 måneder, selv om den brukes hver dag. -Verker enda bedre med reparasjonsredningsområdet, det er det de sier. -Seglet mine splitte ender (tror ikke jeg er sint, men det svarte jeg egentlig). -Rescued håret mitt fra skade. -Jeg fikk friskt hår fra røttene til tips. -En liten mengde som trengs. -Verket så godt som en permisjon. -Amazing salong type lukt. -Konnerer keratin. -En lett tilgjengelig i India og i utlandet.

Cons Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue forseglet slutter:

-Hår kan føles litt fettete hvis for mye produkt blir brukt, men etter en time eller så. håret vil absorbere det og greasiness vil gå bort.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends?

Jeg vil definitivt kjøpe dette produktet til tiden jeg har hår på hodet mitt som det gjorde underverk på håret mitt. Jeg vil sikkert anbefale det til alle skjønnhetene som har skadet hår på grunn av behandlinger eller til og med daglig varme og forurensning, gi dette en prøve, og du vil fortsette å kjøpe denne. Jeg vil nå prøve hele reparasjonsredningsområdet.

IMBB Rating:

5/5 (jeg ville gi det enda mer enn det)

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Anti Frizz Mask Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray Schwarzkopf OSIS Magic Finish Anti Frizz Shine Serum Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Shampoo Schwarzkopf Bonacure Reparasjon Rescue Treatment Hair Mask Schwarzkopf Professional Bonacure Hairtherapy Repair Rescue Schwarzkopf BC Bonacure Q10 Time Restore Treatment Toni & Guy Moisture Injection Shampoo Nivea Reparasjon og skjønnhet Lip Balm: Review A-Derma Epitheliale AH Hudreparasjonskrem gjennomgang Mikyajy Minx forseglet med en Kiss Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: