Fresh Look Colorblends Amethyst Contact Lens Review

Fra den tiden jeg begynte å lese Nehas innlegg på fargede linser, ønsket jeg å prøve dem, men jeg var skeptisk, og jeg var ikke sikker på om fargede linser ville passe til my dusky hudtone. Denne gangen var jeg veldig sikker på at jeg skulle gå for en farget, og jeg tok et par fargete linser fra FreshLook. Jeg forteller min erfaring her, for deg gals. Les videre:

Produktbeskrivelse:

Månedlige engangs kontaktlinser for mørke og lette øyne. Colorblends 3-i-1-teknologi tillot Ciba Vision å blande tre toner i en Amethyst-farget kontaktlins og dermed gi kunder vakre, men fortsatt veldig naturlig utseende kontaktlinser. Disse kontaktene er designet for folk som trenger en realistisk effekt, samt merkbar forandring i utseende. Hver Amethyst-farget kontaktlinse som tilbys av Freshlook Color Blends, er blandet med hassel bare rundt eleven og trekull på ytre kant av objektivet. Utvalget av tilgjengelige farger består av Blå, Honning, Grønn, Grå, Turkis, Brun, Amethyst, Hazel og Safir.

Freshlook Color Blends Amethyst-fargede kontaktlinser kan brukes i en måned eller 30 ganger av og til, så lenge de er riktig vedlikeholdt og tatt vare på.

Pris:

Rs.995 for et par.

Ta på Fresh Look Colorblends Amethyst Kontaktlinser:

Jeg hadde alltid brukt de normale linsene fra FreshLook og var klar over kvaliteten på linsene. Jeg har alltid hatt problemer med Baucsh & Lomb. Fresh Look linsene er myke som kronblade og komfortable i 10-12 timers bruk.

Nå kommer til fargen. Jeg plukket ametyst fordi jeg fant de andre nyanser ikke ville komplimentere hudtonen min. Du kan se anmeldelser av Neha på nyanser som Green, Brown, Hazel på IMBB. Folk med lettere hudtoner vil rocke slike nyanser, men jeg måtte være kresen å velge en nyanse for meg. Jeg bestemte meg for å gå på mørkere nyanser, og jeg likte skyggen "Amethyst." Den har lilla med hasselblomst blandet rundt eleven og grå rundt kantene. Det er som en 3-i-1-skygge. Innsiden ser lettere ut, og ytre siden ser mørk ut.

Når jeg bærer dem på mine øyne, ser det ikke ut akkurat ekte svart, men en slags lilla hint med hassel. I nesten 26 år har jeg sett øyeelever som svarte, og da jeg så meg selv med de fargede linsene, følte jeg et øyeblikk som en fremmed vesen, men etter en stund ble jeg vant til. Nå, jeg liker min fargede linse mer enn de normale vanlige. Det er alltid hyggelig å se noe endring, selv om de kanskje ikke er viktige.

Jeg ventet en dyp svart-purple, men det viste seg å være litt lettere, men gjør meg ikke merkelig. Glad på det notatet 🙂

Du kan se fargen på øynene med linsen, under annen belysning.

Jeg brukte linsene rundt 6 om morgenen og brukte hele 10 timer foran datamaskinen. Jeg hadde det i nesten 12 timer og jeg hadde ikke noe ubehag. Jeg følte at jeg ikke hadde noe objektiv i mine øyne. Men jenter, husk alltid å bære en liten flaske med linsens rengjøringslotion og en linseske til nødsituasjoner.

Hva jeg liker om Fresh Look Colorblends Amethyst Kontaktlinser:

  • Myk petal som linser.
  • Ulike nyanser tilgjengelig.
  • Overskriver ikke som Bausch og Lomb etter 7-8 timer.
  • Lett bærbar.

Hva jeg ikke liker om Fresh Look Colorblends Amethyst Kontaktlinser:

  • Overpriset enn de normale vanlige.
  • De fleste av de tilgjengelige nyanser vil passe til lettere hudtoner.
  • Jeg skulle ønske de hadde prøvepakker for å se hvilken farge som passer best.

IMBB Rating:

4/5.

Samlet vurdering:

Disse friske linsene er petal myke og veldig behagelig å ha på lenge. Jeg begynte å elske fargede linser etter Nehas innlegg og hennes EOTDs med disse utrolig vakre linsene. Disse fargede linsene er tilgjengelige i en rekke nyanser. Velg den rette som passer din hudtone og ha det gøy med deg.

Ciba Vision FreshLook ColorBlends Grå Kontaktlinser Ciba Vision FreshLook ColorBlends Green Kontaktlinser Bausch & Lomb Optima Natural Look Color Lens-Dark Hazel Ciba Vision FreshLook ColorBlends Pure Hazel Contact Lens Ciba Vision FreshLook ColorBlends Brown Kontaktlinser Ciba Vision FreshLook ColorBlends Honey Contact Lens Kontaktlinser: Slik bruker du kontaktlinser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: