Revlon Super Lustrous Lipstick i Spiced Brandy Review

Produktbeskrivelse:

Infundert med mega-fuktighetskrem for å forsegle i farge og mykhet. Finn din leppefarge blant et blendende utvalg av 82 fabelaktige nyanser!

Pris:

Rs. 550 / - for 4,2 gm.

Min erfaring med Revlon Super Lustrous Leppestift i Spiced Brandy:

Revlon Super Lustrous Lipstick Spiced Brandy er en pearl finish leppestift. Dette er den eneste pearl finish leppestift jeg har fra Super Lustrous serien. La meg gi deg en oversikt over denne leppestiften.

Farge: Jeg vil beskrive fargen som en varm, mursteinrød med gyldne undertoner og glitre. Navnet Spiced Brandy beskriver det egentlig ganske bra. Denne fargen er noe du kan bruke hvis du liker å ha på seg røde generelt, men ikke føle deg komfortabel med å ha veldig ugjennomsiktig, fet rød. Jeg liker å ha denne fargen med tradisjonelle antrekk eller om vinteren i festsesongen. Det er ganske festlig farge, men ekstremt smigrende. Det passer til et bredt spekter av hudtoner.

Fullfør: Dette er en perlefinish leppestift. Så det har en frostig blikk på den, men frostigheten er ikke så metallisk som den er med frost / metalliske leppestifter av merker som MAC og Lancome. Det er en veldig, veldig kremaktig leppestift. Det glir på leppene med stor letthet. Glitteren i leppestift legger til leppestiftets glans. Det er definitivt mer glanset enn frostfritt. Men hvis du ikke liker glimmerbaserte leppestifter som er delglanset, del er frostlig, så kan du kanskje ikke like denne for ferdig.

Fuktighet: Som jeg allerede har nevnt, er denne leppestiften super kremaktig og er veldig behagelig å bære. Jeg synes det er ganske fuktighetsgivende på mine tørre lepper, selv om jeg bærer en ikke-glatt leppebalsam under (jeg gjør det med alle leppestifter, uansett). Denne leppestift tørker ikke mine lepper og gir ikke noe ubehag.

Pigmentering: For en perlefinish leppestift tror jeg at denne leppestiftet er ypperlig pigmentert. En til to swipes er nok til å levere masse farger. Men du kan definitivt bruke denne leppestiftet på en mer ren måte. Jeg har prøvd det, og jeg synes det ser ganske fint ut, selv når det er renet ut.

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er ganske anstendig. Jeg finner at dette leppestiftet slags sett etter en stund. Det overfører litt, men ikke for mye. Jeg tror det varer lett opptil 4 timer hvis du ikke spiser eller drikker for mye i mellomtiden. Det er lett å bruke på nytt, så det er egentlig ikke en bekymring.

Bortsett fra det, bløter dette leppestiftet ikke og det fremhever ikke noen fine linjer. Det har også ingen duft, som det er tilfellet med alle Revlon Super Lustrous leppestifter. Samlet sett er dette en lett å bruke, smigrende, varm og festlig rød leppestift.

Pros av Revlon Super Lustrous Lipstick i Spiced Brandy:

  • Slitesterk og smigrende skygge av varm rød med gyldne undertoner. Vil passe et bredt spekter av hudtoner.
  • Kremaktig perlefinish som er behagelig å ha på og er fuktighetsgivende.
  • Imponerende pigmentert.
  • God oppholdsstyrke.
  • Kan brukes som flekk eller i full styrke.
  • Bløder ikke og fremhever ikke fine linjer.
  • Ingen duft.

Cons of Revlon Super Lustrous Leppestift i Spiced Brandy:

  • Hvis du ikke liker glimmerbaserte leppestifter, kan du kanskje ikke like denne.
  • Det etterlater noen spor av glimmer bak etter at den er fjernet.

Min Verdict på Revlon Super Lustrous Leppestift i Spiced Brandy:

Hvis du er ute etter en smigrende, bærbar, festlig rød leppestift, så anbefaler jeg denne.

IMBB Rating:

5/5.

Revlon Super Lustrous Lipstick - Sikkert Rød Revlon Super Lustrous Leppestift-Berry Rich 7 Revlon Super Glorious LIpsticks From My Collection Revlon Super Lustrous Lipstick Creme Toast of New York Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Revlon Super Lustrous Leppestift Mulled Wine Revlon Moisture Stay LipColor Nutty Revlon MoistureStay Lipcolor Strawberry 52 Revlon Moisture Stay LipColor Wine Maybelline Forever Metallics Metal Shine LipColor blyant Oriflame Hold Glam LipColour Revlon Renewist Lipcolor Lush Peony Revlon Colorstay Overtime LipColor-bilder, fargeprøver REVLON Street Wear: Shine Divine LipColor Bobbi Brown Creamy LipColor Rose Brown Review, Swatch, FOTD Lakme Aquashine Lip Color Clinique High Impact LipColour Rosette 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver Estee Lauder Signatur Hydra Luster leppestift - krydret korall The Body Shop krydret Vanilje håndkrem Beyu Star Lipstick - 53 Brandy Lips Incolor Glimmer Blusher i Brick Brandy

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: