Støvler Kokos og Almond Leave-In Balsam

Hei alle sammen,

Er det produkter i stash du har et kjærlighetshatt forhold til? I dag skal jeg vurdere et slikt produkt som bruker for noen dager, og når jeg bestemte meg for å se gjennom dette, hadde jeg satt på dette på ulike måter for å bestemme hvordan det fungerer best. Les videre for å få vite mer om Boots Coconut og Almond Leave-In Conditioner.

Produktbeskrivelse:

Med naturlige ekstrakter av kokos og mandel, er Boots Ingredients Leave-In balsam spesielt formulert for fuktighet og glatt etterlater håret mykt og trollfritt.

Bruksanvisning:

Etter shampooing, håndkle tørt hår. Påfør liten mengde på tørt hår og spred ut ved hjelp av hendene.

emballasje:

Balsammen kommer i en hvit plastflaske som har klistremerke på begge sider med nødvendig informasjon og navngivning. Det er en invertert oppbevaringsflaske som er som de fleste balsam. Luken passer tett og dermed er det ingen sjanse for spill. Produktet kommer ut gjennom en dyse som er liten nok til å kontrollere mengden av produktet. Over alt en oppstyrfri emballasje, ingen klager.

Pris:

Rs. 150 / - (ca.) for 75 ml

Min erfaring med Boots Coconut og Almond Leave-In Balsam:

Den veldig lat jeg blir super spent på å se ting som lover å gjøre livet ditt enkelt. Da jeg så denne permisjonen i balsam med godheten av kokos og mandel, kunne jeg ikke gå glipp av å plukke opp dette. Selv om jeg ikke er fan av kokosnøtten, er jeg likevel veldig klar over sin godhet. Og mandel er min favoritt tørkefrukt. Jeg kan tygge mandler for alltid.

Jeg har prøvd denne post-shampoo, post shampoo + balsam, post shampoo + hårmask. Dette viser det beste resultatet når det brukes etter sjampo + balsam.

Etter shampooing og konditionering tar jeg om et myntformet produkt på håndflaten min, gni den inn imellom min håndflate og bruk i midten av lengden. Det er ingen klissete følelse på applikasjonen, og den har aldri veid ned håret mitt. Jeg har lagt merke til etter søknad hvis jeg kammer håret mitt, det setter håret på. Som du har brukt en innstilling gel / spray. Men det er veldig mildt å berøre, og det forblir ikke lenge som en innstillingsspray gjør. Jeg liker ikke følelsen av satt hår til daglig bruk, så mitt hat.

Nå kommer til kjærlighetsdelen, det glatter håret som en drøm. Håret mitt er nå SVART. Og det er skinnere enn før. Dette er den eneste forandringen i min rutine, så all æren for mitt svarte glansige hår til dette. Dette er min nye funnet kjærlighet <3

Pros av Boots Kokos og Almond Leave-In Balsam:

• Reise vennlig emballasje • Liten dyse, enkel å bruke. • Gjør jobben sin • Ingen tangles • Lett på lommen

Ulemper med støvler Kokos- og mandelbomull-conditioner:

• Inneholder parabener • Tilgjengelighet

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Støvler Kokos- og Almond Leave-In Balsam?

Tilbakekjøp: Ja ja ja ...... Anbefaler: Ja takk ....

Støvler Kokos og Almond Intensive Hair Treatment Review Kokos og Almond Butter Lip Balm: Gjør det selv Støvler Avocado og Macadamia Intensive Hair Treatment Review Støvler Gurkasse Facial Wash Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance Støvler Seawood Conditioner Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Biotique Almond Oil Cleanser Dove Elixir Rose & Almond Oil Khadi Sweet Almond Oil Khadi Herbal Honning og Almond Oil Shampoo The Body Shop Rainforest Coconut Hair Oil Aloe Vera og Coconut Oil Hair Pack for skadet hår Hvordan å forberede urte kokosnøtt olje hjemme Vaseline Intensive Care Aloe Cool & Fresh Light Moisturizing Lotion Dove Hair Fall Rescue Intensive Roots Behandling gjennomgang Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream Kroppen Butikk Kropp Smør Duo Macadamia

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019